ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΔ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ
March 12, 2018
ΜΕ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
March 20, 2018

ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΔ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας πρώτη ομάδα στην ΚΔ Μακεδονία

Τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας συμμετείχαν στους χειμερινούς αγώνες προ αγωνιστικής της ΚΔ Μακεδονίας , που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης ,όπου έλαβαν μέρος 38 ομάδες και 1.218 αθλητές ηλικιών από 9 έως 12 ετών.
Πραγματοποιήθηκαν αγώνες υψηλού επίπεδου, κούρσες με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό που τα δευτερόλεπτα τα ένιωθες λεπτά και τα κλάσματα δευτερόλεπτου να αποκτούν χρονική αξία. Με χρόνους που έβλεπες στον πίνακα και ο θαυμασμός να είναι καθολικός από όλους. Για αυτό η περιφέρεια της ΚΔ Μακεδονίας αποτελεί βασικό πυλώνα της Ελληνικής Κολύμβησης.
Μέσα σε όλα αυτά υπήρχε μια πανδαισία συναισθημάτων που εναλλασσόταν με απίστευτη ταχύτητα και η διαχείριση συναισθημάτων από τους αθλητές να είναι άριστη, δείχνοντας στους γονείς πως εκτός από αθλητές δημιουργούνται και χαρακτήρες.
Σε αυτούς τους τόσο απαιτητικούς αγώνες τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας κατάφεραν να πάρουν 18 πρώτες θέσεις (δεύτερη ομάδα 13 πρωτιές), 11 δεύτερες θέσεις και 12 τρίτες θέσεις. Σύνολο 41 θέσεις βάθρου με 42 αθλητές αποστολή. Πρώτη ομάδα στην ΚΔ Μακεδονία πάνω από καλές και παραδοσιακές ομάδες με δεκαετίες στον χώρο της κολύμβησης με διπλάσιο και τριπλάσιο αριθμό αθλητών.
Η Ομάδα «Δελφίνια» Πτολεμαΐδας με μόλις μια δεκαετία παρουσίας στο χώρο κατάφερε να «ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ» τον Δήμο Εορδαίας και να τον καθιερώσει πλέον πανελλαδικά σε βασικό άξονα της κολύμβησης και συνεχή αυριανή στελέχωση της Εθνικής Ομάδας. Πλέον δεν χρειάζεται να το λέμε εμείς το πόση σωστή και άριστη δουλειά γίνετε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας, μιλούν τα αποτελέσματα.

Οι έφοροι της προ αγωνιστικής
ΚΩΣΤΑΚΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΩΤΣΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

Accessibility
Κλείσιμο