4 Φορτηγάκια (τύπου 4Χ4) απέκτησε ο Δήμος Εορδαίας, κατόπιν παραχώρησης τους από το Λ.Κ.Δ.Μ. .

Συλλυπητήριο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας για τον εκλιπόντα Πρόεδρο της Κοινότητας Πενταβρύσου Ιωάννη Πασσαλίδη.
June 24, 2020
Αλλάζει επίπεδο η ταχύτητα του διαδικτύου στην Εορδαία με την τοποθέτηση οπτικής ίνας, με ταχύτητα 100 mbps.
June 26, 2020

4 Φορτηγάκια (τύπου 4Χ4) απέκτησε ο Δήμος Εορδαίας, κατόπιν παραχώρησης τους από το Λ.Κ.Δ.Μ. .

ptolemaios

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +30 246 335 01 48
Fax : +30 246 335 01 50
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα, 26-06-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4 Φορτηγάκια (τύπου 4Χ4) απέκτησε ο Δήμος Εορδαίας, κατόπιν παραχώρησης τους από το Λ.Κ.Δ.Μ. .

 

Έπειτα από αίτημα προς τη διεύθυνση του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας παραχωρήθηκαν στο Δήμο Εορδαίας 4 μεταχειρισμένα φορτηγάκια (τύπου 4Χ4), ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τον στόλο των οχημάτων του και συμβάλλοντας στην προσπάθεια της αναβάθμισης των υπηρεσιών του δήμου προς του πολίτες.

Τα οχήματα παρελήφθησαν παρουσία του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά και του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Καθαριότητας & Πρασίνου Χρήστου Κεσκερίδη.

Ο Δήμος Εορδαίας θέλει να εκφράσει θερμές ευχαριστίες προς τη Δ.Ε.Η Α.Ε. και ειδικότερα προς τους: Γιώργο Στάσση Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Σοφία Δήμτσα Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας, Δημήτρη Μετικάνη Γενικό Διευθυντή Λιγνιτικής Παραγωγής και Αντώνη Νίκου Διευθυντή Λιγνιτικού Κέντρου Πτολεμαΐδας.

Με την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα του Δήμου Εορδαίας και την παραχώρηση των συγκεκριμένων οχημάτων, απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι η Δ.Ε.Η. Α.Ε. παραμένει ένας από τους βασικότερους αρωγούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχοντας συνεχή διάθεση προσφοράς και έντονη κοινωνική ευαισθησία προς την τοπική κοινωνία της περιοχής μας.

Accessibility
Κλείσιμο