ΔΕΥΑΕ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ DEYApp

ΑΝΑΝΟΙΝΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ ) ΜΕΣΩ ΚΕΑ
May 9, 2017
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
May 12, 2017

ΔΕΥΑΕ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ DEYApp

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 90 , 50 200 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΤΗΛ:246 302 26 83

ΦΑΞ :246 305 36 82

email: infodeiap@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας εκσυγχρονίζει και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους καταναλωτές της, με την δημιουργία και εγκατάσταση μιας mobile εφαρμογής με το όνομα DEYAPP.  

Με τη εφαρμογή και την εισαγωγή αυτού του λογισμικού στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Υ.Α.Ε., οι καταναλωτές θα μπορούν πλέον:

  • Να δουν την ανάλυση του τρέχοντος λογαριασμού τους εύκολα και γρήγορα, την λήξη προθεσμίας πληρωμής καθώς και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, τα κυβικά που καταναλώσανε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.
  • Να κάνουν αναφορά μιας οποιαδήποτε βλάβης εύκολα και γρήγορα με την λήψη φωτογραφίας από το κινητό τους τηλέφωνο σχετική με το συμβάν, να δηλώσουν την τοποθεσία της, να περιγράψουν την βλάβη και να την αποστείλουν. Μετέπειτα θα ενημερωθούν με Mail για την πορεία εργασιών αλλά και την αποκατάσταση του προβλήματος.
  • Να μετρήσουν μόνοι τους την ένδειξη του υδρομέτρου τους χωρίς να χρειάζεται η παρουσία των υπαλλήλων της επιχείρησης. Με την νέα εφαρμογή μπορούν να τραβήξουν μία φωτογραφία την ένδειξη του υδρομέτρου τους, να δηλώσουν την ημερομηνία που την κατέγραψαν και να την υποβάλλουν.
  • Να ενημερωθούν σε πραγματικό χρόνο για προγραμματισμένες ή μη διακοπές υδροδότησης στην περιοχή σας. Μάθουν την τοποθεσία αλλά και τον χρόνο που η επιχείρηση προβαίνει σε εργασίες συντήρησης, επέκτασης ή αναβάθμισης του δικτύου.
  • Να ενημερωθούν και να δουν στον χάρτη σημεία πληρωμών των λογαριασμών τους, στην πόλη της Πτολεμαΐδας και να πλοηγηθούν αυτόματα μέσω των χαρτών της Google.
  • Να επικοινωνήσουν με όλους τους δυνατούς τρόπους που προσφέρει η εφαρμογή, με την Δ.Ε.Υ.Α.Ε., όλο το 24ωρο.

Μπορείτε να κατεβάστε την εφαρμογή DEYApp από το Play Store δωρεάν για Smartphones και Tablets, (αρχικά μόνο για Λειτουργικό Android).

Η επίσημη πρώτη παρουσίαση της εφαρμογής, θα γίνει στα πλαίσια της 28ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. που θα πραγματοποιηθεί στην Άρτα, από 1 έως  και 2 Ιουνίου 2017 καθώς η  Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας είναι η πρώτη ΔΕΥΑ πανελλαδικά που δημιούργησε και λειτουργεί αντίστοιχη εφαρμογή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας στην ενότητα της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. (http://www.ptolemaida.gr/dimotikes-epixeiriseis/dimotiki-epixeirisi-idreusis-apoxeteusis-eordaias), όπου υπάρχει η παρουσίαση της εφαρμογής.

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας εκσυγχρονίζεται.

Για το νερό – Για όλους εσάς.

Accessibility
Κλείσιμο