ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 -1-2017 ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
January 26, 2017
ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ
January 30, 2017

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +302463350138
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα, 27-01-2017

 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

       Μέσα σε μια ευχάριστη , ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η ετήσια  εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας   του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Εορδαίας , στο Ξενοδοχείο  « ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ» της  Πτολεμαϊδας .

       Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο  Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης συνεχάρη το Σωματείο για τη δράση του  , ενώ   έδωσε ιδιαίτερη έμφαση  στις καλές  σχέσεις που πρέπει να αναπτύσσονται μεταξύ των  εργαζομένων γιατί    έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή έργων και την καλή λειτουργία του Δήμου,  του οποίου τη ραχοκοκαλιά αποτελούν οι   εργαζόμενοι .

      Από την πλευρά τους  ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο Εορδαίας Χαράλαμπος Παναγιωτίδης και ο Διευθυντής Οικονομιών Υπηρεσιών του Δήμου Δημήτρης Τσίπρας     ευχήθηκαν  δύναμη για τη νέα  χρονιά, τονίζοντας ότι κύριο μέλημα της Διοίκησης είναι να επικρατεί η εργασιακή ειρήνη.

      Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο νέος Πρόεδρος  της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νικόλαος Τράκας , ευχόμενος καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, ενώ ερωτώμενος για τα θέματα που προτάσσει η Ομοσπονδία σχετικά με τους ΟΤΑ , επεσήμανε ότι πρέπει να ενισχυθούν οι Δήμοι οικονομικά αλλά και με προσωπικό.

      Η όλη διοργάνωση , στην οποία έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας  , της ΑΔΕΔΥ  και Σωματείων Εργαζομένων Δήμων της Περιφέρειας ,   διανθίστηκε από ένα ποικίλο  πρόγραμμα  αξιόλογων τοπικών  καλλιτεχνών , που διασκέδασαν τους παρισταμένους και τους παρέσυραν σε ένα γλέντι μέχρι τις βραδινές ώρες  .

Accessibility
Κλείσιμο