Επιθεώρηση μηχανολογικού εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων (ψεκαστικά)

Δηλώσεις συγκομιδής σταφυλιών
September 28, 2016
Νέο Διανομή τυποποιημένου χυμού
October 3, 2016

Επιθεώρηση μηχανολογικού εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων (ψεκαστικά)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Κοζάνης, ενημερώνει ότι σύμφωνα με το άρθρο 22 του Ν.4036/2012 όλοι οι αγρότες που διαθέτουν ψεκαστικά μηχανήματα είναι υποχρεωμένοι μέχρι 26 Νοεμβρίου 2016  να κάνουν επιθεώρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων (ψεκαστικά).

Μετά την 26η Νοεμβρίου 2016 δεν επιτρέπεται η χρήση ψεκαστικού μηχανήματος χωρίς να έχει πιστοποιητικό επιθεώρησης και αυτοκόλλητο σήμα καταλληλότητας και η χρήση του επιφέρει τις προβλεπόμενες κυρώσεις.
Οι επιθεωρήσεις γίνονται από εξουσιοδοτημένους από την υπηρεσία μας Σταθμούς Επιθεώρησης Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων (ΣΤΕΕΕΓΦ), όπως αυτοί αναφέρονται στην παρακάτω επισυναπτόμενη κατάσταση. Επίσης οι αγρότες ιδιοκτήτες των εν χρήσει ψεκαστικών μηχανημάτων μπορούν να αναζητήσουν και άλλους ΣΤΕΕΕΓΦ στο site: www.psekastika.minagric.gr για την επιθεώρηση του ψεκαστικού τους μέχρι τις 26 Νοεμβρίου 2016.
Το Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και στο τηλέφωνο 2461351416.
Κατάσταση εξουσιοδοτημένων Σταθμών Επιθεώρησης Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων (θα αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με τις νέες εξουσιοδοτήσεις).

ΕπωνυμίαΔιεύθυνσηΤηλέφωνα
Κυριαζοπούλου ΒασιλικήΑυλές Κοζάνης6987302596
Accessibility
Κλείσιμο