ΤΡΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΗ.ΠΑΙ.Θ.Ε. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΜΩΜΟΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΆΥΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ UNESCO
June 6, 2017
ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΛΟΙΑΡΙΔΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
June 7, 2017

ΤΡΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΗ.ΠΑΙ.Θ.Ε. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

«ΤΡΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΗ.ΠΑΙ.Θ.Ε. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ 

 

Μία καταπληκτική παιδική παράσταση από τους μαθητές του Δημοτικού Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου Εορδαίας (ΔΗ.ΠΕ.Θ.Ε.) , απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 1-6-2017 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας.

Η Παιδαγωγός Μάρθα Μαυρίδου , τα παιδιά και η Διοίκηση του Δημοτικού Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Εορδαίας ευχήθηκαν «καλό καλοκαίρι»  με τη θεατρική παράσταση «Τρία παραμύθια και ένα μυστικό» ξεσηκώνοντας το ακροατήριό τους.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση τόσο ο Πρόεδρος Ευστάθιος Κατσίδης , όσο και ο Διευθυντής Δημήτρης Λιακάκος  της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Εορδαίας (ΚΕΔΕ), ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες  και συνεχάρησαν τη  Δασκάλα και τους μαθητές του Θεατρικού Εργαστηρίου.

Από την πλευρά της η Μάρθα Μαυρίδου συντονίζοντας τη Θεατρική ομάδα , κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των παιδιών καλώντας τα να συμμετάσχουν και αυτά στην παραμυθένια παράσταση.

Accessibility
Κλείσιμο