Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επικεφαλής τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Εορδαίας.

Με εκθέσεις και παρουσίαση βιβλίου τιμά το 1821 ο Δήμος Εορδαίας.
October 19, 2021
Πρόσκληση – Πρόγραμμα Αφιερωματικών Εκδηλώσεων Μνήμης των 157 εκτελεσθέντων της 23 Οκτωβρίου 1941 στο Μεσόβουνο.
October 21, 2021

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επικεφαλής τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Εορδαίας.

ptolemaios

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +30 246 335 01 48
Fax : +30 246 335 01 50
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  20-10-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επικεφαλής τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Εορδαίας.

 

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με επικεφαλής τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Ιάκωβο Κλεφτοσπύρο, επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά.

Πιο συγκεκριμένα στο Δημαρχείο Εορδαίας παραβρέθηκαν, εκτός του υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, ο διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Σωτήρης Κορέλας, ο διοικητής της Σχολής Δοκίμων Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας Πύραρχος Ιωάννης Aμανατίδης και ο υποδιοικητής της σχολής Βάιος Ζυγούρης. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Φουρκιώτης.

Στην συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Πλακεντάς ενημερώθηκε για την πορεία των έργων που πραγματοποιούνται στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, ενώ την θεματολογία απασχόλησαν και ζητήματα που έχουν να κάνουν με το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο θα λειτουργήσει στο χώρο του ΒΙΟΠΑ Πτολεμαΐδας.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας σημείωσε με έμφαση, ότι ο Δήμος Εορδαίας θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας με κάθε πρόσφορο τρόπο ή μέσο ενώ αντίστοιχα θα είναι αρωγός, συνδράμοντας όπου χρειάζεται στην πολύ σημαντική προσπάθεια της Πυροσβεστικής, της οποίας η συμβολή είναι καθοριστική στην οργάνωση και το σχεδιασμό των θεμάτων που αφορούν την Πολιτική Προστασία.

Τέλος ο Παναγιώτης Πλακεντάς ζήτησε να λειτουργεί η Σχολή Δοκίμων Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας με βάση τη δυνατότητα φιλοξενίας εκπαιδευομένων στο μέγιστο δυνατό αριθμό, όπως προβλέπεται με την είσοδο των σπουδαστών από τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Accessibility
Κλείσιμο