Νέο σάρωθρο στο στόλο οχημάτων του Δήμου Εορδαίας. Δωρεά του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ).

Επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος σε πολίτες του Δήμου Εορδαίας με χαμηλά εισοδήματα.
June 11, 2021
Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) στην περιοχή Κουρί της Πτολεμαΐδας (στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης).
June 11, 2021

Νέο σάρωθρο στο στόλο οχημάτων του Δήμου Εορδαίας. Δωρεά του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ).

ptolemaios

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +30 246 335 01 48
Fax : +30 246 335 01 50
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  11-06-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Νέο σάρωθρο στο στόλο οχημάτων του Δήμου Εορδαίας. Δωρεά του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ).

 

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου του Δήμου Εορδαίας η τελετή παράδοσης – παραλαβής ενός Σαρώθρου (HAKO CITYMASTER 2200)  στο Δήμο Εορδαίας, από το Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ). Η δωρεά έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικών και περιβαλλοντικών επενδύσεων που ο ΤΑΡ υλοποιεί στις περιοχές από τις οποίες διέρχεται.

Με την προσθήκη αυτή ενισχύεται επιπλέον ο στόλος οχημάτων του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Εορδαίας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο μηχάνημα, φιλικό προς το περιβάλλον το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστη οικονομική απόδοση, ασφάλεια και ευελιξία όταν πρόκειται για τον καθαρισμό δημόσιων χώρων. Έχει τη δυνατότητα να κινείται αποτελεσματικά σε στενούς δρόμους, πεζόδρομους και πλατείες και θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στην καθημερινή προσπάθεια των εργαζόμενων στην καθαριότητα. Συγχρόνως ολοκληρώθηκε και η εκπαίδευση του προσωπικού για τη σωστή χρήση του μηχανήματος, από τους υπευθύνους της προμηθεύτριας εταιρίας.

Το μηχάνημα παρέλαβαν από τον εκπρόσωπο του ΤΑΡ και υπεύθυνο Τοπικών Κοινωνιών για τη Δυτική Μακεδονία Μιχάλη Γκοσλιόπουλο, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νίκος Φουρκιώτης και ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Καθαριότητας & Πρασίνου Χρήστος Κεσκερίδης.

Οι δύο αντιδήμαρχοι μετέφεραν στον κύριο Γκοσλιόπουλο τις ευχαριστίες του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά για την δωρεά από πλευράς ΤΑΡ, τονίζοντας επίσης ότι η προσθήκη του συγκεκριμένου οχήματος στο στόλο του δήμου, συνδράμει στη βελτίωση υπηρεσιών για τους πολίτες στο μέγιστο βαθμό, κάτι που αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της δημοτικής αρχής.

 

Accessibility
Κλείσιμο