ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ « ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΓΡΑΜΜΟΥ Ο.Τ.296 , ΧΑΛΔΕΙΑΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ » ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ
December 28, 2018
ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019 ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
January 4, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +302463350138
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  31-12-2018

 

Ειδήσεις και Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα σήμερα στο Δήμο Εορδαίας

    Παραδοσιακά  κάλαντα  και  ευχές  για  το  νέο  έτος 2019 δέχθηκε σήμερα 31-12-2018 παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Γραφείο του  ο  Δήμαρχος  Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης  ,ενώ ανακοίνωσε από κοινού με τον ομογενή –ευεργέτη του τόπου  Ελευθέριο Γρηγοριάδη, τη δημιουργία παραρτήματος του ωδείου της Βιέννης στην Πτολεμαϊδα.

    Ο κ. Γρηγοριάδης ,ο οποίος ανακηρύχτηκε ομόφωνα από τους αρμόδιους φορείς ο νέος  Διευθυντής του Ωδείου «Φραντς Σούμπερτ»  της Βιέννης,  επισκεπτόμενος το  Δήμαρχο Εορδαίας του μετέφερε και άλλα πρωτοχρονιάτικα «δώρα» , που αφορούν την περιοχή και θα ανακοινωθούν οσονούπω , ενώ ως βαρύτονος έψαλλε τα παραδοσιακά κάλαντα με τους Τροβαδούρους και  τα μέλη της  Φιλαρμονικής του Δήμου Εορδαίας .

       Επίσης  πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Δήμαρχο Εορδαίας   οι Πρόσκοποι , εκπρόσωποι της ΚΝΕ ,  καθώς και πολλά  παιδιά της Πόλης, ανταλλάσοντας ευχές για την καινούργια χρονιά.

    Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο κ. Ζαμανίδης ευχήθηκε υγεία και ομοψυχία σε όλους τους Δημότες και ένα ελπιδοφόρο νέο έτος.

    Για τις καθιερωμένες πρωτοχρονιάτικες  ευχές επισκέφθηκαν  το Δήμαρχο Εορδαίας   Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων ,  μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου   ,  εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πολίτες.

Accessibility
Κλείσιμο