ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ» ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ :” ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΑΣ & ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΗΣ”
December 15, 2017
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ : “ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗΣ”
December 18, 2017

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ» ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΘΕΜΑ:ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ» ΜΕ ΣΚΟΠΌ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία που παρουσίασε η παράσταση Οι γαμπροί της Ευτυχίας των Π. Βασιλειάδη και Ν. Τσιφόρου σε σκηνοθεσία Μάρθας Μαυρίδου,  κάνοντας 4 συνεχόμενα soldout στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Εορδαίας, η θεατρική ομάδα ΔΗ.Θ.Ε.Ν. (ΔΗμοτικό Θεατρικό Εργαστήρι Νέων), που ανήκει στο δυναμικό της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας (Κ.Ε.Δ.Ε), επιστρέφει, για καλό σκοπό.

Θέλοντας να ευχαριστήσουν το κοινό της Πτολεμαΐδας για την θερμή ανταπόκριση, η Κ.Ε.Δ.Ε. και οι ΔΗ.Θ.Ε.Ν αποφάσισαν από κοινού να παραχωρήσουν  έσοδα της τελευταίας παράστασης της Ευτυχίας στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ).

Το ταξίδι της Ευτυχίας και των γαμπρών της τελειώνει  με μια βραδιά με πολύ γέλιο, μεγάλη συγκίνηση, αλλά και μεγάλη δόση … «Ευτυχίας» για να δώσουμε ευτυχία στα παιδιά του ειδικού εργαστηρίου. Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί.

Η τελευταία παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 9 το βράδυ, στην αίθουσα Αμφιθέατρο του Ξενοδοχείου Παντελίδης.

Είσοδος: 5 ευρώ

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο Επί Χάρτου, 25ης Μαρτίου 79, στην Πτολεμαΐδα,  τηλ.246 305 32 10 (εσωτ. 1)

Accessibility
Κλείσιμο