Ενημέρωση για τηλεφωνική έρευνα της ΔΙΑΔΥΜΑ

Μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών ΓΓΠΣΔΔ από Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 21:00 έως και Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 12:00 λόγω αναβάθμισης υποδομών της ΓΓΠΣΔΔ
March 2, 2021
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – Γυναίκα : Χόρεψε στο φτερό του καρχαρία
March 5, 2021

Ενημέρωση για τηλεφωνική έρευνα της ΔΙΑΔΥΜΑ

diadyma

Ανακοίνωση για τηλεφωνική έρευνα της ΔΙΑΔΥΜΑ

Τις επόμενες μέρες η ΔΙΑΔΥΜΑ, θα διεξάγει τηλεφωνική έρευνα και στις τέσσερις Π.Ε. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να καταγραφούν οι συνήθειες και οι τάσεις των κατοίκων της περιφέρειας σε θέματα διαχείρισης μικροποσοτήτων επικίνδυνων αποβλήτων, που υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σπίτι (καθαριστικά, χρώματα, μπαταρίες, φάρμακα κτλ).

Η έρευνα θα διεξάγεται πρωινές και απογευματινές ώρες από υπάλληλους της ΔΙΑΔΥΜΑ, θα είναι ανώνυμη και θα διαρκεί περίπου πέντε λεπτά.

Η παραπάνω δράση γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE IP CEI Greece (LIFE18 IPE/GR/000013) και τα αποτελέσματα της θα αποτελέσουν χρήσιμο στοιχείο για τη χάραξη περιφερειακής και γενικότερα εθνικής πολιτικής στον τομέα αυτό.

Παρακαλούμε όσοι από τους κάτοικους της περιφέρειας επιλεχθούν τυχαία, να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους, προκειμένου να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα και να γίνει καλύτερος ο σχεδιασμός του συστήματος διαχείρισης των αποβλήτων αυτών.
Επίσης, το ερωτηματολόγιο είναι αναρτημένο στον παρών σύνδεσμο  και όσοι επιθυμούν μπορούν να το συμπληρώσουν ηλεκτρονικά.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε διευκρίνιση είναι 24610 45531-33 .

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Accessibility
Κλείσιμο