ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΚΟΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
January 29, 2018
ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ
January 30, 2018

ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΚΟΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  29-01-2018

ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΚΟΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

       Μέσα σε μία ανάλογη   ατμόσφαιρα και λίγο πριν την έναρξη της πρώτης για το νέο έτος συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας  ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης  έκοψε την παραδοσιακή Βασιλόπιτα, ανταλλάσοντας ευχές με τους Δημοτικούς Συμβούλους  , με τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων και των ΜΜΕ , αλλά και με τους πολίτες που  παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Κατάστημα προκειμένου να παρακολουθήσουν  τη διαδικασία , όπου έδωσε το «παρών» και ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ιωάννης Θεοφύλακτος .

      Ο Δήμαρχος Εορδαίας ευχήθηκε το 2018 να είναι έτος δημιουργικό για το Δήμο και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση να μπορέσει να ξαναβρεί  το βηματισμό της  διεκδικώντας και διαγράφοντας μία καλύτερη πορεία μέσα στο νέο έτος.

      Το «φλουρί» που περιείχαν τα πιτάκια  έπεσε στον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο  Εορδαίας Κοσμά Σιδηρόπουλο , ενώ  στην πρώτη  συμβολική  πίτα το «φλουρί» βρέθηκε  στο κομμάτι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης   και δόθηκε στον αρχαιότερο Δημοτικό Σύμβουλο  τον  Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνο Ανδρεάδη   .

Accessibility
Κλείσιμο