ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΝΙΤΗ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ
November 21, 2016
Εκδήλωση Απονομής Βεβαιώσεων Παρακαλούθησης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης
November 28, 2016

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΝΙΤΗ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

    Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εορδαΐας στην συνεδρίαση της 18ης Νοεμβρίου 2016 με αφορμή την ανακοίνωση της ΔΕΗ με βάση την οποία τιμά την ιστορική επέτειο των  60 χρόνων λειτουργίας των ορυχείων Δυτικής Μακεδονίας στη 3 και 4 Δεκεμβρίου στην Λευκόβρυση Κοζάνης με τη διοργάνωση μεγάλης συναυλίας έχει να εκφράσει και να παρατηρήσει τα εξής:

  1. Χωρίς να έχουμε τίποτα με το τόπο επιλογής, εξ όσων γνωρίζουμε τέτοιου είδους σημαντικές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στον τόπο που διαδραματίστηκαν τα γεγονότα.
  2. Η συγκεκριμένη ενέργεια που είναι διαποτισμένη από πατερναλιστική αντίληψη, έχει βαθιά μικρόψυχο ανιστόρητο και στερημένο κάθε δεοντολογίας σκεπτικό.
  3. Στην περιοχή μας στο διάβα των έξι δεκαετιών ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια στο βωμό της ανάπτυξης, έδωσαν τη ζωή τους άνθρωποι η προσφορά των οποίων δυστυχώς αγνοήθηκε αβασάνιστα και δεν επιδείχτηκε ο πρέπον σεβασμός στην μνήμη τους.
  4. Θεωρούμε πως τελεσιγραφικές ενέργειες τέτοιου είδους με τη διαμόρφωση τετελεσμένων δεν προάγουν ούτε τον διάλογο για τον οποίο κόπτεται η Διοίκηση της ΔΕΗ ούτε βοηθούν στην εμπέδωση κλίματος αμοιβαιότητας και συνεργασίας.
  5. Δηλώνουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στην συγκεκριμένη ενέργεια και θα διαβεβαιώνουμε τους εμπνευστές της ότι εμείς θα τιμήσουμε όπως αξίζει την μνήμη τους σε εκδηλώσεις που θα οργανώσουμε.
Accessibility
Κλείσιμο