Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Εορδαίας Ρούλας Σεβαστού.

Το 4ο Βραβείο ανάμεσα σε 87 συμμετοχές απέσπασε ο Δήμος Εορδαίας, για τις δράσεις του στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020».
September 10, 2021
Διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής από την Π.Ε. Κοζάνης στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου
September 13, 2021

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Εορδαίας Ρούλας Σεβαστού.

ptolemaios

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +30 246 335 01 48
Fax : +30 246 335 01 50
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  11-09-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Εορδαίας Ρούλας Σεβαστού.

Στους φερέλπιδες μαθητές και μαθήτριες της Εορδαίας, σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και στους αγαπητούς γονείς εύχομαι από καρδιάς “Καλή αρχή”.

Έπειτα από μήνες διαδικτυακών μαθημάτων μακριά από τις σχολικές αίθουσες βρισκόσαστε και πάλι στην αφετηρία της σχολικής και προσωπικής σας προόδου. Ο αγώνας δύσκολος μα συναρπαστικός. Ευχόμαστε οι προσπάθειές σας να είναι άοκνες και πολύμοχθες  προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας και να αποκτηθεί το πολυπόθητο αγαθό της μάθησης…Η ΓΝΩΣΗ.

Αυτή η μεγάλη δύναμη που ανοίγει φτερά και διαβαίνει ορίζοντες, αυτή που δημιουργεί υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό μας και τους γύρω μας. Οι συνθήκες λόγω Covid-19 μπορεί να μην είναι πλέον πρωτόγνωρες, εξακολουθούν όμως να είναι δύσκολες και απαιτούν υπακοή και πειθαρχία. Το αποδείξατε στο παρελθόν είμαστε πεπεισμένοι πως θα εφαρμόσετε και τώρα όλα τα υγειονομικά μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία όλων.

Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, οι οποίοι διακρίνονται από άψογο επαγγελματισμό και βαθιά αφοσίωση στο εκπαιδευτικό τους λειτούργημα θα σας περιμένουν στο σχολικό περιβάλλον, αυτό που ως δημοτική αρχή φροντίσαμε να σας φιλοξενήσει με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα κάνοντας τις συνθήκες εκπαίδευσής σας ευνοϊκές, περισσότερο ποιοτικές και πάνω από όλα ασφαλείς. Αρωγοί  λοιπόν δίπλα σας οι εκπαιδευτικοί, έτοιμοι να σας καθοδηγήσουν και να δουλέψουν σκληρά προκειμένου να καλλιεργηθούν οι δυνατότητές σας και να δοθούν τα κίνητρα για την επίτευξη των στόχων σας.

Το ίδιο και οι γονείς σας, άξιοι υποστηρικτές της διαδρομής και των ονείρων σας έτοιμοι να σας εξοπλίσουν με θάρρος και αισιοδοξία.

Ο Δήμος Εορδαίας συμπορεύεται μαζί σας κάνοντας στο βέλτιστο ότι του αναλογεί.

 Βάλτε ψηλά τον πήχη!

“Το μέλλον σας μπροστάρης στους ουρανούς της γνώσης”.

Ευτυχισμένη σχολική χρονιά με υγεία, με πρόοδο και επιτυχίες!

 

Accessibility
Κλείσιμο