Ανακοίνωση ΕΛ.Γ.Α. – Πρόγραμμα ΚΟΕ “ΕΤΗΣΙΟ 2017”

Ε.Ο.Δ.Υ. : Διάθεση ενημερωτικού υλικού για την προστασία από τα κουνούπια
July 2, 2020
Διεύθυνση Δασών Καστοριάς – Ανακοίνωση σχετικά με τους δασικούς χάρτες
July 20, 2020

Ανακοίνωση ΕΛ.Γ.Α. – Πρόγραμμα ΚΟΕ “ΕΤΗΣΙΟ 2017”

                                                                              Πτολεμαΐδα  157-2020

 

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ  ΕΛ.Γ.Α.

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ – Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

 Πληροφορίες: Γούπου Δήμητρα.

Τηλέφωνο: 246 335 01 33

e-mail: goupou@ptolemaida.gr

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι ο ΕΛ.Γ.Α. απέστειλε, σήμερα, τον “Πίνακα Διοικητικού Ελέγχου-Πορίσματα Δικαιούχων Φυτικού”,  για το εγκεκριμένο πρόγραμμα ΚΟΕ “ΕΤΗΣΙΟ 2017”, στον οποίο περιλαμβάνονται τα αποτελέσματα του διοικητικού ελέγχου των παραγωγών που υπέβαλαν την αίτηση χορήγησης ενίσχυσης καθώς επίσης και τα πορίσματα εκτίμησης ζημίας των δικαιούχων παραγωγών τού Διαμερίσματος ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ.

Ο Πίνακας είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για τριάντα (30) ημέρες, δηλαδή μέχρι την 15/8/2020 και συνεπώς κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί το αποτέλεσμα του διοικητικού ελέγχου και τα πορίσματα εκτίμησης της ζημίας του. Όποιος διαφωνεί με αυτά μπορεί να υποβάλλει αίτηση ένστασης για διοικητικό έλεγχο ή αίτηση επανεκτίμησης για πόρισμα του μέσα στην παραπάνω προθεσμία των τριάντα (30) ημερών.

Παρακαλούντο όλοι οι αιτούντες – παραγωγοί να προσέλθουν στο Δημοτικό κατάστημα Πτολεμαϊδας στην κ. Δήμητρα Γούπου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες για να υπογράψουν την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση, απαραίτητη για την χορήγηση της οικονομικής ενίσχυσης.

 

O Ανταποκριτής ΕΛ.Γ.Α.

ΓΟΥΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Accessibility
Κλείσιμο