ΜΕ 14 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 132 ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ 9οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
April 16, 2018
TΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΛΟΒΑΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
April 17, 2018

ΜΕ 14 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 132 ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ 9οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  16-04-2018

 

ΜΕ 14 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 132 ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ 9ΟΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

     Το Σαββατοκύριακο 14- 15 Απριλίου 2018 διεξήχθησαν  στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας οι 9οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες Αγωνιστικών Κατηγοριών με τη συμμετοχή  14 ομάδων  σε σύνολο που έφτασε τους 132 αθλητές.

    Η τοπική  ομάδα «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαϊδας  συμμετείχε με 32 αθλητές όλων των αγωνιστικών κατηγοριών με μία πολύ καλή εμφάνιση, αφού σημειώθηκαν κάποιες σπουδαίες επιδόσεις, καινούργια όρια, ρεκόρ αγώνων και αρκετά μετάλλια. Συγκεκριμένα 38 μετάλλια ( 16 χρυσά – 7 αργυρά – 15 χάλκινα) ήταν η συγκομιδή για το αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου, ενώ  οι αθλητές συμμετείχαν σε αρκετά αγωνίσματα παρά την κούραση των διπλών προπονήσεων για την προετοιμασία τους.

    Κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης  βραβεύτηκαν οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος Κλασσικής κολύμβησης καθώς και οι αθλητές Τεχνικής κολύμβησης που έχουν πρωτεύσει στους Πανελλήνιους Αγώνες Κατηγοριών 2017.

Καλύτερος κολυμβητής των 9ων Πτολεμαϊκών αγώνων διακρίθηκε ο αθλητής Ανδρεόπουλος Θοδωρής από τα «ΔΕΛΦΙΝΙΑ»  Πτολεμαΐδας και καλύτερη κολυμβήτρια η Χατζή Μαρία από την ομάδα του Άρη.

    Το σύνολο της βαθμολογίας βρήκε τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ  Πτολεμαΐδας στην 1η θέση, την ομάδα του Άρη στην 2η θέση και την Κολυμβητική  Ένωση Κοζάνης στην 3η θέση.

    Για την Α.Κ.Α Δελφίνια Πτολεμαΐδας και την περιοχή μας ευρύτερα είναι κατά γενική ομολογία ευτύχημα το γεγονός ότι σε μια δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας,  μπορούν  να πραγματοποιούνται διοργανώσεις όπως είναι οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες. Εντυπωσιακός είναι ο τρόπος με τον οποίο φορείς και συμμετέχοντες για μια ακόμη φορά εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο της διοργάνωσης.

    Η Διοίκηση , οι Προπονητές και οι Έφοροι  ευχαριστούν  όλες τις ομάδες για την εκτίμηση που  έδειξαν μέσα από την συμμετοχή και την παρουσία τους, στους αγώνες . Οι Πτολεμαικοί αγώνες ήταν, είναι και θα είναι θεσμός για την πόλη , ενώ  για την επίτευξή τους υπάρχει μια πλειάδα εθελοντών και χορηγών .

    Εκ μέρους, του προσωπικού και των μελών της ομάδας και  οι Έφοροι του αγωνιστικού τμήματος Α. Βαρβαρούσης και Μ. Κουλουβέτσιου  ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντες   ανανεώνοντας το   ραντεβού για τον  επόμενο αγώνα.

Accessibility
Κλείσιμο