ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
May 8, 2017
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
May 12, 2017

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  09-05-2017

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

     Ενημερωτική επίσκεψη στο Δήμο Εορδαίας πραγματοποίησε σήμερα 9-5-2017 κλιμάκιο  του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κοζάνης αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Γεώργιο Δαλαγιώργο , το μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ Σταύρο Κουτσιουμπέλη και τον π. Πρόεδρο της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων.

   Τα στελέχη της ΑΔΕΔΥ  συναντήθηκαν πρώτα με τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη   στο Γραφείο του , ενημερώνοντάς τον για τον σκοπό της επικείμενης κινητοποίησης της 17ης Μαΐου 2017.

    Στη συνέχεια στα πλαίσια σύσκεψης  με τους εργαζόμενους του Δήμου  , που προλόγισε ο Διευθυντής των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου  και μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ Δημήτρης Τσίπρας , οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ αναφέρθηκαν στη βαρύτητα της κινητοποίησης τονίζοντας ότι πρόκειται για μία σημαντική απεργία και  ένα τρόπο αντίδρασης στα μέτρα που έρχονται  και που συμπίπτει με την εισαγωγή των ρυθμίσεων του νέου μνημονίου στη Βουλή.

    Τέλος τα μέλη  του κλιμακίου κάλεσαν όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην 24ωρη γενική , πανεργατική απεργία ,αλλά και στα συλλαλητήρια που θα ακολουθήσουν , προκειμένου να υπάρξει μία παλλαϊκή αντίδραση για την ανατροπή των νέων μέτρων.

 

Accessibility
Κλείσιμο