ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
January 29, 2017
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
February 3, 2017

ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +302463350138
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  30-01-2017

ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

    Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης τίμησε τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της Εορδαίας παραθέτοντας δεξίωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο του εορτασμού για τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών.

    Υποδεχόμενος τους προσκεκλημένους ο κ. Ζαμανίδης τους  ευχήθηκε υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν την συμβολή τους στη μόρφωση και καλλιέργεια του πνεύματος των παιδιών, εξάρωντας το σημαντικό εκπαιδευτικό  έργο, που επιτελούν αλλά και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

    Μιλώντας   ως εκπαιδευτικός ο Δήμαρχος Εορδαίας χαρακτήρισε επίκαιρη και σημαντική τη γιορτή των Τριών  Ιεραρχών τονίζοντας ότι στη δύσκολη αυτή συγκυρία η χώρα μας χρειάζεται πνευματικούς ανθρώπους και νέους επιστήμονες που να μπορούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους στις πολιτικές ηγεσίες , ώστε να παίρνουν σωστές αποφάσεις.

     Ο κ. Ζαμανίδης αναφέρθηκε στις προσπάθειες για την εύρυθμη λειτουργία των Σχολείων της Εορδαίας, αλλά και για τη δημιουργία νέων Σχολικών Μονάδων  , επισημαίνοντας ότι η «εκπαίδευση» βρίσκεται στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

      Χρόνια πολλά και ευλογημένα ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εορδαίας Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Αυξωνίδης υπογραμμίζοντας ότι: « Τα συγγράμματα των τριών Ιεραρχών είναι ακόμα επίκαιρα ώστε να μπορούμε να πάρουμε λύσεις , για τα σύγχρονα προβλήματα της Παιδείας».

   Στα διαχρονικά μηνύματα και στις πολύτιμες διδαχές  των τιμωμένων Αγίων αναφέρθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας Αικατερίνη Ασπράγκαθου και ο εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Εορδαίας  Χαρίλαος  Πράπας.         

Accessibility
Κλείσιμο