Συσκευές ψεκασμού απολύμανσης αντί Covid-19 για χρήση στα Νηπιαγωγεία και τα Ειδικά σχολεία, προμηθεύτηκε ο Δήμος Εορδαίας.

Τ.Ε.Β.Α. – Διανομή τροφίμων στις 21 και 22 Μαρτίου 2022
March 15, 2022
Συνάντηση του Παναγιώτη Πλακεντά με το διοικητικό συμβούλιο του νεοσύστατου Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Εορδαίας και Λεκάνης Νότιας Βεγορίτιδας.
March 16, 2022

Συσκευές ψεκασμού απολύμανσης αντί Covid-19 για χρήση στα Νηπιαγωγεία και τα Ειδικά σχολεία, προμηθεύτηκε ο Δήμος Εορδαίας.

ptolemaios

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +302463350148
Fax : +302463350150
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  16-03-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συσκευές ψεκασμού απολύμανσης αντί Covid-19 για χρήση στα Νηπιαγωγεία και τα Ειδικά σχολεία, προμηθεύτηκε ο Δήμος Εορδαίας.

 

O Δήμος Εορδαίας συνεχίζει την προσπάθεια του να ενισχύσει με κάθε πρόσφορο μέσο τα μέτρα πρόληψης και προστασίας έναντι της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύτηκε 28 συσκευές ψεκασμού απολύμανσης αντί Covid-19, τις οποίες παρέδωσε στις καθαρίστριες των Νηπιαγωγείων και των Ειδικών σχολείων του Δήμου Εορδαίας, για χρήση στις αίθουσες των σχολικών μονάδων.

 

Να σημειωθεί ότι πριν παραδοθούν οι εν λόγω συσκευές υπήρξε ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους της προμηθεύτριας εταιρείας, οι οποίοι εξήγησαν αναλυτικά τον τρόπο χρήσης τους και τις απολυμαντικές δυνατότητες τους.

Ο Δήμος Εορδαίας επαναλαμβάνει την παράκληση προς όλους τους δημότες του για αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων καθώς επίσης και των κανόνων υγιεινής που έχουν εκδοθεί από την Πολιτεία, συμβάλλοντας έτσι από πλευράς τους στην προσπάθεια κατά της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Accessibility
Κλείσιμο