Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) και εμβολιασμοί στους Ρομά της Πτολεμαΐδας.

Έγκριση της διακήρυξης για το Υποέργο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΕΛ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ – ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ», συνολικού προϋπολογισμού 1.612.903,23 €.
February 10, 2022
Ειδικούς καθαριστές αέρα προμηθεύτηκε και διάθεσε στα Νηπιαγωγεία και τα Ειδικά σχολεία ο Δήμος Εορδαίας.
February 15, 2022

Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) και εμβολιασμοί στους Ρομά της Πτολεμαΐδας.

ptolemaios

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +302463350148
Fax : +302463350150
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  10-02-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) και εμβολιασμοί στους Ρομά της Πτολεμαΐδας.

 

Ο Δήμος Εορδαίας, η 3η ΥΠΕ Μακεδονίας και το Κέντρο Υγείας Πτολεμαΐδας, πραγματοποίησαν δράση που περιελάμβανε δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ανίχνευσης του κορονοϊού COVID19 και εμβολιασμούς σε μέλη της Κοινότητας Ρομά στην Πτολεμαΐδα.

Πιο συγκεκριμένα τα rapid tests πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, ενώ σήμερα η κινητή μονάδα πραγματοποίησε εμβολιασμούς στον καταυλισμό των Ρομά.

Επίσης το Υγειονομικό προσωπικό της 3ης ΥΠΕ πραγματοποίησε τη 2η δόση εμβολιασμού στους κατοίκους των Κοινοτήτων Αγίου Χριστοφόρου και Πύργων που εμβολιάστηκαν στις 20 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της δράσης που διοργάνωσε ο Δήμος Εορδαίας προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν αλλά αδυνατούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα.

Ο Δήμος Εορδαίας θα συνεχίσει αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον ενώ ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Εθελοντισμού & Κοινωνικής Μέριμνας Δημήτρης Σπόντης, ο οποίος παραβρέθηκε στους ελέγχους και στους εμβολιασμούς, ευχαρίστησε τους πολίτες που προσήλθαν καθώς και το κινητό κλιμάκιο της 3η ΥΠΕ και του Κέντρου Υγείας Πτολεμαΐδας, για την πολύτιμη υγειονομική συνδρομή τους.

Accessibility
Κλείσιμο