Μήνυμα Δημάρχου

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Η αλματώδης ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας απαιτεί και έναν σύγχρονο Δήμο που να μπορεί να ανταποκριθεί με αμεσότητα και επάρκεια στις ανάγκες των δημοτών του, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία. Το διαδίκτυο, ως ένα πολυσύνθετο εργαλείο επικοινωνίας, μας δίνει τη δυνατότητα για έναν ελεύθερο και ειλικρινή διάλογο. Για μια πλήρη ενημέρωση και ουσιαστική εξυπηρέτηση των δημοτών μας, αλλά και όλων των χρηστών του διαδικτύου που θα αναζητήσουν πληροφόρηση για τον Δήμο μας.

Με την ιστοσελίδα μας, φιλοδοξούμε να καταστήσουμε την επικοινωνία με τους δημότες μας πιο άμεση, πιο συχνή και πιο αποτελεσματική. Να παρέχουμε κάθε χρήσιμη πληροφορία και ενημέρωση. Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα ανοικτό «παράθυρο» αμφίδρομης επικοινωνίας.

Σας καλωσορίζω στην αναβαθμισμένη πλέον ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας και σας εύχομαι μια ευχάριστη πλοήγηση.

Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις εισηγήσεις, τους προβληματισμούς και την κριτική σας, τόσο για την ιστοσελίδα όσο και για κάθε ζήτημα που απασχολεί τον Δήμο και τους δημότες μας.

Δέσμευσή μας είναι ότι ο «ηλεκτρονικός δήμος» θα ενημερώνεται διαρκώς, ώστε να καλύπτει το μεγαλύτερο φάσμα υπηρεσιών για τους δημότες μας.

 

Φιλικά,
ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
Δήμαρχος Εορδαίας

 

Accessibility
Κλείσιμο