ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΕΠΑΛ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

32 ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
October 31, 2016
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
November 8, 2016

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΕΠΑΛ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +302463350138
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα, 3-11-2016

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΕΠΑΛ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

 

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεών τους οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαϊδας , επισκέφθηκαν  σήμερα Πέμπτη 3-11-2016  το πρωί τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου με το δεκαπενταμελές συμβούλιο  παρουσία του Διευθυντή του Σχολείου Ιωάννη Σάλιαγκα , εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Αντιδημάρχου Παιδείας Απόστολου Καϊδη .

Προτάσσοντας το πρόβλημα του κτιριακού και της έλλειψης νέων αιθουσών, της απρόσκοπτης λειτουργίας και του εξοπλισμού των εργαστηρίων του Σχολείου , καθώς και άλλων  επιμέρους θεμάτων, οι μαθητές ζήτησαν τη συμβολή του Δημάρχου για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Ο κ. Ζαμανίδης , ο οποίος υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός στο εν λόγω Σχολείο και είναι γνώστης των προβλημάτων  , αφού άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα παιδιά και τους συνοδούς τους επεσήμανε ότι  : « Το θέμα της έλλειψης  των αιθουσών διδασκαλίας αντιμετωπίστηκε βραχυπρόθεσμα  με τις δύο νέες  υφιστάμενες αίθουσες , ενώ παράλληλα αναζητήσαμε και βρήκαμε  Δημοτικό χώρο όπου θα δημιουργήσουμε ένα  νέο   κτήριο για να στεγάσει το ΕΠΑΛ γιατί μόνο έτσι θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα  , αφού οι μαθητές θα αυξάνονται συνεχώς» προσθέτοντας πως  οι ενέργειες του Δήμου είναι συνεχείς αναφορικά με την χρηματοδότηση του νέου Σχολείου.

Επί πλέον ο Δήμαρχος Εορδαίας   αναφερόμενος  στην υπόσχεση να μετατραπεί η  αποθήκη, σε αίθουσα διδασκαλίας , τόνισε ότι απαιτείται η εκπόνηση της ανάλογης μελέτης , ενώ  συζήτησε με τους μαθητές σχετικά με τα άλλα αιτήματά τους.

 

Accessibility
Κλείσιμο