ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ «ΠΡΟΦΙΛ» Ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ

ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
October 29, 2016
32 ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
October 31, 2016

ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ «ΠΡΟΦΙΛ» Ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +302463350138
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα, 31-10-2016

ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ «ΠΡΟΦΙΛ» Ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΔΕΚΑ  ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ

    Δέκα  χρόνια στο Διαδίκτυο γιορτάζει ο Δήμος Εορδαίας ανανεώνοντας αισθητά το «προφίλ» του και συνεχίζοντας να προσφέρει  στους δημότες του καθημερινή και έγκυρη ηλεκτρονική ενημέρωση. Η προοδευτική αύξηση της επισκεψιμότητας , αποτελεί δείκτη της επιρροής και της διείσδυσης που έχει, παρέχοντας στους δημότες κάθε είδους πληροφορία για το Δήμο, τις Δημοτικές Επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Εορδαίας .

Στόχος της Δημοτικής Αρχής  είναι με αυτές  τις επιβεβλημένες  βελτιωτικές παρεμβάσεις   να αυξήσει τη διαδραστικότητα της ιστοσελίδας του Δήμου  και να συμπεριλάβει νέες υπηρεσίες ενημέρωσης, με σκοπό  τη διαφάνεια, την επικοινωνία  και την εξυπηρέτηση του πολίτη. Έτσι οι πολίτες μεταξύ των άλλων πληροφοριών μπορούν να ενημερωθούν για προκηρύξεις και ανακοινώσεις που τους ενδιαφέρουν και σχετίζονται με την καθημερινότητα του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής.

Στην εποχή που η ηλεκτρονική ενημέρωση και η δικτύωση αποτελούν  στοιχείο της καθημερινότητας των πολιτών, ο Δήμος Εορδαίας  αισθάνεται την υποχρέωση  να καλύψει αυτή την ανάγκη ενημέρωσης με τον πλέον συστηματικό τρόπο.

Ένας επί πλέον στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να διατηρήσει ανοιχτό κάθε κανάλι αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες, ακούγοντας με προσοχή τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους και παράλληλα να δώσει τη δυνατότητα στους ετεροδημότες και στους απανταχού φίλους  της περιοχής να  παρακολουθούν τα νέα και τις δραστηριότητες, στέλνοντας μηνύματα και  σχόλια, κατατάσσοντας την ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας (www.ptolemaida.gr)  ως ένα από τα καλύτερα sites της αυτοδιοίκησης.

Accessibility
Κλείσιμο