ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΕ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΕΥΑ

ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – “ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ”
May 3, 2018
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ
May 10, 2018

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΕ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΕΥΑ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  09-05-2018

Τα προβλήματα της ΔΕΥΑΕ στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Εορδαίας και του  Προέδρου της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ

     Τον Δήμαρχο Εορδαίας  Σάββα Ζαμανίδη επισκέφθηκε  σήμερα Τετάρτη 9-5-2018  ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης  Αποχέτευσης (ΠΟΕ-ΔΕΥΑ) Παύλος Δραγκόλας , συνοδευόμενος από το Προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας (ΔΕΥΑΕ).

     Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου και Προέδρου της ΔΕΥΑΕ , παρουσία και του Αντιπροέδρου της Επιχείρησης Φώτη Ιορδανίδη, ενώ τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κάποια αιτήματα και διάφορα  προβλήματα των εργαζομένων της Επιχείρησης .

    «Έχουν γίνει πολλές ανάλογες συζητήσεις με το Σωματείο και πρέπει να κατανοήσουμε ότι ο καθένας μας θα πρέπει από τη θέση στην οποία είναι να ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του χωρίς παρεμβάσεις σε αρμοδιότητες άλλων. Τόσο οι υπάλληλοι, όσο και εμείς οι αιρετοί θα πρέπει να τηρήσουμε  τη νομοθεσία , να σεβαστούμε  την ιεραρχία και να ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων ως Διοίκηση , εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της Επιχείρησης», επεσήμανε ο κ . Ζαμανίδης.

     Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ τόνισε πως «είναι προβλήματα που  πρέπει να λυθούν ξεκινώντας από τα πιο απλά , καθώς θεωρώ ότι υπάρχει καλή πρόθεση από τη Διοίκηση , ενώ τα πιο σημαντικά και ίσως τα πιο δύσκολα θα τα δούμε αργότερα».

     « Θεωρούμε ότι κάτι θα πετύχουμε μετά από αυτή τη συνάντηση  όπου συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  μας , ώστε ένα -ένα να επιλυθούν τα προβλήματά μας» , υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Σωματείου Θωμάς Καραθωμάς.

Accessibility
Κλείσιμο