ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ:”Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ”

“LETS DO IT GREECE” ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΡΡΑΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
April 30, 2018
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-19 ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
May 2, 2018

ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ:”Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ”

“Ο κόσμος του βιβλίου, κόσμος δικός μου”

Το πρόγραμμα «Φιλαναγνωστικές χειραψίες συνάντησε το Βιβλιολογείον «Μίμης Σουλιώτης» την Παρασκευή 27 Απριλίου προσφέροντας στα παιδιά ένα εξαιρετικό σεμινάριο χειροποίητης βιβλιοδεσίας  και παραδοσιακής τυπογραφίας.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν η Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Βιβλιολογείον της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Η πρόεδρος του ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π Μαρία Κύρκα συνόδευσε  την  εκπαιδευτική αυτή δράση και συγχάρηκε θερμά τους οικοδεσπότες: Τριαντάφυλλο Κωτόπουλο(Διευθυντή του εργαστηρίου, Αναπλ. Καθηγητή Π.Τ.Ν/ΠΔΜ, Έφη Παπαγεωργίου(διδάσκουσα του εργαστηρίου) , Γρηγόρη Αλεξίου (τυπογράφο) και τους φοιτητές του τμήματος που με ιδιαίτερο μεράκι διοργάνωσαν αυτό το τόσο ενδιαφέρον σεμινάριο βιβλιοδεσίας και τυπογραφίας.

Μέσα από τη δράση αυτή δήλωσε η υπεύθυνη του προγράμματος Σοφία Καλμανίδου, ο κόσμος του βιβλίου, άνοιξε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών κι έγινε δικός τους…

Accessibility
Κλείσιμο