ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ…»
June 12, 2017
ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ Α΄ΚΑΠΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: “ΠΡΟΛΗΨΗ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΤΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ “
June 16, 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  13-06-2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

   Οι αλλεπάλληλες  πρωτιές και διακρίσεις αθλητών και αθλητριών Ομάδων ,Σωματείων και Συλλόγων της Πτολεμαΐδας μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι διότι τιμούν και προβάλλουν στο πανελλήνιο ολόκληρη την περιοχή μας.

Ως Δήμος Εορδαίας συγχαίρουμε θερμά:

-Τους δύο αθλητές Ιωάννη Μήγγο και Έφη Καγιογλίδου  του Πτολεμαίου , για την  κατάκτηση  ΧΡΥΣΩΝ  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑΜΕΑ , που διεξήχθη στην Αθήνα .

-Την αθλήτρια του ΑΙΟΛΟΥ   Ηλιάννα Κοροσίδου , που έπιασε το όριο στη σφυροβολία για το Ευρωπαϊκό Κ23, το οποίο θα γίνει στο  Μπίντγκοτς της Πολωνίας .

-Τους αθλητές   του Α.Μ.Γ. Ομίλου «Εορδαϊκή Δύναμη» Πτολεμαΐδας, για την κατάκτηση πολλών  μεταλλίων σε Πρωταθλήματα    ΤΑΕ-KWONDO της  Ελλάδος, αλλά και  για τις σημαντικές διεθνείς διακρίσεις τους .

-Την αγωνιστική Ομάδα «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαΐδας , για τη συνεχή συγκομιδή πολλών νέων  μεταλλίων από Πανελλήνια πρωταθλήματα.

-Όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στην 11η Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση ΑμεΑ , που φιλοξένησε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας το διήμερο 3και4 Ιουνίου 2017.

-Τους μαθητές-μέλη  των τεσσάρων Σκακιστικών Ομίλων της Πτολεμαΐδας, για την κατάκτηση σημαντικών κυπέλλων σε  Πανελλήνια  Πρωταθλήματα.

-Tους μαθητές του  Μουσικού Σχολείου Πτολεμαϊδας για μία ακόμα  διάκρισή τους στο Διαγωνισμό F1 in Schools . H ομάδα που αποτελείται από τους μαθητές Γεώργιο  Χατζηπαυλίδη, Επαμεινώνδα Σιδηρόπουλο, Αλέξανδρο Αγγέλου, Λορέντζο Ρόσι και Περικλή Αθανασιάδη  με προπονητές τους εκπαιδευτικούς Χαράλαμπο Ζαραφίδη και Γεώργιο Καμπούρη, προκρίθηκε στον Παγκόσμιο τελικό , που θα γίνει τον ερχόμενο  Σεπτέμβριο στην Κουάλα Λουμπούρτης Μαλαισίας.

-Το 4ο Γυμνάσιο Πτολεμαϊδας για την κατάκτηση της 2ης θέσης πανελλαδικά στο Διαγωνισμό της WWF GREENSPACES: ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  καθώς και την μαθήτριά του Κυριακή Χατζοπούλου για την κατάκτηση της 3ης  θέσης.

-Τον ΑΠΣ  ΑΡΙΩΝ Πτολεμαϊδας , για την είσοδό του στη Γ΄ Κατηγορία κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α΄   Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

-Την ομάδα Χαντ-Μπολ του ΑΡΙΩΝΑ , για την είσοδό της στηνΑ2  Εθνική.

Την ομάδα ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Νεανίδων  , για την πρόκρισή  της στις 6 καλύτερες της Ελλάδας .

-Τον 17χρονο συμπολίτη μας Δημήτρη Πλεξίδα , που κάνει την ακαδημαϊκή και μπασκετική του καριέρα στην Αμερική.

      Όλα αυτά τα επιτεύγματα    αποτελούν δικαίωση τόσο για τους αθλητές , όσο και για τους προπονητές , που βλέπουν τους κόπους τους να ανταμείβονται, ενώ  δείχνουν το μέγεθος της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται  σε αθλητικό  επίπεδο από τη νεολαία μας, στην οποία επενδύουμε για ένα καλύτερο «αύριο».

Accessibility
Κλείσιμο