Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Εορδαίας Ρούλας Σεβαστού.

Ενημέρωση Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου
September 11, 2020
Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου
September 14, 2020

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Εορδαίας Ρούλας Σεβαστού.

ptolemaios

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +30 246 335 01 48
Fax : +30 246 335 01 50
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  14-09-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Εορδαίας Ρούλας Σεβαστού.

Σήμερα ξεκινάει μια καινούργια σχολική χρονιά, μια καινούργια διαδρομή στον κόσμο της γνώσης, της σοφίας και της προσωπικής ανάπτυξης. Νέα μονοπάτια που θα σας προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις, χρήσιμες δεξιότητες αλλά και νέες εμπειρίες, ανοίγονται μπροστά σας. Εύχομαι το καινούργιο ταξίδι να είναι γόνιμο και στο διάβα του να πάρετε όλα τα απαραίτητα εφόδια, που θα χρειαστείτε για να κατακτήσετε τους στόχους σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Γονείς και εκπαιδευτικοί είναι δίπλα σας να σας υποστηρίξουν και να συνδράμουν με οποιοδήποτε τρόπο στον αγώνα σας.

Δυστυχώς η νέα σχολική χρονιά είναι διαφορετική. Βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις και πρωτόγνωρες εμπειρίες. Οι συνθήκες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ζητούν σύνεση, αλληλεγγύη και υπευθυνότητα  από όλους μας. Η τήρηση των κανόνων υγιεινής και πρόληψης είναι πρωταρχικής σημασίας προκειμένου να προστατευθείτε οι ίδιοι και οι ίδιες, αλλά και να προστατέψετε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Θα ήθελα να ευχηθώ σε γονείς και εκπαιδευτικούς υπομονή και καλή δύναμη, για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στο έργο και στην αποστολή τους.

Ο Δήμος Εορδαίας με αίσθημα ευθύνης, θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας, καταβάλλοντας συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλιστούν οι βέλτιστες συνθήκες για τη μόρφωση και την συνεχή πρόοδο της γενιάς του αύριο.

Καλή αρχή, καλή πρόοδο και πάνω από όλα, υγεία σε όλους !

Accessibility
Κλείσιμο