Συμβεβλημένοι
ΙατροίΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ


 

ΒΛΑΣΤΗ

Τοπική Κοινότητα Βλάστης 

 


Σταθμοί
περιβαλλοντικών
μετρήσεων

  

 Κεντρική ιστοσελίδα    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 

                                                                                                              \ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΩΤΙΑ» ΤΟΥ  ΑΘΛΗΤΗ ΜΩYΣΗ ΦΟΛΤΟΠΟΥΛΟΥ 

 

       Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης συγχαίρει θερμά τον αθλητή και μέλος του Συλλόγου Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας Μωυσή  Φολτόπουλο για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον Διεθνή Υπερμαραθώνιο Βουνού «V.F.U.T  2015» , που διεξήχθη στο Παρανέστη της Δράμας. 

     Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία η οποία έρχεται να προστεθεί στις πολλές πρωτιές και διακρίσεις  αθλητών του ΣΔΟΕ.

αναρτήθηκε  13-10-2015ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ
EΟΡΔΑΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
B/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 09/10/2015

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : 119

ΠΡΟΣ
Μέλη Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης
Κοιν: κ. Δήμαρχο

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση για Δ.Σ. Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Εορδαίας»

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/10/2015 και ώρα 12:30 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Εορδαίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.    Έγκριση συμβάσεων μίσθωσης έργου καθαριστριών

2.    Έγκριση προκήρυξης διαγωνισμού μίσθωσης κυλικείου Γυμνασίου Περδίκκα

3.    Έγκριση καταστροφής υλικού 2ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας

 

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής

ΑΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
αναρτήθηκε  13-10-2015ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ   

 

          Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης θα υποδεχθεί την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 4 μ.μ. στο Γραφείο του στο Δημοτικό Κατάστημα τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας κ. Christophe  Le Rigoleur , ο οποίος θα επισκεφθεί την Πτολεμαΐδα προκειμένου να παραστεί στην  εκδήλωση του Γυμνασίου Ανατολικού, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 5μ.μ. στο χώρο του Παλαιοντολογικού –Ιστορικού Μουσείου Πτολεμαΐδας.  

     Πρόκειται για την εκδήλωση λήξης του Ευρωπαικού προγράμματος Comenius «L’’Europe: une image aux mille visages»  του Σχολείου , στα πλαίσια της οποίας θα γίνει από τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας  η απονομή βραβείων και βεβαιώσεων συμμετοχής στους μαθητές του προγράμματος.      αναρτήθηκε  13-10-2015ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΣΦΑΓΜΕΝΗΣ 

 

      Με μεγάλες τιμές παρουσία των τοπικών, περιφερειακών αρχών και πλήθους πιστών , πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11-10-2015) η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Εσφαγμένης από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου , στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Πτολεμαΐδας. 

     Η Ιερά Εικόνα , που έφτασε στην Πτολεμαΐδα με Στρατιωτικό όχημα , συνοδευόμενη από τον Ηγούμενο Εφραίμ , έκανε την πρώτη στάση της στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδας όπου την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης. 

     Στη συνέχεια κατευθύνθηκε οδηγούμενη  από περιπολικά της Τροχαίας Πτολεμαΐδας στο Πάρκο Ι. Χρηστίδη για την μεγάλη υποδοχή της από Πολιτικές και Στρατιωτικές αρχές, Συλλόγους και εκατοντάδες πολίτες. 

    Ακολούθησε η Λιτάνευση της θαυματουργής Εικόνας προς τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος , όπου τελέστηκε Δοξολογία με την συμμετοχή του Ιερού Κλήρου και των Ιεροψαλτών Εορδαίας.

    Ανοίγοντας το τελετουργικό μέρος της εκδήλωσης ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εορδαίας Αυγουστίνος Αυξωνίδης έδωσε πρώτα το λόγο στον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης –Πρεσπών και  Εορδαίας Νικηφόρο Μανάδη ο οποίος μετέφερε τις ευλογίες του Σεβασμιoτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκλήτου.  

    Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν ο λόγος του προϊσταμένου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως  του Σωτήρος Πατρός Χρυσοστόμου Τσίρη καθώς αναφέρθηκε στο σημαντικό γεγονός της έλευσης της Ιεράς Εικόνος  τόσο για την Ενορία , όσο και για τον τόπο.

    Την ιστορικότητα της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Εσφαγμένης και την σημασία της παραμονής της στο Ιερό Ναό,  τόνισε στον χαιρετισμό του  ο Ηγούμενος της Ιερέας Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.  

    Η συγκίνηση ήταν έντονη και στον εκ Λευκορωσίας δωρητή της Ιεράς Εικόνος Κωνταντίνο Σαβέλ στον οποίο ο π. Χρυσόστομος απέδωσε Επαίνους, γραμμένους από τον π. Νικηφόρο  ως ευγνωμοσύνη για την μεγάλη  δωρεά του , αλλά   και το Παράσημο του Ιερού Ναού.  

    Να σημειωθεί ότι ο εορτασμός θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 13 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει  την τέλεση Θείας Λειτουργίας και Παράκλησης  στην Θεοτόκο καθώς  και την  ομιλία του Γέροντος   Εφραίμ.       

       
αναρτήθηκε  12-10-2015


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                Πτολεμαΐδα 9-10-2015

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ                                                                Αριθμ. πρωτ.43885

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Π  Ρ  Ο  Σ

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Εορδαίας

 

      Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαΐδας την Τεταρτη 14-10-2015 και ώρα  10.30 π.μ για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

 

1. Εγκριση ή μη του πρακτικού της Επιτροπής ΕΚΠΟΤΑ , αποσφράγισης οικονομικών προσφορών , του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια «Έτοιμου φαγητού για την σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας».Κατακύρωση του διαγωνισμού .

2. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο του τέλους χρήσης που θα πρέπει να καταβάλλουν οι δικαιούχοι αδειών εκμετάλλευσης περιπτέρων στο Δήμο Εορδαίας.

3. Εξέταση ενστάσεων  κατά της διακ/ξης του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την «Προμήθεια αγωνιστικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός ηλεκτρονικού συστήματος χρονομέτρησης και πίνακας αποτελεσμάτων για το κλειστό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας »

4. Εγκριση και ψήφιση της σχετικής πίστωσης από τον προϋπολογισμό οικ έτους 2015 για την αντιμετώπιση της δαπάνης  των υπηρεσιών ιατρού εργασία για τις Υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας. Ορισμός αναδόχου.

5. Εγκριση ή μη των πρακτικών της προφορικής , φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση συνολικά 513 στρ αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Περδίκκα.

6. Εγκριση ή μη των πρακτικών της προφορικής , φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση συνολικά 1,5 στρ αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Καρυοχωρίου.

 7. Εγκριση ή μη του πρακτικού της Επιτροπής ΕΚΠΟΤΑ , αποσφράγισης οικονομικών προσφορών , του πρόχειρου  διαγωνισμού για την προμήθεια «Προμήθεια στολών του ειδικού ένστολου προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Εορδαίας».Κατακύρωση του διαγωνισμού .

8.   Εκτέλεση προϋπολογισμού Γ\ Τριμήνου οικ έτους 2015   

9.  Εγκριση και ψήφιση πίστωσης από τον προϋπολογισμό οικ έτους 2015, για δαπάνη  εγγραφής στο Κτηματολογικό Γραφείο Πτολεμαΐδας και στο Υποθηκοφυλακείο Εορδαίας   των απαλλοτριωθέντων αγροτεμαχίων για την κατασκευή της συνδετήριες οδού Ν.Κομάνου.    

10.  Σχετικά με την εξέλιξη διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Εορδαίας και των Νομικών του Προσώπων.

11.Εγκριση και ψήφιση πίστωσης ύψους 2.423,10 ευρώ από τον ΚΑ 30.7331.0007 του προϋπολογισμού οικ. έτους 2015, για την προμήθεια και τοποθέτηση οριζόντιων και κατακόρυφων υδρορροών στο ΕΕΕΚ Πενταβρύσου. Ορισμός αναδόχου.

   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

αναρτήθηκε  12-10-2015Δ/ΝΣΗ  Β΄ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση λήξης του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius <<L”  Europe:une image aux mille visages>> του Σχολείου μας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  15 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17:00 στην  κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πτολεμαϊδας. Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας κ Christophe Le Rigoleur ο οποίος θα απονείμει βραβεία και βεβαιώσεις συμμετοχής στους μαθητές του προγράμματος.

 
Ο Διευθυντής Η Συντονίστρια   Erasmus +
Πράπας Χαρίλαος  Βαρσαμίδου Αθηνά

αναρτήθηκε  12-10-2015

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ ΤΗΝ 15/10/2015
αναρτήθηκε  12-10-2015
αναρτήθηκε  09-10-2015
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ
EΟΡΔΑΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: 7/10/2015
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : 364

ΠΡΟΣ
Μέλη Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης
Κοιν: κ. Δήμαρχο

ΘΕΜΑ: «Σύγκληση Δ.Σ. Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Εορδαίας»

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13/10/2015 και ώρα 12:30 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Εορδαίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.    Προκήρυξη διαγωνισμού κυλικείου 11ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, λόγω έκτακτης ανάγκης

2.    Προσλήψεις καθαριστριών με σύμβαση έργου για τις ανάγκες της Α/θμιας Εκπαίδευσης

3.    Ρυθμίσεις οφειλών κυλικείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης 

4.    Προκήρυξη διαγωνισμού κυλικείου Δ.Σ Περδίκκα

 

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής

 

ΑΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
αναρτήθηκε  08-10-2015
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 05/10/2015
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:  43125

ΠΡΟΣ
Μέλη Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας
Κοιν: κο. Δήμαρχο

ΘΕΜΑ: «Σύγκληση Δ.Σ. Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Εορδαίας»

   Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Εορδαίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09/10/2015 και ώρα 12:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Εορδαίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.    Αίτημα παραχώρησης χρήσης κλειστού γυμναστηρίου 1ου-3ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, κλειστού γυμναστηρίου 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και κλειστού γυμναστηρίου Γυμνασίου Εμπορίου –Αναρράχης από τον Αθλητικό σύλλογο “ΕΛΠΙΔΑ” Περδίκκα.

2.    Αίτημα παραχώρησης χρήσης κλειστού γυμναστηρίου 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας από τον Αθλητικό σύλλογο “ΦΟΙΝΙΚΑΣ” Πτολεμαΐδας.

3.    Αίτημα παραχώρησης χρήσης κλειστών αιθουσών γυμναστικής 1ου & 2ου Λυκείου Πτολεμαΐδας και 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας από το Φιλαθλητικό Σύλλογο «Πολυνίκης Πτολεμαΐδας».

4.    Αίτημα παραχώρησης χρήσης κλειστού γυμναστηρίου 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας από τον Αθλητικό σύλλογο “ΑΡΙΩΝ” Πτολεμαΐδας.

5.    Αίτημα παραχώρησης χρήσης κλειστών αιθουσών γυμναστικής 1ου & 2ου Λυκείου Πτολεμαΐδας και 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας από τον Αθλητικό σύλλογο “ΑΠΟΛΛΩΝ” Πτολεμαΐδας

6.    Αίτημα παραχώρησης χρήσης του Σχολικού Κτιρίου Αγίου Χριστοφόρου από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.  

7.    Αίτημα παραχώρησης χρήσης κλειστών αιθουσών γυμναστικής 1ου & 2ου Λυκείου Πτολεμαΐδας και κλειστού γυμναστηρίου 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας.

8.    Αίτημα παραχώρησης χρήσης αίθουσας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας.

 

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΠ

ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
αναρτήθηκε  08-10-2015ΓΙΟΡΤΑΣΕ Η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

 

   Ο πολύτιμος ρόλος και η αξιέπαινη συνεισφορά της Τρίτης Ηλικίας τιμάται την 1η Οκτωβρίου, ημέρα καθιερωμένη παγκοσμίως  για τους ηλικιωμένους. Η συγκεκριμένη ημερομηνία ωστόσο, η οποία καθιερώθηκε με απόφαση του ΟΗΕ το 1990, έρχεται  κάθε χρόνο να μας θυμίζει τις υποχρεώσεις μας απέναντι στα αγαπημένα μας αυτά άτομα.  

   Το Α  ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας  διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στα ηλικιωμένα μέλη του. Τη γιορτή άνοιξαν τα παιδιά του 14ου Νηπιαγωγείου Πτολεμαΐδας που τραγούδησαν και  προσέφεραν  ζωγραφιές στους ηλικιωμένους, ενώ  τα παιδιά της Α και ΣΤ τάξης του 8ου Δημοτικού Πτολεμαΐδας, με τη συνοδεία του βιολιού της Δασκάλας μουσικής Βασιλικής  Πατρώνα ,  τραγούδησαν παιδικά τραγουδάκια και μοίρασαν συμβολικά δώρα και γλυκά.

    Την εκδήλωση   τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Εορδαίας  Σάββας Ζαμανίδης  ο οποίος  συνομίλησε  με τους ηλικιωμένους  ευχόμενος υγεία σε όλους   , οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Καϊδης και  Κοκκινίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιος  Θεοδοσιάδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.. Πολυχρονίδης και Καλπακίδου, ο Πρόεδρος του ΚΟΠΠΑΠ Χρήστος Κατσίνας , η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας Αναστασία   Μωυσιάδου και η Τοπική Σύμβουλος Ιωάννα Μπαρτζώκα .

    Οι υπεύθυνοι του Α ΚΑΠΗ   ευχαρίστησαν  από καρδιάς τα παιδιά και τις Δασκάλες του 14ου  Νηπιαγωγείου και του 8ου Δημοτικού Σχολείου, που έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα και ζωντάνια στην εκδήλωση, καθώς και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη και ζεστή  γιορτή που ήταν αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία  . 

     Να σημειωθεί ότι ανάλογες εκδηλώσεις έλαβαν χώρα και στο Β ΚΑΠΗ του Δήμου Εορδαίας.αναρτήθηκε  06-10-2015ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ   ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Η Επιτροπή Δημοπράτησης του Κυλικείου Δημοτικού Κολυμβητηρίου που συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθμ. 25/2015 απόφαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους σε φανερή – προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, σύμφωνα με τους όρους δημοπράτησης που ενέκρινε το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ με την υπ’ αριθμ. 32/2015 απόφασή του, για την εκμίσθωση του κυλικείου του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και συγκεκριμένα :

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στις 17-10-2015 ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΚΕΔΕ (ισόγειο πρώην Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας) ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού όπως ορίστηκε με απόφαση της Επιτροπής Δημοπράτησης.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί όλοι οι ενδιαφερόμενοι σε περίπτωση δε που δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον η δημοπρασία θα επαναληφθεί  το επόμενο Σάββατο 24-10-2015 και ώρα 12:00 και στον ίδιο χώρο.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τρία (3) χρόνια με δυνατότητα ανανέωσης του συμβολαίου εφόσον συμφωνούν και οι δύο πλευρές.

Όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των 500,00 € μηνιαίως.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας:

1.    Εγγύηση συμμετοχής αναγνωρισμένης Τράπεζας από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία ή από αυτόν που ενεργεί για λογαριασμό του, ίση με το 1/10 του ανωτέρω ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς για ένα έτος (600,00 €), που θα αντικατασταθεί με την υπογραφή της σύμβασης με άλλη ίσου ποσού 1/10 του μισθώματος που θα επιτευχθεί κατά τη δημοπρασία για ένα (1) έτος ή θα παραμείνει η ίδια σε περίπτωση που η χρηματική απόκλιση είναι μικρή.

2.    Δημοτική ενημερότητα από την Οικονομική Υπηρεσία  του Δήμου των συμμετεχόντων και των εγγυητών τους καθώς και βεβαίωση ότι δεν οφείλουν στην ΚΕΔΕ (παρέχεται από την ΚΕΔΕ).

3.    Φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας των ιδίων και των εγγυητών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους της δημοπράτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία της ΚΕΔΕ (25ης Μαρτίου 100, Ισόγειο πρώην Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας) οι δε όροι δημοπράτησης διατίθενται σε κάθε ενδιαφερόμενο με αποστολή μέσω e-mail ή σε φωτοτυπία  αλλά και αναρτημένοι στη Διαύγεια (ΑΔΑ : ΩΧΝ9ΟΚΡΒ-ΛΤΘ) και στην ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας. 

ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

Η Πρόεδρος

Αναστασία Παύλουαναρτήθηκε  06-10-2015Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

 

    Στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης , που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Πτολεμαΐδας  , ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο τίμησαν την Κολυμβητική Ακαδημία Πτολεμαΐδας «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» για την επάξια εκπροσώπηση της Πόλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.

   Υποδεχόμενος τους Αθλητές και τους Προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων ο Δήμαρχος Εορδαίας τους συνεχάρη για τις σπουδαίες επιτυχίες τους , που ανέδειξαν την Ομάδα στο πανελλήνιο, τονίζοντας ότι θα πρέπει να τις  διαφυλάξουν ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. 

   «Εμείς ως Δημοτική Αρχή δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών  καταφέραμε , παρά τις οικονομικές  δυσκολίες, να εξασφαλίσουμε τα ανάλογα  κονδύλια για την τοποθέτηση σύγχρονων χρονομέτρων στο Κολυμβητήριό μας και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι καλύτερο για την Ομάδα μας » επεσήμανε ο κ. Ζαμανίδης, ενώ απευθυνόμενος στους Αθλητές και στους Προπονητές υπογράμμισε πως από εδώ και πέρα απαιτείτε «δουλειά» και «πειθαρχία» για την επίτευξη των νέων στόχων.  

    Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα από τον κ. Δήμαρχο , ο πρώτος προπονητής  στην αγωνιστική Δημήτρης Καραγιάννης  κάλεσε όλη την Ομάδα στο βήμα , τονίζοντας ότι η τιμή ανήκει σε  όλη την οικογένεια της Κολυμβητικής Ακαδημίας (αθλητές, προπονητές, διοίκηση , γονείς) ,ενώ  εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την τιμή που τους επεφύλαξε.  

    Τα συγχαρητήριά τους προς τους συντελεστές της ανοδικής πορείας της Κολυμβητικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας  εξέφρασαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γεώργιος Κωτσίδης  και ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας ,Πολιτισμού και Αθλητισμού Παύλος Τσότσος , χαιρετίζοντας την εκδήλωση.

    Κλείνοντας την όμορφη τελετή ο Πρόεδρος της Κ.Α. «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαΐδας  Χρήστος Κατσίνας  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας  για την τιμητική εκδήλωση, επισημαίνοντας  ότι με την ανάληψη των καθηκόντων της η νέα  Διοίκηση έθεσε  ως προτεραιότητα  την άνοδο της Ομάδας , σε σημείο  ώστε να αποκτήσει τον σεβασμό σε πανελλαδικό επίπεδο.

    Ο κ. Κατσίνας  αναφέρθηκε στις ενέργειες της Διοίκησης προκειμένου να καταστεί το Κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας  «πόλος έλξης» για τον αθλητικό τουρισμό ανά την Ελλάδα  και να μπορεί να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο ακόμα επίπεδο.  

 αναρτήθηκε  05-10-2015Π  Ρ  Ο  Γ  Ρ  Α  Μ  Μ  Α

ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ

αναρτήθηκε  05-10-2015


ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ


αναρτήθηκε  02-10-2015  

 

ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΟΚΛΗΤΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ  

 

      Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φλωρίνης –Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ .Θεοκλήτου και την  τέλεση  Αρχιερατικού Τρισαγίου πραγματοποιήθηκε η  έναρξη λειτουργίας τμήματος  των νέων Κοιμητηρίων του Δήμου Εορδαίας, παρουσία του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη , μελών του Δημοτικού και Περιφερειακού  Συμβουλίου και εκπροσώπων τοπικών φορέων  , στα πλαίσια μιας λιτής τελετής .  

    Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη του έργου ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος ευλόγησε την έναρξη εργασιών κατασκευής του   πριν χρόνια  επί Δημαρχίας του Γρηγόρη Τσιούμαρη , συνεχάρη την παρούσα Δημοτική Αρχή που κατάφερε να ξεπεράσει τα  όποια εμπόδια ώστε να συνεχιστούν οι εργασίες..

    Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Εορδαίας δίνοντας την ταυτότητα του έργου  μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαστε σήμερα έτοιμοι να λειτουργήσουμε το τμήμα αυτό των νέων κοιμητηρίων μας , αφού καταφέραμε και υπογράψαμε  συμπληρωματική σύμβαση προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες. διαμόρφωσης του χώρου. Παράλληλα ετοιμάζεται η μελέτη για την πλήρη διαμόρφωση του χώρου και θα  είμαστε έτοιμοι για την δημοπράτησή της, ώστε σε ένα ή και λίγο επί πλέον χρόνο να ολοκληρωθεί το έργο».   

    Ο  κ. Ζαμανίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη ΔΕΗ για  τη συμβολή της στην εξέλιξη του έργου . καθώς και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας  για την εκπόνηση των μελετών και την επίβλεψη των εργασιών.       

    Επί πλέον ο  Δήμαρχος  Εορδαίας διευκρίνησε ότι   «η άμεση  λειτουργία των  νέων κοιμητηρίων κρίθηκε  αναγκαία διότι τα υφιστάμενα κοιμητήρια που βρίσκονται σε επαφή με τον οικισμό έχουν κορεσθεί, λόγω της σημαντικής αύξησης του πληθυσμού της πόλης και της παρέλευσης μεγάλου χρόνου από τη δημιουργία τους, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις σημερινές ανάγκες». 

 

    Υπενθυμίζεται ότι η  έκταση εμβαδού 40 περίπου στρεμμάτων  στην οποία  κατασκευάζονται  τα νέα κοιμητήρια είναι δημοτική, βρίσκεται, απέχει περίπου 2 χλμ από το άκρο του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως και δεν υπάρχουν μεμονωμένες κατοικίες σε απόσταση τουλάχιστον 300μ από αυτά.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η θέση που επιλέχθηκε για την χωροθέτηση των κοιμητηρίων δε δημιουργεί κινδύνους ρύπανσης ή μόλυνσης των υδροφόρων οριζόντων και το υπέδαφος κρίνεται κατάλληλο για τη συγκεκριμένη χρήση.

    Ο χώρος είναι άμεσα προσβάσιμος από δυο δρόμους, ενώ ταυτόχρονα είναι μη ορατός από τον οικισμό και το νοσοκομείο. Τα κοιμητήρια έχουν  περιφραχθεί  με μαντρότοιχο, διαμορφώθηκαν οι θέσεις ταφής , ενώ στο εσωτερικό  υπάρχουν διάδρομοι που θα χρησιμοποιούνται  για την πρόσβαση σε αυτές.

    Γενικότερα η διαμόρφωση των κοιμητηρίων με την ολοκλήρωσή τους θα περιλαμβάνει:

-          Κυρίως  χώρος κοιμητηρίων

-          Οστεοφυλάκιο χωρητικότητας πλέον των 760 οστεοδόχων

-          Ναό κοιμητηρίων και αίθουσα τελετών και συναφή καταστήματα

-          Χώρο στάθμευσης

-          Χώρους υγιεινής

-          Γραφεία

-          Αποθήκη κ..ά.

αναρτήθηκε  30-09-2015  


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 25/09/2015
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 
41741

ΠΡΟΣ
Μέλη Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας
Κοιν: κο. Δήμαρχο

ΘΕΜΑ: «Σύγκληση Δ.Σ. Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Εορδαίας»

   Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Εορδαίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 01/10/2015 και ώρα 12:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Εορδαίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.    Αίτημα παραχώρησης χρήσης κλειστού γυμναστηρίου 1ου-3ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, κλειστού γυμναστηρίου 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και κλειστού γυμναστηρίου Γυμνασίου Εμπορίου –Αναρράχης από τον Αθλητικό σύλλογο “ΕΛΠΙΔΑ” Περδίκκα.

2.    Αίτημα παραχώρησης χρήσης κλειστού γυμναστηρίου 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας από τον Αθλητικό σύλλογο “ΦΟΙΝΙΚΑΣ” Πτολεμαΐδας.

3.    Αίτημα παραχώρησης χρήσης κλειστών αιθουσών γυμναστικής 1ου & 2ου Λυκείου Πτολεμαΐδας και 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας από το Φιλαθλητικό Σύλλογο «Πολυνίκης Πτολεμαΐδας».

4.    Πρόταση μεταφοράς του Τομέα Πληροφορικής του 2ου ΕΠΑ.Λ. στο 1ο ΕΠΑ.Λ.  Πτολεμαΐδας.

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΠ

ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

αναρτήθηκε  30-09-2015  


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ  ΣΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ  

 

 

     Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12,30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος  ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο, θα τιμήσουν την Κολυμβητική Ακαδημία «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» (Αγωνιστικά Τμήματα).

    Καλούνται οι αθλητές και οι γονείς τους να παραβρεθούν.   
αναρτήθηκε  29-09-2015  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                Πτολεμαΐδα 29-9-2015

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ                                                                Αριθμ. πρωτ.42066

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Π  Ρ  Ο  Σ

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Εορδαίας

 

      Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαΐδας την Παρασκευή 2-10-2015 και ώρα  11.30 π.μ για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

 

1. Κατάρτιση όρων φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης ισόγειου καταστήματος στην Τ.Κ. Ολυμπιάδας.

2. Ανάθεση έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης του δημοτικού ακινήτου-ισογείου καταστήματος στην Τ.Κ Ολυμπιάδας σε Ενεργειακό Επιθεωρητή και ψήφιση πίστωσης από τον Κ.Α 00.6117.0000 του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2015.

3. Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.

4. Λήψη απόφασης σχετικής με την συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου Πτολεμαϊδας.

5. Έγκριση ή μη του πρακτικού της Επιτροπής διενέργειας του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια γάλακτος για τους δικαιούχους υπαλλήλους του Δήμου Εορδαίας και των υπαλλήλων των Νομικών του Προσώπων.

6. Λήψη απόφασης σχετικής με την άσκηση  αγωγής κατά του Ελληνικού Δημοσίου με αίτημα την διόρθωση στα κτηματολογικά φύλλα δημοτικών ακινήτων που βρίσκονται στην κτηματική περιοχή Ολυμπιάδας και εμφαίνονται στο όνομα του Ελληνικού Δημοσίου, εξουσιοδότηση του Νομικού Συμβούλου του Δήμου.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

  αναρτήθηκε  29-09-2015                                                       

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                          ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ :   29-9-2015

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                           ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.:    42073                             

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού    διαγωνισμού

για την προμήθεια  « Αγωνιστικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός Ηλεκτρονικού Συστήματος Χρονομέτρησης και Πίνακας αποτελεσμάτων για το Κλειστό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας » με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

Προκηρύσσει ηλεκτρονικό δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την προμήθεια « αγωνιστικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού Ηλεκτρονικού Συστήματος Χρονομέτρησης και Πίνακα αποτελεσμάτων για το Κλειστό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας » ,συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 185.730,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

 

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της Διαδικτυακής Πύλης  www.promitheus.gov.gr  του Συστήματος από την αρμόδια Επιτροπή διενέργειας και αξιολόγησης που ορίστηκε με τις υπ΄αριθμ.460/2014 και 157/2015 Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής .

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ

ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΤΗ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ

ΤΟΥ ΕΣΗΔΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΕΝΑΡΞΗΣ

ΥΠΟΒΟΛΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΥΠΟΒΟΛΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr

του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

30-9-2015

16-10-2015

Ώρα 07.00 π.μ.

21-10-2015

Ώρα 15.00 μ.μ.

 

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών γίνεται τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών δηλαδή  την Τρίτη 27/10/2015 και ώρα 10.00 π.μ., μέσω των αρμοδίων πιστοποιημένων στο σύστημα οργάνων της Αναθέτουσας Αρχής . Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν α)φυσικά  και  νομικά πρόσωπα β)ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν προσφορά γ)συνεταιρισμοί δ)κοινοπραξίες προμηθευτών  που ασχολούνται με την παροχή σχετικών υπηρεσιών . Οι ενώσεις προμηθευτών δεν υποχρεούνται να λαμβάνουν ορισμένη νομική μορφή προκειμένου να υποβάλλουν προσφορά. Για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό , οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς (προμηθευτές) πρέπει να διαθέτουν προηγμένη ψηφιακή υπογραφή και να εγγραφούν  Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της Διαδικτυακής Πύλης  www.promitheus.gov.gr.

Ο συμμετέχων μπορεί να καταθέσει προσφορά στο σύνολο της προμήθειας βάση της υπ΄αριθμ 9/2015 επισυναπτόμενης μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Εναλλακτικές προσφορές και αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται ως απαράδεκτες .

Ο χρόνος παράδοσης του προσφερόμενου υλικού καθορίζεται στους τρεις (3)μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης .

         Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της Διακήρυξης από την Διαδικτυακή Πύλη του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στον οποίο δημοσιεύεται το κείμενο της.

         Η Διακήρυξη διατίθεται επίσης από την ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας www.ptolemaida.gr (περιληπτική και η αναλυτική Διακήρυξη και τα Παραρτήματα τους).

         Οι ενδιαφερόμενοι, ταυτόχρονα με τη λήψη της Διακήρυξης, θα πρέπει να αποστέλλουν τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, όνομα εταιρίας, διεύθυνση, τηλέφωνο, αριθμός τηλεομοιοτυπικής συσκευής, e-mail), στο Γραφείο Προμηθειών  του Δήμου Εορδαίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες , αρμόδιοι υπάλληλοι Κεσίδου Παρασκευή και Δεπάστα Ευαγγελία, τηλέφωνο επικοινωνίας και φαξ 2463350113 , email : grprom1@ptolemaida.gr  ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί τους. Για οποιαδήποτε τροποποίηση στα τεύχη δημοπράτησης οι ενδιαφερόμενοι φέρουν την ευθύνη της ενημέρωσης τους από την Διαδικτυακή Πύλη του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) και την ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας.

Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που θα καλύπτει το δυο τοις εκατό (2%) του προϋπολογισμού της μελέτης, χωρίς Φ.Π.Α. ήτοι 3.020,00 Ευρώ

           Χρόνος ισχύος των προσφορών :180 ημερολογιακές ημέρες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣαναρτήθηκε  29-09-2015  ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΝΕΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

    Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Θεόκλητος θα τελέσει την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 5μ.μ. τον Αγιασμό  , για την έναρξη της λειτουργίας των νέων  Κοιμητηρίων της Πτολεμαΐδας στην περιοχή Κουρί.

   Ο κορεσμός των δύο υφισταμένων Κοιμητηρίων της Πόλης έγινε άμεσα αντιληπτός από την Δημοτική Αρχή Εορδαίας , που ξεπερνώντας τα όποια  εμπόδια, κατάφερε να θέσει σε λειτουργία το σημαντικό αυτό έργο.    αναρτήθηκε  28-09-2015


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                       ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ:  28-9-2015

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                              ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:  41834

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

 

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η    Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ

                            

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

 

 

Διακηρύττει ότι στις  08/10/2015 , ημέρα Πέμπτη  , και ώρα 10:00 π.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Εορδαίας , θα διεξαχθεί ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  με σφραγισμένες προσφορές και  κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά επί του συνόλου των ειδών, για την «Προμήθεια στολών του ειδικού ένστολου προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας  του Δήμου», συνολικού πρ/σμού 27.990,00 Ευρώ.

Η εγγύηση συμμετοχής  στο  διαγωνισμό  για το σύνολο των προς προμήθεια ειδών ορίζεται στο πόσο 455,12€, ποσοστό 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης χωρίς   το Φ.Π.Α..  

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και ενώσεις προμηθευτών, εφόσον γι’ αυτές συντρέχουν οι προϋποθέσεις του άρθρου 8 του ΕΚΠΟΤΑ (Έλληνες ή Αλλοδαποί).

Η κατακύρωση της προμήθειας θα γίνει στον προμηθευτή που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή για το σύνολο των ειδών, εφόσον κριθεί ότι η προσφορά του πληρεί τις  τεχνικές προδιαγραφές.

Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών ορίζεται η Πέμπτη 08/10/2015 και ώρα  10.00 π.μ.

Για πληροφορίες και τα σχετικά έντυπα του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Εορδαίας, (αρμόδια υπάλληλος κ.Κεσίδου Παρασκευή & Δεπάστα Ευαγγελία , τηλέφωνο-φαξ 2463350113 email:grprom@ptolemaida.gr ή grprom1@ptolemaida.gr) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.ptolemaida.gr .

 

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

  ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

αναρτήθηκε  28-09-2015


 

                                                        

                                                                                 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                       ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ:  25-9-2015

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                              ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:  41571

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η    Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ

                            

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

 

 

Διακηρύττει ότι στις  05/10/2015 , ημέρα Δευτέρα , και ώρα 10:00 π.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Εορδαίας , θα διεξαχθεί ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  με σφραγισμένες προσφορές και  κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά επί του συνόλου των ειδών, για την «Προμήθεια τόνερ – μελανάκια εκτυπωτών – φωτοτυπικών έτους 2015, για τις ανάγκες   του Δήμου», συνολικού πρ/σμού 24.398,90 Ευρώ.

Η εγγύηση συμμετοχής  στο  διαγωνισμό  για το σύνολο των προς προμήθεια ειδών ορίζεται στο πόσο 396,73€, ποσοστό 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης χωρίς   το Φ.Π.Α..  

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και ενώσεις προμηθευτών, εφόσον γι’ αυτές συντρέχουν οι προϋποθέσεις του άρθρου 8 του ΕΚΠΟΤΑ (Έλληνες ή Αλλοδαποί).

Η κατακύρωση της προμήθειας θα γίνει στον προμηθευτή που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή για το σύνολο των ειδών, εφόσον κριθεί ότι η προσφορά του πληρεί τις  τεχνικές προδιαγραφές.

Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών ορίζεται η Δευτέρα 05/10/2015 και ώρα  10.00 π.μ.

Για πληροφορίες και τα σχετικά έντυπα του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Εορδαίας, (αρμόδια υπάλληλος κ.Κεσίδου Παρασκευή & Δεπάστα Ευαγγελία , τηλέφωνο-φαξ 2463350113 email:grprom@ptolemaida.gr ή grprom1@ptolemaida.gr) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.ptolemaida.gr .

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

αναρτήθηκε  25-09-2015


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Πτολεμαϊδα  24-9-2015

     ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                Αριθμ. πρωτ:  41440

     ΔΗΜΟΣ  EOΡΔΑΙΑΣ                                                              ΑΔΑ:6ΡΘ8ΩΡ6-ΠΣΦ

                                                                                             

 

 

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ   ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

 

   Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους σε φανερή-προφορική-πλειοδοτική δημοπρασία και σύμφωνα με τους παρακάτω όρους που συνέταξε η Οικονομική Επιτροπή με την υπ’αριθμ 202/2015 απόφασή της, σε εκτέλεση της υπ’αριθμ. 255/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την εκμίσθωση συνολικά 432,1 στρεμμάτων αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Ανατολικού και συγκεκριμένα:

Α/Α

Αριθμός Τεμαχίου

 

Έκταση σε στρέμματα

1

984

31.500

2

981

13.500

3

966

38.900

4

965

3.900

5

939

12.800

6

832

22.900

7

995

2.500

8

806

13.300

9

768

12.900

10

678

14.100

11

906

3.100

12

995

5.500

13

995

15.900

14

995

15.000

15

977

5.500

16

596

6.300

17

603

15.600

18

624

25.000

19

624

25.000

20

624

24.900

21

890

19.100

22

351

36.900

23

308

5.300

24

316

11.200

25

295

11.500

26

381

18.300

27

359

7.400

28

682

14.300

 

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στις 6-10-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 μ.μ στο κοινοτικό κατάστημα Ανατολικού ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού όπως ορίστηκε με την αριθμ. 373/2014 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί δημότες – κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Ανατολικού, αν δεν εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποιος από αυτούς η δημοπρασία επαναλαμβάνεται στις 13-10-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 μ.μ και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι δημότες – κάτοικοι του Δήμου Εορδαίας και αν δε συμμετέχει κάποιος και από αυτούς η δημοπρασία επαναλαμβάνεται στις 20-10-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 μ.μ και μπορεί να συμμετέχει  σε αυτήν οποιοσδήποτε.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τέσσερα (4) χρόνια και συγκεκριμένα για τις καλλιεργητικές περιόδους 2015-2016 και 2016-2017, 2017-2018, 2018-2019.

Όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των 10,00€ ανά στρέμμα. Η δημοπρασία και η εκμίσθωση θα γίνει για κάθε τεμάχιο χωριστά.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας:

1.    Εγγύηση συμμετοχής αναγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του ΤΠΚΔ για παρακατάθεση σ΄αυτό από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία ή από αυτόν που ενεργεί για λογαριασμό του ίση με το 1/10 του ανωτέρω ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς για ένα έτος (1) για τα στρέμματα που θα συμμετέχουν, που θα αντικατασταθεί με την υπογραφή της σύμβασης με άλλη ίσου ποσού 1/10 του μισθώματος που θα επιτευχθεί κατά τη δημοπρασία για ένα (1) έτος ή θα παραμείνει η ίδια σε περίπτωση που η χρηματική απόκλιση είναι μικρή.

2.    Δημοτική ενημερότητα από την Ταμιακή Υπηρεσία  του Δήμου των συμμετεχόντων και των εγγυητών τους.

3.    Φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας.

     Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαΐδας στο Γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής, αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Σιταρίδης Ιωάννης- Τσακμάκη Αναστασία. τηλ. 2463350110 και στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ανατολικού.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

αναρτήθηκε  25-09-2015


 

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ   ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Εορδαίας και το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Εορδαίας στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

 

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου  Εορδαίας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

αναρτήθηκε  24-09-2015


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Πτολεμαϊδα  23-9-2015

     ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                Αριθμ. πρωτ:  41020

     ΔΗΜΟΣ  EOΡΔΑΙΑΣ                                                              ΑΔΑ:6ΞΜ2ΩΡ6-ΩΚ5

                                                                                                

 

 

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ   ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ 

 

 

Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους σε φανερή-προφορική-πλειοδοτική δημοπρασία και σύμφωνα με τους παρακάτω όρους που συνέταξε η Οικονομική Επιτροπή με την υπ’αριθμ 201/2015 απόφασή της, σε εκτέλεση της υπ’αριθμ. 254/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, για την εκμίσθωση συνολικά 1,5 στρεμμάτων αγροτεμαχίου στην Τ.Κ. Καρυοχωρίου και συγκεκριμένα:

1.    Έκταση 1,5 στρ. από το υπ΄ αριθμό 3287Α αγροτεμάχιο.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στις 6-10-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ στο κοινοτικό κατάστημα Καρυοχωρίου ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού, όπως ορίστηκε με την αριθμ. 373/2014 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί δημότες – κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Καρυοχωρίου, αν δεν εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποιος από αυτούς η δημοπρασία επαναλαμβάνεται στις 13-10-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι δημότες – κάτοικοι του Δήμου Εορδαίας και αν δε συμμετέχει κάποιος και από αυτούς η δημοπρασία επαναλαμβάνεται στις 20-10-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ και μπορεί να συμμετέχει  σε αυτήν οποιοσδήποτε.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τέσσερα (4) χρόνια και συγκεκριμένα για τις καλλιεργητικές περιόδους 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 και 2018-2019.

Όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των 10,00€ ανά στρέμμα.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας:

1.    Εγγύηση συμμετοχής αναγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του ΤΠΚΔ για παρακατάθεση σ΄αυτό από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία ή από αυτόν που ενεργεί για λογαριασμό του ίση με το 1/10 του ανωτέρω ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς για ένα έτος (1) για τα στρέμματα που θα συμμετέχουν, που θα αντικατασταθεί με την υπογραφή της σύμβασης με άλλη ίσου ποσού 1/10 του μισθώματος που θα επιτευχθεί κατά τη δημοπρασία για ένα (1) έτος ή θα παραμείνει η ίδια σε περίπτωση που η χρηματική απόκλιση είναι μικρή.

2.    Δημοτική ενημερότητα από την Ταμιακή Υπηρεσία  του Δήμου των συμμετεχόντων και των εγγυητών τους.

3.    Φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Αν κάποιος πλειοδοτεί για λογαριασμό άλλου, οφείλει να το δηλώσει στην αρμόδια επιτροπή της δημοπρασίας πριν από την έναρξη της δημοπρασίας στην οποία πρέπει να παρουσιάσει το σχετικό για το σκοπό αυτό νόμιμο πληρεξούσιο.

Τα τέλη χαρτοσήμου της σύμβασης, Ογά χαρτοσήμου  κ.λ.π. επιβαρύνουν τον τελευταίο πλειοδότη- μισθωτή.

     Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαΐδας στο Γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής, αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Σιταρίδης Ιωάννης- Τσακμάκη Α. τηλ. 2463350110 και στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καρυοχωρίου.

 

 

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

αναρτήθηκε  24-09-2015


 

 

ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑΣ» Ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΗΝ    «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

    Η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» με αποκορύφωμα την 22α Σεπτεμβρίου «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο» από το 2002 έχει καθιερωθεί ως θεσμός σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ’ επέκταση για την διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους. Σκοπός των δράσεων που υλοποιούνται είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων

 μετακίνησής στην πόλη τους.

   Ο Δήμος Εορδαίας στα πλαίσια του εορτασμού προχώρησε στη διοργάνωση «Ποδηλατοδρομίας» την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 στην Πτολεμαΐδα , για την ανάδειξη της « Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο» και με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά και όχι μόνον προβλήματα, που προκαλούνται από την καθολική χρήση του αυτοκινήτου. 

    Στον ποδηλατικό γύρο της Πόλης  συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες , συνοδευόμενοι από περιπολικά του Τμήματος Τροχαίας Πτολεμαΐδας και από το όχημα της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαΐδας.

    Ο τερματισμός πραγματοποιήθηκε στην κεντρική Πλατεία , όπου δόθηκαν  «ΕΠΑΙΝΟΙ»  στους συμμετέχοντες , ενώ ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας  Απόστολος Καΐδης μεταφέροντας τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη προς όλους τους ποδηλάτες  , τόνισε μεταξύ άλλων « Οφείλουμε να ακολουθούμε τους κανόνες, να μην παρκάρουμε σε σημεία που ισχύει η απαγόρευση στάθμευσης, να μην κλείνουμε τις ράμπες που προορίζονται για ΑμεΑ και τις μητέρες με καρότσι, να μην χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητό μας όπου αυτό δεν χρειάζεται, να διευκολύνουμε την κίνηση των ποδηλάτων (που είναι το κατεξοχήν μέσο βιώσιμης μετακίνησης) και να σεβόμαστε τους πεζούς».

     Ο κ. Καΐδης  ευχαρίστησε την Τροχαία Πτολεμαΐδας ,την Ε.Δ.Ο.Π. , το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ , τους Ποδηλάτες και όσους συνέβαλαν στην όλη δράση.

 

αναρτήθηκε  23-09-2015


TA ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ... ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!!!

     

αναρτήθηκε  23-09-2015


 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Μετά από προσωπικές επαφές του προέδρου του Παλαιοντολογικού Ιστορικού Μουσείου Πτολεμαΐδας  κ. Κατσίνα Χρήστου το τμήμα της Δημοτικής Πινακοθήκης εμπλουτίστηκε με νέες δωρεές σπουδαίων  ελλήνων καλλιτεχνών όπως Μαρκ Χατζηπατέρας, Μήνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, Ειρήνη Ηλιοπούλου, Αφροδίτη Λίτη, Τάσος Μαντζαβίνος, Μαρίνα Παπαλαμπρίδη, Κώστας Παπανικολάου, Μίλτος Γκολέμας, Ευθαλία Ζήση  και γλυπτών  Κώστας Βαρώτσος και  Γιώργος Λάππας ,  που αποτελούν μεγάλη επιτυχία και  παρακαταθήκη για την πόλη μας. Έργα μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας τα οποία σύντομα θα παρουσιαστούν σε ανάλογη έκθεση   του Μουσείου.

       

αναρτήθηκε  22-09-2015


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

ΥΠΟΕΡΓΟ:

«Προμήθεια εξοπλισμού Σχολικών Μονάδων Δήμου Εορδαίας»

 

του έργου:«Συντηρήσεις σχολείων – Α.Π.Χ.-Περιβάλλοντων χώρων &

προμήθεια εξοπλισμού Α΄θμιας &

Β΄θμιας εκπαίδευσης Περιφέρειας

Δυτικής Μακεδονίας»

 

 

Ενδεικτικός

Προϋπολογισμός:

 

152.302,35 ΕΥΡΩ (με Φ.Π.Α.)

Αριθμ. Διακήρυξης: 40513/2015 Πτολεμαΐδα

Χρηματοδότηση:

ΣΑΕΠ 541 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ:

2014ΕΠ54100003

Ημερομηνία

22/09/2015

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : «ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ»

 

Ο Δήμος Εορδαίας προκηρύσσει Ανοικτό Ηλεκτρονικό Μειοδοτικό Διαγωνισμό για την προμήθεια : «ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος της προμήθειας . Η προμήθεια είναι προϋπολογισμού 152.302,35 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Οι κωδικοί CPV της προμήθειας είναι : 30000000-9,  30213100-6, 30213300-8, 30230000-0, 30231320-6, 30232000-4, 30232110-8, 30232130-4, 30232150-0, 30233152-1, 30237240-3, 32324100-1, 32331300-5, 32332000-9, 32342200-4, 32552110-1, 32581200-1, 33123100-9, 33190000-8, 33196200-2, 37311000-1, 37415000-0, 37535210-2, 38000000-5, 38651000-3, 38651600-9, 38652110-4, 38653400-1, 39111000-3, 39111100-4, 39112000-0, 39113300-0, 39121100-7,   39121200-8,    39122000-3,    39134100-1,    39160000-1,    42512200-0,     48952000-6

 

Η χρηματοδότηση της προμήθειας είναι  από την ΣΑΕΠ 541 Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η προμήθεια θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ (ΥΑ11389/ΦΕΚ Β/185/23-3-1993) , του Ν.2286/95 , του Ν.3463/2006 , του Ν.3852/2010, την Τεχνική Μελέτη και τη σχετική διακήρυξη .

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν:

·   Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που είναι μέλη εμπορικού ή βιομηχανικού επιμελητηρίου και ασκούν συναφές επάγγελμα στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή

·   Ενώσεις  εφόσον πληρούν τους όρους που καθορίζονται στο άρθρο 8 της ΥΑ 11389/93

·   Συνεταιρισμοί

τα οποία πληρούν τους όρους που καθορίζονται στους όρους της αναλυτικής διακήρυξης.

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί  με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, ύστερα από κανονική προθεσμία  είκοσι (20) ημερών , από την ημερομηνία δημοσίευσης περίληψης της διακήρυξης αυτής στο Τεύχος Διακηρύξεων Δημοσίων Συμβάσεων της Εφημερίδας της Κυβέρνησης και στον Ελληνικό Τύπο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 10 της ΥΑ Π1/2390/2013.

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ

 ΕΣΗΔΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΏΝ

Διαδικτυακή  πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ

 

23-09-2015

09-10-2015

14-10-2015

 

Μετά την παρέλευση της καταληκτικής προθεσμίας και ώρας δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (ΕΣΗΔΗΣ)- Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr  ακολουθώντας την διαδικασία εγγραφής.

 Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής ανέρχεται σε ποσοστό 2% επί τις συνολικής προυπολογισθείσας δαπάνης των προσφερόμενων ειδών χωρίς τον Φ.Π.Α

Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους προμηθευτές για εκατόν πενήντα  (150) ημερολογιακές ημέρες από την επόμενη ημέρα της διενέργειας του διαγωνισμού. Προσφορά που ορίζει χρόνο μικρότερης ισχύος του παραπάνω αναφερόμενου απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

 Η διακήρυξη του διαγωνισμού θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου  www.ptolemaida.gr και στον  δικτυακό τόπο www.promitheus.gov.gr.  

Περιληπτική διακήρυξη θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ/Τεύχος Δ.Δ.Σ και στον τύπο σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3584/07 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. Επιπλέον θα αποσταλεί σε Επιμελητήρια και λοιπούς φορείς

Το έξοδα δημοσίευσης  θα βαρύνουν τον ανάδοχο.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τις υπηρεσίες του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες , αρμόδιοι υπάλληλοι Κεσίδου Παρασκευή και Δεπάστα Ευαγγελία, τηλέφωνο επικοινωνίας και φαξ 2463350113 , email : grprom1@ptolemaida.gr.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ -  ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

αναρτήθηκε  22-09-2015


 

αναρτήθηκε  18-09-2015


 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                          Πτολεμαΐδα : 18-9   -2015

 ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                       Αριθμ. Πρωτ. :  39918                                                       

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ                               

……………………………….                                       

Γραφείο Προέδρου  Δ.Σ.                                                      

Τηλέφωνο : 24633 50111

        

                                                                         ΠΡΟΣ

 

1.    Το Δήμαρχο

2.    Τακτικά Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

3.    Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας

4.    Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου

        

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ    

     Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Πτολεμαΐδας την  Πέμπτη 24  Σεπτεμβρίου   2015     και  ώρα  8:00 μ. μ.  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1.      Αποδοχή ποσού από ΣΑΕΠ – Τροποποίηση πρ/σμού – τεχνικού προγράμματος και εκτέλεση έργου Συντήρηση – Προμήθεια εξοπλισμού για ΔΑΚ  Πτολεμαΐδας.

Εισηγητής : Ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης.

 

2.      Τροποποίηση ΟΕΥ Δήμου Εορδαίας

Εισηγητής : Ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης.

 

3.      Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής διαφόρων έργων.

Εισηγητής  : Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης.

 

4.      Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής διαφόρων έργων

Εισηγητής  : Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης

 

5.      Έγκριση  ΑΠΕ διαφόρων έργων.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης.

 

6.      Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη ΤΚ Φούφα

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης.

 

7.      Έγκριση παραλαβής μελετών.

Εισηγητής  : Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης.

 

8.      Συνδιοργάνωση εκδήλωσης για τα Ελευθέρια της Πτολεμαΐδας.

Εισηγητή : Ο Αντιδήμαρχος Απόστολος Καίδης

 

9.      Μεταβίβαση άδειας επαγγελματία πώλητή  λαϊκών αγορών

Εισηγητής  : Ο Αντιδήμαρχος  Μάρκος Βύρλιος

 

10.   Χορήγηση άδειας παροχής υπηρεσιών διαδικτύου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Εισηγητής :: Ο Αντιδήμαρχος Μάρκος Βύρλιος

 

11.   Ανανέωση αδειών επαγγελματιών λαϊκών αγορών

Εισηγητή : Ο Αντιδήμαρχος Μάρκος Βύρλιος

 

12.   Έγκριση απόφασης ΚΕΔΕ

Εισηγητής : Ο πρόεδρος ΔΣ Σπενδαμίδης Γεώργιος

Ο Πρόεδρος ΔΣ` 

Γεώργιος  Θεοδοσιάδης

 

αναρτήθηκε  18-09-2015


 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                          Πτολεμαΐδα : 18- 9 - -2015

 ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                       Αριθμ. Πρωτ. :    39917                                                   

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ                               

……………………………….                                       

Γραφείο Προέδρου  Δ.Σ.                                                      

Τηλέφωνο : 24633 50111

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ

1.    Τη Δήμαρχο

2.    Τακτικά Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

3.    Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας.

4.    Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου

 

 

 

               Σε ειδική συνεδρίαση  σύμφωνα με το άρθρο 163 του ΔΚΚ

 

     Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Πτολεμαΐδας την  24  Σεπτεμβρίου  2015 ημέρα  Πέμπτη   και ώρα  7  μ.. μ  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης :΄

 

1.    Έγκριση Απολογισμού – ισολογισμού  και αποτελέσματα χρήσης  οικ. Έτους 2014  του Δήμου Εορδαίας .

      Εισηγητής :  Ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης.

 

Μέχρι και την ημέρα της Συνεδρίασης μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερωθείτε σχετικά.

Ο Πρόεδρος ΔΣ`

Γεώργιος  Θεοδοσιάδης

 

αναρτήθηκε  18-09-2015


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                Πτολεμαΐδα 16-9-2015

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ                                                                Αριθμ. πρωτ.38800

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Π  Ρ  Ο  Σ

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Εορδαίας

 

      Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαΐδας την Δευτέρα 21-9-2015 και ώρα  11.30 π.μ για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

 

1. Κατάρτιση όρων φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης των αγροτεμαχίων της Τ.Κ. Καρυοχωριου

2. Κατάρτιση όρων φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης των αγροτεμαχίων της Τ.Κ.Ανατολικου

3. Κατάρτιση όρων φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης των αγροτεμαχίων της Τ.Κ.Ολυμπιαδας

4. Εγκριση και ψήφιση πίστωσης από ΚΑ του προϋπολογισμού οικ έτους 2015 για τις ανάγκες απομαγνητοφώνησης των συνεδριάσεων των συλλογικών οργάνων του Δήμου Εορδαίας. Ορισμός αναδόχου

5. Εγκριση ή μη των πρακτικών της διενεργηθείσας δημοπρασίας για την εκμίσθωση των αγροτεμαχίων της Τ.Κ. Καρυοχωρίου.

6. Εγκριση ή μη των πρακτικών της διενεργηθείσας δημοπρασίας για την εκμίσθωση των αγροτεμαχίων της Τ.Κ. Ασβεστοπετρας

7. Εγκριση της τεχνικής περιγραφής και κατάρτιση των όρων διακήρυξης του διαγωνισμού για την «Προμήθεια στολών του ειδικού ένστολου προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Εορδαίας», προϋπολογισμού 27.990,00 ευρώ.

8. Εγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων διακήρυξης για την προμήθεια « Αγωνιστικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού ηλεκτρονικού συστήματος χρονομέτρησης και πίνακα αποτελεσμάτων για το κλειστό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας», προϋπολογισμού 185.730,00 ευρώ.

9. Ανάθεση σε δικαστικούς επιμελητές για την επίδοση της αίτησης καθορισμού προσωρινής τιμής μονάδος της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης αγροτεμαχίων για την κατασκευή της συνδετήριας οδού νέου οικισμού Κομάνου , στους καθ’ ων ιδιώτες φερόμενους ιδιοκτήτες, ψήφιση της σχετικής πίστωσης.

10. Εγκριση και ψήφιση πίστωσης για την αντιμετώπιση της δαπάνης των υπερωριών ληξιάρχου Δ.Ε Πτολεμαΐδας και πρακτικογράφου Δ.Σ, Εξαμήνου 2015.

11. Εγκριση της τεχνικής περιγραφής των εργασιών αποκατάστασης δαπέδου του 2ου Δημοτικού  Σχολείου Μουρικίου, ψήφιση της σχετικής πίστωσης από τον προϋπολογισμό οικ. έτους 2015 , ορισμός αναδόχου.

12. Εγκριση της τεχνικής περιγραφής των εργασιών αποκατάστασης αυλειου χώρου   του 9ου Δημοτικού  Σχολείου Πτολεμαιδας, ψήφιση της σχετικής πίστωσης από τον προϋπολογισμό οικ έτους 2015, ορισμός αναδόχου.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

 αναρτήθηκε  18-09-2015


 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2015» 

 

    Ο Δήμος Εορδαίας συμμετέχοντας στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2015» (16 - 22 Σεπτεμβρίου 2015), διοργανώνει δράσεις που στοχεύουν στην εμφύσηση ενός νέου τρόπου αντίληψης για την κίνηση στην Πόλη.

  Ενώνει  τη φωνή του με τις δυνάμεις οι οποίες έχουν ως στόχο την αλλαγή του τρόπου συμπεριφοράς των πολιτών επιλέγοντας περισσότερο βιώσιμους τρόπους μετακίνησης , όπως το ποδήλατο, το βάδισμα, τα μέσα μεταφοράς καθώς και ο συνδυασμός αυτών σε κάθε διαδρομή, ώστε να γίνουν οι Πόλεις πιο ασφαλείς, πιο ήσυχες , πιο καθαρές και λιγότερο συνωστισμένες.

Συγκεκριμένα  ο Δήμος διοργανώνει :

    Για την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 6μ.μ.«Ποδηλατοδρομία» με αφετηρία το Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας .

 Η Ποδηλατοδρομία θα συνοδεύεται σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, από περιπολικά του τμήματος  Τροχαίας Πτολεμαΐδας.       

   

 

 

αναρτήθηκε  17-09-2015


 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΙΑΣ  ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

 

    Παρατείνεται κατά μία ημέρα , από τις  17 στις 18 Σεπτεμβρίου 2015, η διάρκεια της εμποροπανήγυρης της Πτολεμαίδας λόγω  ανάλογων παρατάσεων στις προηγηθείσες εμποροπανηγύρεις, που εμποδίζουν την προγραμματισμένη  συμμετοχή των εκθετών.    

    Υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε και επίσημα     τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015   η ετήσια εμποροπανήγυρη του Δήμου Εορδαίας.

    Πρόκειται για ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός για την περιοχή με μεγάλη επισκεψιμότητα ,  όπου δίνουν το παρών εκθέτες απο όλη τη χώρα.

   Από την πλευρά της  η Δημοτική αρχή   καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχή διεξαγωγή του θεσμού  με τη συμβολή των δημοτικών υπαλλήλων , καθώς και της αστυνομίας για την ασφάλεια τόσο των εκθετών, όσο και των επισκεπτών.

 

αναρτήθηκε  14-09-2015


 

          ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΡΙΨΗΣ ΜΠΑΖΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ    ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ   

 

          Το Τμήμα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Εορδαίας ανακοινώνει στους πολίτες ότι απαγορεύεται η ρίψη μπαζών στους κάδους απορριμμάτων.

          Τα αδρανή υλικά προκαλούν αφενός ζημιές  στα απορριμματοφόρα και αφετέρου το βάρος αυτών υπολογίζεται από την ΔΙΑΔΥΜΑ ως απορρίμματα και βαρύνει τον Δήμο με πρόσθετη δαπάνη.

          Επίσης ενόψει της χειμερινής περιόδου ενημερώνουμε ότι τις στάχτες από σόμπες, τζάκια, ψησταριές κλπ. τις τοποθετούμαι σε δοχεία δίπλα στους κάδους, γιατί υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης του κάδου, ενώ πολλές φορές έχουν κινδυνέψει οι υπάλληλου αποκομιδής και τα απορριμματοφόρα.

          Όσο για τα προϊόντα από κοπή χόρτων, θάμνων, δένδρων κλπ. ούτε αυτά τοποθετούνται στους κάδους, αλλά ενημερώνεται το Τμήμα Πράσινου (τηλ. 2460354023)  που είναι υπεύθυνο για την αποκομιδή τους.

          Για οποιαδήποτε πληροφορία το τηλ. του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Εορδαίας είναι το 2463025779          

 

          Ευελπιστούμε στην συνεργασία σας και στην κατανόηση σας.

 

 

                                                            

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΚΟΣΜΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ


αναρτήθηκε  14-09-2015

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ  ΑΜΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΈΤΟΣ 2015 


Σας υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων των οποίων η σταφυλική παραγωγή προορίζεται για οινοποίηση, υποχρεούνται αμέσως μετά το πέρας του τρυγητού να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής σύμφωνα με τον Καν.(ΕΚ)436/2009, όπως  ισχύει κάθε φορά .
Ειδικότερα για το έτος 2015, οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας « Δήλωση συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» της επίσημης ιστοσελίδας του Υπ.Α.Α. & Τρ. www. minagric.gr .

H ημερομηνία υποβολής των  Δηλώσεων Συγκομιδής αρχίζει  την 1η   Σεπτεμβρίου 2015 και λήγει στις 30  Νοεμβρίου 2015, όπου και η ψηφιακή υπηρεσία θα κλείσει για τις νέες δηλώσεις.

Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα  της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης 24613-51368 και 24613-51431( κτίριο πρώην Νομαρχίας Κοζάνης, Δημοκρατίας 27, 1ος όροφος, γραφείο 24, Κοζάνη)

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΚΤΟΥΡΙΔΗΣ 

αναρτήθηκε  14-09-2015


 

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 

O Δήμαρχος Εορδαίας          Σάββας Ζαμανίδης   παραβρέθηκε στην τελετή του Αγιασμού των Σχολείων, για την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους.

Εφέτος ο κ. Ζαμανίδης ξεκίνησε  από το 1ο   Γυμνάσιο και 2ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας , Σχολεία στα οποία και ίδιος υπηρέτησε ,    όπου τον Αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Ιωάννης Εσπερίδης μεταφέροντας  το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκλήτου ,παρουσία και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γεωργίου Κωτσίδη.

 Απευθυνόμενος  στους μαθητές ο Δήμαρχος Εορδαίας  ευχήθηκε γόνιμη και εποικοδομητική χρονιά γεμάτη γνώση και μάθηση τονίζοντας «σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνει ο τόπος εσείς, η νέα γενιά, αποτελείτε την ελπίδα για ένα καλύτερο  μέλλον.  Η Δημοτική Αρχή θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να  δώσει λύσεις στα προβλήματά σας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο στεγαστικό».

 

αναρτήθηκε  11-09-2015


 

ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ  

 

    Όλο το πακέτο των ανοιχτών  ζητημάτων που αφορούν την σχέση της περιοχής με την ΔΕΗ , τέθηκε στη συνάντηση εργασίας που είχε ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης  με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε. Μανώλη Παναγιωτάκη ο οποίος έφτασε στο Δημοτικό κατάστημα Πτολεμαΐδας  συνοδευόμενος  από  το μέλος του Δ.Σ.  της ΔΕΗ Χρήστο Παπαγεωργίου ,  τον Γενικό Διευθυντή Παραγωγής της ΔΕΗ Γιάννη Κοπανάκη , την Γενική Διευθύντρια Ορυχείων Όλγα Κουρίδου και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της επιχείρησης . 

    Ξεκινώντας από την μεγάλη  προσφορά της περιοχής και σε όσα θυσίασε στο βωμό της ενέργειας   ,  ο Δήμαρχος Εορδαίας τόνισε ότι  θα πρέπει να κατασκευαστεί άμεσα η Μονάδα 5, ώστε να  αποτελέσει  η Πτολεμαΐδα το κέντρο της ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας  .

    Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Ζαμανίδης στην επαναλειτουργία της Μονάδας 3 επισημαίνοντας ότι παραμένει σταθερός στην διεκδίκηση της ενεργοποίησής της  τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή της Μονάδας 5, ενώ ζήτησε τη δέσμευση του κ. Παναγιωτάκη για τη συμβολή του στην ομαλή λειτουργία της Τηλεθέρμανσης καθώς συνδέεται με την εν λόγο Μονάδα.

    Ο Πρόεδρος της ΔΕΗ , αφού ευχαρίστησε δημόσια τον  Δήμαρχο Εορδαίας για την άμεση ενεργοποίησή  του όσον αφορά την αδειοδότηση της Μονάδας 5 , διευκρίνησε ότι αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα . Αναφορικά με την επαναλειτουργία της Μονάδας 3 τόνισε ότι επανεξετάζεται το θέμα εν αναμονή της ανάλογης άδειας από την Κομισιόν  διαβεβαιώνοντας τον κ. Ζαμανίδη  ότι η ΔΕΗ είναι διατεθειμένη να στηρίξει την περιοχή με κάθε τρόπο.

       Επίσης  η ατζέντα των θεμάτων του  Δημάρχου Εορδαίας περιελάμβανε τα  διαχρονικά ζητήματα της περιοχής  όπως  η προστασία του περιβάλλοντος , η αποκατάσταση των εδαφών ,η αξιοποίηση της τέφρας , οι μετεγκαταστάσεις των οικισμών , ο ενεργειακός σχεδιασμός και άλλα.       

 

 

αναρτήθηκε  10-09-2015


 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ  ΣΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ  ΚΑΙ  ΣΤΟ  ΔΗ.ΠΑΙ.Θ.Ε.

 

Από τη Διοίκηση της Κοινωφελούς  Επιχείρησης Δήμου Εορδαίας ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές στην Πειραματική Σχολή Κλασικού Χορού (Μπαλέτο), και στο Δημοτικό Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι  θα γίνουν από τις 14 έως 30 Σεπτεμβρίου 2014, στο κτίριο όπου στεγάζεται η Κ.Ε.Δ.Ε. (Ισόγειο πρώην Κτιρίου Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας), καθημερινά, από τις 09:00 έως τις 14:00 (Τηλ. 24630-81232).

 

Για το Μπαλέτο : Δυνατότητα εγγραφής για κορίτσια από 4 έως 16 ετών

Δικαιολογητικά : 1. Βεβαίωση παιδιάτρου ή παθολόγου ότι το παιδί μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα. 2. Δύο έγχρωμες φωτογραφίες ταυτότητας. 3. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα για τη συνοδεία του παιδιού κατά την προσέλευσή και την αποχώρησή του από το μάθημα. 4.Αίτηση (η υπεύθυνη δήλωση και η αίτηση παρέχονται στη Γραμματεία).

(Εγγραφή : 10 € - Δίδακτρα : 30 € μηνιαίως).

 

Για το ΔΗ.ΠΑΙ.Θ.Ε. : Δυνατότητα εγγραφής για αγόρια και κορίτσια

Τα μαθήματα θα αρχίσουν την Πέμπτη 1η  Οκτωβρίου 2015 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Μαίου 2015. Πληροφορίες για τα προγράμματα μαθημάτων και των δύο δραστηριοτήτων, στη Γραμματεία της ΚΕΔΕ στο παραπάνω τηλέφωνο.

Δικαιολογητικά : 1. Ιατρική βεβαίωση για τα παιδιά, αίτηση, υπεύθυνη δήλωση συνοδείας.

(Εγγραφή : 10 € - Δίδακτρα : 25 € μηνιαίως).

 

Τα δίδακτρα και για τις δύο δραστηριότητες είναι μειωμένα κατά 50 % για παιδιά πολυτέκνων, ΑμεΑ, μονογονεϊκών οικογενειών και ανέργων με την προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, εκκαθαριστικού Εφορίας και βεβαίωσης Αμεα και ανεργίας.

 

αναρτήθηκε  10-09-2015


 

EYXAΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Ο Πρόεδρος της Α/θμιας και Β/θμιας  σχολικής επιτροπής, καθώς και  οι διευθυντές  των σχολικών μονάδων του Δήμου Εορδαίας , ευχαριστούν θερμά τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Σιδηρόπουλο και τον Αντιδήμαρχο πρασίνου κ. Τσοκτουρίδη, για την άμεση ανταπόκριση στο θέμα της καθαριότητας των σχολείων.

                           

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

αναρτήθηκε  10-09-2015


 

ΜΗΝΥΜΑ ΤOY ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ  ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

   Με το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού ,  εύχομαι στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή και δημιουργική νέα Σχολική χρονιά, γεμάτη στόχους και προσδοκίες.

   Σε αυτή ιδιαίτερα τη δύσκολη  χρονική συγκυρία, τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας καλούνται να δώσουν τη μάχη της μάθησης  με όραμα, αυταπάρνηση, επιμονή  και υπομονή, ώστε οι προσπάθειές τους  να αποδώσουν καρπούς.

   Η Δημοτική αρχή θεωρεί καθήκον της να βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους της εκπαίδευσης έμπρακτα. Ήδη, μέχρι σήμερα πραγματοποιήθηκαν πολλές παρεμβάσεις και έχουν αποπερατωθεί εργασίες στα περισσότερα Σχολικά συγκροτήματα  του Δήμου, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της διαβίωσης των μαθητών μέσα στο Σχολείο.

 

αναρτήθηκε  09-09-2015


 

  ΠΡΑΚΤΙΚΟ   ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 20ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

 

 

Στην Πτολεμαΐδα  και στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Εορδαίας σήμερα  8 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 11 ήρθαν σε κοινή σύσκεψη, οι εκπρόσωποι των κομμάτων   ύστερα από την  3-09-2015  πρόσκληση του Δημάρχου Σάββα Ζαμανίδη σύμφωνα με την  υπ’ αριθ. 14473/11-4-2015    απόφαση του ΥΠΕΣ.

Παραβρέθηκαν

1.  Κωνσταντινίδης Βασίλειος               ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ   ΣΥΡΙΖΑ

2.  Ιωαννίδης Κων/νος                           ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΚΕ

4.  Αραμπατζής Ευστάθιος                     ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΣΟΚ

5.  Βύρλιος Μάρκος                                 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΝΕΛ

6.  Χ» Ιωαννίδης Χρήστος                       ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ν.Δ.

7. Λιοσάτος Αλέξης                                  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΛΑΕ

 

Λαμβάνοντας το λόγο ο Προϊστάμενος Διοικητικών υπηρεσιών κ. Στέφανος Μαρασλής  ανακοίνωσε στους παρευρισκομένους , σκοπός της σύσκεψης αυτής είναι  η από κοινού  λήψη απόφασης  για την κατανομή των χώρων και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης αυτών για την προβολή των κατά την προεκλογική περίοδο.

Συνεχίζοντας διάβασε   την 517743/31-12-2014  εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών & την 14473/11-4-2015 Απόφαση ΥΠΕΣ  σχετικά με το εν λόγο θέμα.

Έπειτα από τα παραπάνω και αφού τοποθετήθηκαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων

 

                                     ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ  ομόφωνα

 

 

 1. Αποδέχονται  την  51774/31-12-2014  κοινή απόφαση των Υπ. ΕΣ. Και Δημ. Τάξης  και Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τον καθορισμό ωρών λειτουργίας και βαθμού έντασης των μεγαφωνικών  εγκαταστάσεων των κομμάτων και την 14473/2012 Απόφαση του ΥΠΕΣ σχετικά με τον καθορισμό  χρήσης χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο.
 2. Δήλωσε  ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα γίνουν δύο συγκεντρώσεις στην κεντρική πλατεία στις 15 και 18 Σεπτεμβρίου 2015.
 3. Ο  εκπρόσωπος του ΛΑΕ δήλωσε ότι θα γίνει μία συγκέντρωση στις  16 Σεπτεμβρίου 2015

Την εξέδρα θα στήσει ο Δήμος , οι μεγαφωνικές εγκαταστάσεις θα βαρύνουν εξολοκλήρου τα κόμματα.

 1. Να τοποθετηθούν πλαίσια  σε κεντρικά σημεία της πόλης, στην Κεντρική Πλατεία, στο Παλαιό Πάρκο  ,  στο Β ΚΑΠΗ ( Πλατεία Αδαμοπούλου )  ,  στην Πλατεία Χ¨Ευστρατιου  καθώς και στις εισόδους της πόλης με την προϋπόθεση ότι δεν παρεμποδίζεται η κυκλοφορία των πεζών και οχημάτων  και δεν δημιουργούνται γενικά οποιαδήποτε μορφής προβλήματα  για την ασφαλή κυκλοφορία.όπου θα διαφημισθούν τα κόμματα επί ίσης όροις.
 2. Να τοποθετηθούν πλαίσια και στις Τοπικές κοινότητες όσοι το επιθυμούν στους χώρους που θα υποδείξουν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων.
 3. Να επιτραπεί , εφόσον το επιθυμούν τα κόμματα με δαπάνες τους να τοποθετήσουν καλαίσθητα περίπτερα ( οι διαστάσεις δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερες  από 2Χ2Χ2 μέτρα )   σύμφωνα με την υπουργική απόφαση στην Κεντρική πλατεία  και στις θέσεις που ήταν στις προηγούμενες εκλογές πλην των ΑΝΕΛ που δήλωσαν ότι  θα τοποθετήσουν περίπτερο στην οδό ΒαΣ. Σοφίας στο ύψος του Γραφείου του Βουλευτή τους.
 4. Οι παράνομες αφισοκολλήσεις να απομακρύνονται.
 5. Τα περίπτερα ή άλλες κατασκευές καθώς και τα τροχόσπιτα που θα τοποθετήσουν τα κόμματα  θα πρέπει να αποσυρθούν με φροντίδα τους μέσα σε 8 μέρες από την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών
 6. Το παρόν πρακτικό να σταλεί  στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση.

 

  Ακριβές Αποσπασμα

 

αναρτήθηκε  09-09-2015


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ

ΖΕΠ  501 00 Κοζάνη  2461052630    2461350974

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

 

Η  Αντιπεριφέρεια  Υγείας - Πρόνοιας  & Κοινωνικής  Συνοχής   της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει την παράταση του χρόνου για τη συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες των εγκλωβισμένων μεταναστών στα σύνορα,

Με τη συνδρομή του Φιλοζωικού Σωματείου Κοζάνης ΑγγίΖωο, συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης μακράς διαρκείας για τα οποία δεν απαιτείται συντήρηση (ψυγείο) ή επεξεργασία (μαγείρεμα), όπως: νερά εμφιαλωμένα, μπισκότα, φρυγανιές, κριτσίνια, κρουασάν, χυμοί, γάλα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής για γυναίκες και παιδιά (βρεφικές πάνες, σερβιέτες), μωρομάντιλα, χαρτομάντιλα, χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας.

Τα τυποποιημένα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται μέχρι την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015  σε καθημερινή βάση και σε ώρες λειτουργίας υπηρεσιών 08:00 π.μ έως 14:00 μ.μ, στο κτίριο της Π.Ε Κοζάνης (κτίριο πρώην Νομαρχίας Κοζάνης) και στο ισόγειο αυτής με υπεύθυνο συγκέντρωσης την Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Κοζάνης, στο κτίριο της Π.Ε Γρεβενών (κτίριο πρώην Νομαρχίας Γρεβενών) με υπεύθυνο συγκέντρωσης την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Γρεβενών, στο κτίριο της Π.Ε Καστοριάς (κτίριο πρώην Νομαρχίας Καστοριάς) με υπεύθυνο συγκέντρωσης την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Καστοριάς και στο κτίριο της Π.Ε Φλώρινας (κτίριο πρώην Νομαρχίας Φλώρινας) με υπεύθυνο συγκέντρωσης την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Φλώρινας.

 

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις, τους συλλόγους, τους φορείς αλλά και τους πολίτες να συνδράμουν στην προσπάθεια μας αυτή.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας - Πρόνοιας

& Κοινωνικής Συνοχής

Γιαννακίδης Σταύρος

                                          

 

αναρτήθηκε  09-09-2015


ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ.

 

αναρτήθηκε  09-09-2015


 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ   ΜΟΝΑΔΑΣ  3  ΤΟΥ ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

 

    Το θέμα της επαναλειτουργίας της 3ης Μονάδας του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας βρέθηκε στο επίκεντρο της ενημέρωσης του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη από τους εκπροσώπους των εργαζομένων του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας και της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Εορδαίας.

    Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Μίμης Δημητριάδης καθώς και ο αναπληρωτής Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κωνσταντινίδης.

   Πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση τόσο από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων Μιχάλη Μήτκα, όσο και από τον Πρόεδρο της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Νικόλαο Κωτίδη σχετικά με τις φήμες περί οριστικής παύσης της Μονάδας, χωρίς την ύπαρξη επισήμου εγγράφου, αλλά και η πληροφόρηση από τον κ. Δημητριάδη ότι δεν υπάρχει ανάλογη απάντηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ενέργειας (καθώς η εν λόγω Επιτροπή δεν συνεδριάζει τον μήνα Αύγουστο).  

   Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Εορδαίας επανέλαβε την πάγια θέση του για την επαναλειτουργία της 3ης μονάδας, τονίζοντας την συμβολή της στην επάρκεια θερμικών φορτίων για την Τηλεθέρμανση, αίτημα το οποίο και θα μεταφέρει στην συνάντησή του με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε. απο τον οποίο θα ζητήσει επίσης εναλλακτικές λύσεις για τον φετινό χειμώνα.    

 

αναρτήθηκε  08-09-2015


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ 

 

    Με τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη θα συναντηθεί την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 6:30 μ.μ. στο Δημοτικό κατάστημα  ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε. Μανώλης Παναγιωτάκης, στα πλαίσια της περιοδείας του στην περιοχή.

 

αναρτήθηκε  08-09-2015


 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Α΄ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β΄ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη επισκέφθηκε την Τρίτη 8-9-2015 στο Γραφείο του  ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος  Κωνσταντόπουλος, με αφορμή την περιοδεία του στις Σχολικές Μονάδες της περιοχής  εν όψει της έναρξης του νέου Σχολικού έτους.  

Στη σύσκεψη που ακολούθησε , στην οποία συμμετείχαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας Αικατερίνη Ασπράγκαθου, ο εκπρόσωπος Α΄θμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Ευστάθιος Θεοφυλακτίδης και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Εορδαίας Ιωάννης Αριστερίδης ,   κ. Ζαμανίδης αναφέρθηκε  στη συνολική εικόνα λειτουργίας των Σχολικών μονάδων δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο κτιριακό πρόβλημα , τόνισε την ανάγκη κατασκευής νέων Σχολείων που αποτελεί βασικό μέλημα της  Δημοτικής Αρχής ,ενώ επεσήμανε ότι τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σε μία σειρά παρεμβάσεων για την αναβάθμιση των εσωτερικών και εξωτερικών  χώρων των Σχολείων.

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντόπουλος υπογράμμισε ότι η ανταπόκριση του Δημάρχου ήταν άριστη στο αίτημα της συνεργασίας  για την προώθηση και αντιμετώπιση των ζητημάτων  της εκπαιδευτικής κοινότητας της Εορδαίας , τονίζοντας  πως θα καταβληθεί κάθε  δυνατή προσπάθεια, ώστε η νέα χρονιά να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα.   .          

 

αναρτήθηκε  08-09-2015


 

 Αθλητική Κολυμβητική

    Ακαδημία Δελφίνια Πτολεμαΐδας

Διευ/ση : Οικοτροφείου & Μανουηλάντων

Πτολεμαΐδα

Τηλεφ: 2463080030

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 

                               Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Δελφίνια Πτολεμαΐδας σας προσκαλούν στην συνέντευξη τύπου για την έναρξη της Κολυμβητικής Χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  09 Σεπτεμβρίου 2015 στον χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας και ώρα 13:30 .

                              

 

Η παρουσία σας θα αποτελέσει για τον σύλλογο μας

ιδιαίτερη τιμή και χαρά και

προσδοκούμε στην αποδοχή της πρόσκλησης μας

                              

ΜΕ ΤΙΜΗ

                                                                                                                    

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                       Α.Κ.Α.Δ.Π.                                                 Α.Κ.Α.Δ.Π.

                                                                                                           

 

 

            ΚΑΤΣΙΝΑΣ Δ. ΧΡΗΣΤΟΣ                        ΛΕΣΓΙΔΟΥ Γ. ΙΩΑΝΝΑ

 

αναρτήθηκε  08-09-2015


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ                ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

Τηλ.   : 24633/50100    Fax   : 24633/50150    Πτολεμαΐδα 3-9-2015

 

ΠΡΟΣ: Πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων

που συμμετέχουν στις βουλευτικές  εκλογές

της 20ης Σεπτεμβρίου 2015

 

ΘΕΜΑ: «Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων  για την προεκλογική προβολή τους και άλλων λεπτομερειών»

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.                   30233/ 31-8-2015  έγγραφο ΥΠΕΣ και  σε εκτέλεση της απόφασης με αριθμό πρωτοκόλλου 14473/11-4-2012  του Υπουργού Εσωτερικών με θέμα: «Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων   για την προεκλογική  προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών», καλεί την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015  και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας σε σύσκεψη τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, που συμμετέχουν στις προσεχείς  βουλευτικές εκλογές, , προκειμένου να καθοριστούν οι χώροι και οι τρόποι χρήσης τους κατά την προεκλογική περίοδο.

       -

Ο Δήμαρχος Εορδαίας

Σάββας Ζαμανίδης-

αναρτήθηκε  03-09-2015


 

ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ 

ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ 

 
   

 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη με τον πρώην αρχηγό της  χρυσής Εθνικής Ελλάδος και νυν Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκδήλωσης της ΕΠΣ  Κοζάνης για την κλήρωση της Α΄και Β΄ κατηγορίας.

Ο κ. Ζαμανίδης ενημέρωσε τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή σχετικά με την ιστορία του τοπικού ποδοσφαίρου αλλά και για τις προοπτικές που ανοίγονται με την άνοδο του «ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ»  στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. 

Από την πλευρά του ο κ. Ζαγοράκης έδειξε ενδιαφέρον για μία μελλοντική συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή , αναφορικά με την στήριξη κάθε προσπάθειας ενίσχυσης της τοπικής ομάδας .

Ο Δήμαρχος Εορδαίας απονέμοντας την τιμητική διάκριση της ΕΠΣ Κοζάνης στον Θοδωρή  Ζαγοράκη εξήρε την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, συγχαίροντας τους διοργανωτές για την αξιόλογη πρωτοβουλία τους .      

αναρτήθηκε  03-09-2015


 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                       ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ:  3-9-2015

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                              ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:  36440

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

 

 

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η    Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ

                            

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΝΕΡ – ΜΕΛΑΝΑΚΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ – ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ   ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

 

 

Διακηρύττει ότι στις  14/09/2015 , ημέρα Δευτέρα , και ώρα 10:00 π.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Εορδαίας , θα διεξαχθεί ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  με σφραγισμένες προσφορές και  κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά επί του συνόλου των ειδών, για την «Προμήθεια τόνερ – μελανάκια εκτυπωτών – φωτοτυπικών έτους 2015, για τις ανάγκες   του Δήμου», συνολικού πρ/σμού 24.398,90 Ευρώ.

Η εγγύηση συμμετοχής  στο  διαγωνισμό  για το σύνολο των προς προμήθεια ειδών ορίζεται στο πόσο 396,73€, ποσοστό 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης χωρίς   το Φ.Π.Α..  

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και ενώσεις προμηθευτών, εφόσον γι’ αυτές συντρέχουν οι προϋποθέσεις του άρθρου 8 του ΕΚΠΟΤΑ (Έλληνες ή Αλλοδαποί).

Η κατακύρωση της προμήθειας θα γίνει στον προμηθευτή που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή για το σύνολο των ειδών, εφόσον κριθεί ότι η προσφορά του πληρεί τις  τεχνικές προδιαγραφές.

Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών ορίζεται η Δευτέρα 14/09/2015 και ώρα  10.00 π.μ.

Για πληροφορίες και τα σχετικά έντυπα του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Εορδαίας, (αρμόδια υπάλληλος κ.Κεσίδου Παρασκευή & Δεπάστα Ευαγγελία , τηλέφωνο-φαξ 2463350113 email:grprom@ptolemaida.gr ή grprom1@ptolemaida.gr) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.ptolemaida.gr .

 

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

αναρτήθηκε  03-09-2015


 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ: 31/8/2015

ΜΠΑΛΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Υπενθυμίσουμε στα μέλη του Συλλόγου μας που ενδιαφέρονται να γράψουν τα παιδιά τους για το έτος 2015-2016 στο Μπαλέτο και στο Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι της Κοινωνικής Επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας ότι δικαιούνται με την προσκόμηση των απαραίτητων δικαιολογητικών να ωφεληθούν της έκπτωσης του 50% επί των διδάκτρων.

Η αίτηση θα γίνει στην: K.E.Δ.Ε

Θα χρειαστεί: Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

 Τύπου ΟΓΑ

Εκκαθαριστικό Εφορίας                                                                      

Θεωρημένο Πολυτεκνικό Πάσο                          

                           

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΕΔΕ: THΛ: 2463081232

EΓΓΡΑΦΕΣ: 15-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου

ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

                                                               ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ: 31/8/2015

    O Πρόεδρος Ιορδάνης Καλαϊτζόπουλος καθώς και το Δ.Σ του Συλλόγου Πολυτέκνων απευθύνουμε στα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά των πολυτέκνων τα οποία εισήχθησαν στα Ανώτατα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

              Ευχόμαστε να πάρουν στο καινούργιο τους ξεκίνημα τα απαραίτητα εφόδια καθώς και τις γνώσεις που θα τους ανοίξουν ορίζοντες για επιτυχημένη σταδιοδρομία.

              Τα θερμά συγχαρητήρια στους γονείς που τα στήριξαν καθώς και στους καθηγητές τους.

          Να συγχαρούμε επίσης την προσπάθεια και εκείνων που δεν τα κατάφεραν και τους παροτρύνουμε να προσπαθήσουν για να πετύχουν αυτό που επιθυμούν.

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Πολυτέκνων Εορδαίας 

                                                

Παρακαλούνται όλα τα παιδιά των πολυτέκνων που είναι επιτυχόντες να περάσουν από το γραφείο του Συλλόγου να δώσουν τα στοιχεία τους για την εκδήλωση βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί τα Χριστούγεννα.

                         

 

αναρτήθηκε  03-09-2015


               

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Πτολεμαϊδα  2-9-2015

     ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                Αριθμ. πρωτ:  36296

     ΔΗΜΟΣ  EOΡΔΑΙΑΣ                                                              ΑΔΑ:76Ψ1ΩΡ6-Μ4Σ

                                                                                             

 

 ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 513 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΕΔΡΙΚΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ   ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

 

 

   Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους σε φανερή-προφορική-πλειοδοτική δημοπρασία και σύμφωνα με τους παρακάτω όρους που συνέταξε η Οικονομική Επιτροπή με την υπ’αριθμ 194/2015 απόφασή της, σε εκτέλεση της υπ’αριθμ. 224/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την εκμίσθωση συνολικά 513 στρεμμάτων αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Πεδρίκκα και συγκεκριμένα:

Α’ ΠΕΡΙΟΧΗ

 Κοντά στο γήπεδο 8 στρέμματα, κοντά στο Μπουζικό 10 στρεμ., κοντά στον Παναγιωτίδη 5 στρεμ., κοντά στο υδραγωγείο 13,5 στρεμ., κοντά στο Βουλγαρίδη 36 στρεμ., στα σύνορα Πτολεμαϊδας  9 στρεμ.  Κοντά στον Λαζαρίδη 22 στρεμ. Μέσα στα σύρματα 30 στρεμ., Μέσα στα σύρματα 18 στρεμ.

   Σύνολο Α’ Περιοχής  151,5 στρεμματα.

   Β’ ΠΕΡΙΟΧΗ

 Κοντά στον Βασιλειάδη 27 στρεμ., Κοντά στον  Μουλάκη 30 στρεμ.

 Σύνολο  Β’ Περιοχής  57 στρέμματα.

  Γ’ ΠΕΡΙΟΧΗ

  Γιαγκουφρίτ κοντά στον Μάτζο 13 στρεμ., κοντά στον Μίχο 27 στρεμ., Ντερί Νιάρ κοντά στον Παναγιωτίδη 12 στρεμ. Κοντά στον Κυριακίδη 7 στρεμ., Σιδηροδρομική Γραμμή  6 στρεμ.

  Σύνολο Γ’ Περιοχής  65  στρέμματα.

   Ε’  ΠΕΡΙΟΧΗ

Κοντά στο Κουλιτσάνη 3 στρεμ., κοντά στον Στογιάννη 4 στρεμ., Κοντά στον Κρεμασμένο  20 στρεμ. Κοντά στον Στογιάννη 2 στρέμ., κοντά στον Καραχισαρλή 9 στρεμ., και κοντά Αγαλμα 5 στρεμ., Περιοχή Κιλότ 15 στρεμ., Κοντά στον Μπέλτσο 30 στρεμ.,  Κοντά στο φράγμα  8 στρεμ.

Σύνολο  Ε’ Περιοχής  96 στρέμματα.

  ΣΤ’ ΠΕΡΙΟΧΗ

Στατίρ Ντερέ κοντά στον Βύρλιο 38 στρεμ., κοντά στον Βουλγαρίδη 12 στρέμ., κοντά στον Λιάμη  5 στρεμ., κοντά στον Κωστάκογλου   5 στρεμ., Γραμμή Ντερί Νιάρ κοντά στον Μαζιτζή 83,5 στρεμ.

   Σύνολο ΣΤ’ Περιοχής 143,5 στρέμματα.

 ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ (Α΄ΠΕΡΟΧΗ+Β΄ΠΕΡΙΟΧΗ+ Γ΄ΠΕΡΙΟΧΗ+ Δ΄ΠΕΡΙΟΧΗ+ Ε΄ΠΕΡΙΟΧΗ+ ΣΤ΄ΠΕΡΙΟΧΗ) =151,5+57+65+96+143,5=513 στρέμματα.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στις 22-9-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 π.μ στο κοινοτικό κατάστημα Περδίκκα, ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού όπως ορίστηκε με την αριθμ. 373/2014 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί δημότες – κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Περδίκκα αν δεν εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποιος από αυτούς η δημοπρασία επαναλαμβάνεται στις 29-9-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 π.μ και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι δημότες – κάτοικοι του Δήμου Εορδαίας και αν δε συμμετέχει κάποιος και από αυτούς η δημοπρασία επαναλαμβάνεται στις 6-10-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 π.μ και μπορεί να συμμετέχει  σε αυτήν οποιοσδήποτε.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τέσσερα (4) χρόνια και συγκεκριμένα για τις καλλιεργητικές περιόδους 2015-2016 και 2016-2017, 2017-2018, 2018-2019.

Όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των 10,00€ ανά στρέμμα. Η δημοπρασία και η εκμίσθωση θα γίνει για κάθε τεμάχιο χωριστά.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας:

1.    Εγγύηση συμμετοχής αναγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του ΤΠΚΔ για παρακατάθεση σ΄αυτό από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία ή από αυτόν που ενεργεί για λογαριασμό του ίση με το 1/10 του ανωτέρω ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς για ένα έτος (1) για τα στρέμματα που θα συμμετέχουν, που θα αντικατασταθεί με την υπογραφή της σύμβασης με άλλη ίσου ποσού 1/10 του μισθώματος που θα επιτευχθεί κατά τη δημοπρασία για ένα (1) έτος ή θα παραμείνει η ίδια σε περίπτωση που η χρηματική απόκλιση είναι μικρή.

2.    Δημοτική ενημερότητα από την Ταμιακή Υπηρεσία  του Δήμου των συμμετεχόντων και των εγγυητών τους.

3.    Φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας.

     Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαΐδας στο Γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής, αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Σιταρίδης Ιωάννης- Τσακμάκη Αναστασία. τηλ. 2463350110 και στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Περδίκκα.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

 

αναρτήθηκε  03-09-2015


 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                          ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ : 01-09-2015

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                           ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.:  36103                                               

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

 

 

Περίληψη διακήρυξης ανοικτού  ηλεκτρονικού διαγωνισμού

 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΤΟΙΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ   ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016»    

                  με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά.

 

                                                  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

Προκηρύσσει Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την προμήθεια : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΤΟΙΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ   ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016» με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή επί του  συνόλου

Η προμήθεια είναι προϋπολογισμού 105.165,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.),

                                         C.P.V.: 15894210-6.

Η προμήθεια θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ (ΥΑ11389/ΦΕΚ Β/185/23-3-1993) , του Ν.2286/95 , του Ν.3463/2006 , του Ν.3852/2010, την Τεχνική Μελέτη και τη σχετική διακήρυξη .

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν:

·   Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που είναι μέλη εμπορικού ή βιομηχανικού επιμελητηρίου και ασκούν συναφές επάγγελμα στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή

·   Ενώσεις ή κοινοπραξίες εφόσον πληρούν τους όρους που καθορίζονται στο άρθρο 8 της ΥΑ 11389/93

·   Συνεταιρισμοί

τα οποία πληρούν τους όρους που καθορίζονται στους όρους της αναλυτικής διακήρυξης.

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί  με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, ύστερα από κανονική προθεσμία  είκοσι (20) ημερών , από την ημερομηνία δημοσίευσης περίληψης της διακήρυξης αυτής στο Τεύχος Διακηρύξεων Δημοσίων Συμβάσεων της Εφημερίδας της Κυβέρνησης και στον Ελληνικό Τύπο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 10 της ΥΑ Π1/2390/2013.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ

 ΕΣΗΔΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΏΝ

Διαδικτυακή  πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ

 

 

02/09/2015

 

18/09/2015

 

23/09/2015

 

Μετά την παρέλευση της καταληκτικής προθεσμίας και ώρας δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (ΕΣΗΔΗΣ)- Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr  ακολουθώντας την διαδικασία εγγραφής.

 Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής ανέρχεται στο  2% επί του προϋπολογισμού της δαπάνης προ ΦΠΑ,  σε 1.710,00 ευρώ.

Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους προμηθευτές για ενενήντα   (90) ημερολογιακές ημέρες από την επόμενη ημέρα της διενέργειας του διαγωνισμού. Προσφορά που ορίζει χρόνο μικρότερης ισχύος του παραπάνω αναφερόμενου απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

 Η διακήρυξης του διαγωνισμού θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου  www.ptolemaida.gr και στον  δικτυακό τόπο www.diavgeia.gov.gr 

Περιληπτική διακήρυξη θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ/Τεύχος Δ.Δ.Σ και στον τύπο σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3584/07 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. Επιπλέον θα αποσταλεί σε Επιμελητήρια και λοιπούς φορείς

Το έξοδα δημοσίευσης  θα βαρύνουν τον ανάδοχο.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τις υπηρεσίες του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες , αρμόδιοι υπάλληλοι Κεσίδου Παρασκευή και Δεπάστα Ευαγγελία, τηλέφωνο επικοινωνίας και φαξ 2463350113 , email : grprom@ptolemaida.gr.

 

 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

αναρτήθηκε  02-09-2015   

                         


                                    

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Πτολεμαϊδα  1-9-2015

     ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                Αριθμ. πρωτ:  36163

     ΔΗΜΟΣ  EOΡΔΑΙΑΣ                                                               ΑΔΑ: Ω5ΜΧΩΡ6-ΝΟ8

                                                                                             

 

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ   ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

 

   Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους σε φανερή-προφορική-πλειοδοτική δημοπρασία και σύμφωνα με τους παρακάτω όρους που συνέταξε η Οικονομική Επιτροπή με την υπ’αριθμ 192/2015 απόφασή της, σε εκτέλεση της υπ’αριθμ. 204/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την εκμίσθωση συνολικά 369,40 στρεμμάτων αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Σπηλιάς και συγκεκριμένα:

1) Σ 82 908 (α) έκτασης 2.0 στρ στην περιοχή Νεραύλακας

2)Α 72 307 (α) έκτασης  1.0 στρ. στην περιοχή Δρ. Πτελεώνα

3)Α 72 212 έκτασης  2.0 στρ. στην περιοχή Αλώνια    

4)Σ 82 921 και Α 72 28 (20) έκτασης  17.6 +37.4 = 55 στρ 

5)Α 72 28 (15) έκτασης  7.5 στρ  στην περιοχή Αλατιέρα

6) Δ72 624(α) έκτασης 1.0 στρ. στην περιοχή Αλατιέρα         

7)Α 72 28 (06) έκτασης  5.50 στρ. στην περιοχή Δάσος

8)Α 72 219 έκτασης  12.30 στρ. στην περιοχή Αλώνια

9)Α 72 28 (04) έκτασης  5.0 στρ  στην περιοχή Δύο Δένδρα  

10)Α 72 28 (05) έκτασης  5.0 στρ  στην περιοχή Δύο Δένδρα 

11)Α 72 28 (07) έκτασης  5.5 στρ  στην περιοχή Δάσος                      

12)Α 72 430 (1) έκτασης  8.0 στρ  στην περιοχή Δρ. Πτελεώνα         

13)Α 72 26 (03)           έκτασης  6.0 στρ  στην περιοχή Μύλους                     

14)Α 72 28 (16)              έκτασης  1.5 στρ  στην περιοχή Αλατιέρα

15)Α 72 28 (17)               έκτασης  5.0 στρ  στην περιοχή Αλατιέρα       

16)Α 72 28 (18) έκτασης  2.5 στρ  στην περιοχή Βουνό                      

17)Α 72 433     έκτασης  2.5 στρ  στην περιοχή Συν. Πτελεώνα

18)Α 72 26 (06) έκτασης  10.0 στρ  στην περιοχή Μύλους

19)Α 72 28 (14) έκτασης  5.0 στρ  στην περιοχή Νεραύλακας

20)Α 72 158 (02) έκτασης  11.50 στρ. στην περιοχή Πετρωτό

21)Α 72 26 (08) έκτασης  5.0 στρ  στην περιοχή Μύλους       

22)Α 72 311 (02) έκτασης  3.5 στρ  στην περιοχή Αμπέλια                 

23)Α 72 26 (01) έκτασης  15.0 στρ  στην περιοχή Συν. Καρυοχωρίου.                                                           

24)Α 72 28 (03) έκτασης  15.5 στρ  στην περιοχή Δάσος                    

25)Α 72 28 (02) έκτασης  11.5 στρ  στην περιοχή Μύλους     

26)Α 72 28 (02) έκτασης  2.5 στρ  στην περιοχή Μύλους                   

27)Α 72 28 (21) έκτασης  2.5 στρ. στην περιοχή Δάσος                      

28)Δ 72 620     έκτασης  4.0 στρ. στην περιοχή Αμπέλια                    

29)Α 72 28 (26) έκτασης  1.0 στρ  στην περιοχή Νεραύλακας

30)Α 72 28 (21) έκτασης  2.5 στρ  στην περιοχή Δάσος                      

31)Α 72 26 (09) έκτασης  2.0 στρ  στην περιοχή Μύλους

32)Α 72 28 (01) έκτασης  3.0 στρ  στην περιοχή Μύλους       

33)Α 72 28 (10) έκτασης  7.0 στρ  στην περιοχή Δάσος                      

34)Α 72 28 (22) έκτασης  2.6 στρ. στην περιοχή Άνω Δάσος 

35)Α 72 26 (07) έκτασης  2.5 στρ. στην περιοχή Μύλους                   

36)Α 72 28 (23) έκτασης  2.5 στρ. στην περιοχή Άνω Χωριό 

37)Α 72 28 (19) έκτασης  5.5 στρ  στην περιοχή Δάσος          

38)Α 72 328 έκτασης  4.0 στρ  στην περιοχή Ρέμα Ερμακιάς  

39)Α 72 28 (12) έκτασης  13.0 στρ  στην περιοχή Μύλους

40)Α 72 28 (11) έκτασης  4.0 στρ  στην περιοχή Μύλους                   

41)Α 72 28 (09)           έκτασης  8.0 στρ  στην περιοχή Νεραύλακας

42)Α 72 28 (08) έκτασης  14.5 στρ. στην περιοχή Δύο Δένδρα  

43)Α 72 158 (01) έκτασης  5.0 στρ  στην περιοχή Πετρωτό               

44)Α 72 26 (02) έκτασης  2.5 στρ  στην περιοχή Μύλους

45)Σ 82 918 (α) έκτασης  2.5 στρ. στην περιοχή Δρ. Προς Μύλους

46)Α 72 28 (25) έκτασης  17.0 στρ. στην περιοχή Δρ. Προς Μύλους

47)Α 72 430     έκτασης  4.0 στρ. στην περιοχή Μύλους

48)Α 72 207 έκτασης  2.5 στρ. στην περιοχή Αμπέλια             

49)Δ 72 517     έκτασης  3.0 στρ. στην περιοχή Καλέ              

50)Α 72 142 (01) έκτασης  2.5 στρ. στην περιοχή Άνω Χωριό

51)Α 72 26 (05) έκτασης  1.5 στρ  στην περιοχή Μύλους       

52)Α 72 99       έκτασης  43.5 στρ  στην περιοχή Δρ.Μύλους

 

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στις 15-9-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 π.μ στο κοινοτικό κατάστημα Σπηλιάς, ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού όπως ορίστηκε με την αριθμ. 373/2014 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί δημότες – κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Σπηλιάς αν δεν εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποιος από αυτούς η δημοπρασία επαναλαμβάνεται στις 22-9-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 π.μ και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι δημότες – κάτοικοι του Δήμου Εορδαίας και αν δε συμμετέχει κάποιος και από αυτούς η δημοπρασία επαναλαμβάνεται στις 29-9-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 π.μ και μπορεί να συμμετέχει  σε αυτήν οποιοσδήποτε.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τέσσερα (4) χρόνια και συγκεκριμένα για τις καλλιεργητικές περιόδους 2015-2016 και 2016-2017, 2017-2018, 2018-2019.

Όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των 10,00€ ανά στρέμμα. Η δημοπρασία και η εκμίσθωση θα γίνει για κάθε τεμάχιο χωριστά.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας:

1.     Εγγύηση συμμετοχής αναγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του ΤΠΚΔ για παρακατάθεση σ΄αυτό από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία ή από αυτόν που ενεργεί για λογαριασμό του ίση με το 1/10 του ανωτέρω ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς για ένα έτος (1) για τα στρέμματα που θα συμμετέχουν, που θα αντικατασταθεί με την υπογραφή της σύμβασης με άλλη ίσου ποσού 1/10 του μισθώματος που θα επιτευχθεί κατά τη δημοπρασία για ένα (1) έτος ή θα παραμείνει η ίδια σε περίπτωση που η χρηματική απόκλιση είναι μικρή.

2.     Δημοτική ενημερότητα από την Ταμιακή Υπηρεσία  του Δήμου των συμμετεχόντων και των εγγυητών τους.

3.     Φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας.

     Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαΐδας στο Γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής, αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Σιταρίδης Ιωάννης- Τσακμάκη Αναστασία. τηλ. 2463350110 και στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σπηλιάς.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

αναρτήθηκε  02-09-2015      


      

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Πτολεμαϊδα  1-9-2015

     ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                Αριθμ. πρωτ:  36162

     ΔΗΜΟΣ  EOΡΔΑΙΑΣ                                                              ΑΔΑ:ΩΘ06ΩΡ6-ΦΗΡ

                                                                                             

 

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ   ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

   Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους σε φανερή-προφορική-πλειοδοτική δημοπρασία και σύμφωνα με τους παρακάτω όρους που συνέταξε η Οικονομική Επιτροπή με την υπ’αριθμ 191/2015 απόφασή της, σε εκτέλεση της υπ’αριθμ. 203/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την εκμίσθωση συνολικά 221,50 στρεμμάτων αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Μεσοβούνου στη θέση <<ποτάμι>>και συγκεκριμένα:

ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ

    ΕΚΤΑΣΗ

        ΣΕ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ

 

ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ

   ΕΚΤΑΣΗ

         ΣΕ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ

 1ο

10

 

12ο

10

2ο

10

 

13ο

10

3ο

10

 

14ο

10

4ο

10

 

15ο

10

5ο

10

 

16ο

21,5

6ο

11

 

17ο

10

7ο

9

 

18ο

10

8ο

10

 

19ο

10

9ο

10

 

20ο

8

10ο

12

 

21ο

10

11ο

10

 

 

 

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στις 15-9-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 π.μ στο κοινοτικό κατάστημα Μεσοβούνου, ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού όπως ορίστηκε με την αριθμ. 373/2014 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί δημότες – κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Μεσοβούνου αν δεν εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποιος από αυτούς η δημοπρασία επαναλαμβάνεται στις 22-9-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 π.μ και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι δημότες – κάτοικοι του Δήμου Εορδαίας και αν δε συμμετέχει κάποιος και από αυτούς η δημοπρασία επαναλαμβάνεται στις 29-9-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 π.μ και μπορεί να συμμετέχει  σε αυτήν οποιοσδήποτε.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τέσσερα (4) χρόνια και συγκεκριμένα για τις καλλιεργητικές περιόδους 2015-2016 και 2016-2017, 2017-2018, 2018-2019.

Όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των 10,00€ ανά στρέμμα. Η δημοπρασία και η εκμίσθωση θα γίνει για κάθε τεμάχιο χωριστά.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας:

1.    Εγγύηση συμμετοχής αναγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του ΤΠΚΔ για παρακατάθεση σ΄αυτό από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία ή από αυτόν που ενεργεί για λογαριασμό του ίση με το 1/10 του ανωτέρω ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς για ένα έτος (1) για τα στρέμματα που θα συμμετέχουν, που θα αντικατασταθεί με την υπογραφή της σύμβασης με άλλη ίσου ποσού 1/10 του μισθώματος που θα επιτευχθεί κατά τη δημοπρασία για ένα (1) έτος ή θα παραμείνει η ίδια σε περίπτωση που η χρηματική απόκλιση είναι μικρή.

2.    Δημοτική ενημερότητα από την Ταμιακή Υπηρεσία  του Δήμου των συμμετεχόντων και των εγγυητών τους.

3.    Φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας.

  Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαΐδας στο Γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής, αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Σιταρίδης Ιωάννης- Τσακμάκη Αναστασία, τηλ. 2463350110 και στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μεσοβούνου.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

αναρτήθηκε  02-09-2015


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ:31/8/2015

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                              ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 1309

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ

 

 

 

 

 

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η    Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ

                             

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ

 

 

 

Διακηρύττει ότι στις 09/09/2015 , ημέρα Τετάρτη, και ώρα 10:00 π.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Εορδαίας , θα διεξαχθεί ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  με σφραγισμένες προσφορές και  κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά επί του συνόλου των ειδών, για την «Προμήθεια Στολών της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ του Δήμου Εορδαίας», συνολικού πρ/σμού 21.721,80 Ευρώ.

Η εγγύηση συμμετοχής  στο  διαγωνισμό  για το σύνολο των προς προμήθεια ειδών ορίζεται στο ποσό των 353,20€, ποσοστό 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης χωρίς το Φ.Π.Α.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και ενώσεις προμηθευτών, εφόσον γι’ αυτές συντρέχουν οι προϋποθέσεις του άρθρου 8 του ΕΚΠΟΤΑ (Έλληνες ή Αλλοδαποί).

Η κατακύρωση της προμήθειας θα γίνει στον προμηθευτή που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή για το σύνολο των ειδών, εφόσον κριθεί ότι η προσφορά του πληρεί τις  τεχνικές προδιαγραφές.

Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών ορίζεται η Τετάρτη 09/09/2015 και ώρα  10.00 π.μ.

Για πληροφορίες και τα σχετικά έντυπα του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στο Γραφείο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ του Δήμου Εορδαίας, (αρμόδια υπάλληλος κ.Λαμπριανίδου Πελαγία & Τζιούμαρη Αλεξάνδρα , τηλέφωνο 2463350119 email:lpella@ptolemaida.gr ή tzioumari@ptolemaida.gr) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.ptolemaida.gr .

 

 

 

 

 

 

      

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΝΑΣ

 

 

αναρτήθηκε  01-09-2015


 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                          Πτολεμαΐδα : 28-8 -  -2015

 ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                       Αριθμ. Πρωτ. :   35812                                                       

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ                               

……………………………….                                       

Γραφείο Προέδρου  Δ.Σ.                                                      

Τηλέφωνο : 24633 50111

                                                                                                                                          

                                                              

                                                    

                                                                         ΠΡΟΣ

 

1.    Το Δήμαρχο

2.    Τακτικά Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

3.    Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας

4.    Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                        

     Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Πτολεμαΐδας την  Πέμπτη 3   Σεπτεμβρίου   2015     και  ώρα  7:00 μ. μ.  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  

1.    Απ’ ευθείας εκμίσθωση   έκτασης Λούνα Πάρκ  στο χώρο της Εμποροπανήγυρης.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Μάρκος Βύρλιος

 

2.    Εξειδίκευση ειδικοτήτων  τριών θέσεων Ι.Δ.Ο.Χ για την κάλυψη  εποχικών αναγκών.

Εισηγητής : Ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης

 

3.    Γνωμοδότηση ΔΣ  για χορήγηση άδειας εκσκαφής για ανεύρεση κρυμμένου θησαυρού.

Εισηγητής : Ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης

4.    Αίτημα Ελληνογερμανικού Συλλόγου  για μετάφραση  από την Ελληνική στην γερμανική γλώσσα το βιβλίο με τίτλο « Αθώα Θύματα στο Βέρμιο »

Εισηγητής : Ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης

 

5.     Διάθεση χώρου ΑΕΒΑΛ  στην 9Π/Π Ταξιαρχία Πεζικού  για χρησιμοποίησή του ως πεδίο Ασκήσεων .

Εισηγητής : Ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης

 

6.    Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου  στην επιτροπή  παρακολούθησης  του προγράμματος διαχείρισης  αδέσποτων ζώων  συντροφιάς.

 Εισηγητής : Ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης

 

7.    Έγκριση παράτασης προθεσμίας περάτωσης εργασιών διαφόρων έργων.

Εισηγητής : ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης

 

8.    Έγκριση ΑΠΕ διαφόρων έργων.

Εισηγητής : ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης

 

9.    Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής έργων.

Εισηγητής : ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης

 

10. Αίτημα του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία  Π.Ε. Κοζάνης .

Εισηγητής : ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης

 

11. Λήψη απόφασης Γεωμετρικές μεταβολές στο Εθνικό κτηματολόγιο.

Εισηγητής : ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης

 

12.  Έγκριση παραλαβής μελετών.

 Εισηγητής : ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης

 

13. Εξουσιοδότηση Αντιδημάρχου  για σύναψη συμβολαίων  σύνδεσης με την ΔΕΗ για εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Εορδαίας.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος  Γιώργος  Κοκκινίδης.

 

14.  Έγκριση μετακίνησης  εκτός έδρας Δ.Σ για την συμμετοχή στην εκδήλωση μνήμης προς τιμή των θυμάτων του ολοκαυτώματος Χορτιάτη.

Εισηγητής : Ο Πρόεδρος ΔΣ Γεώργιος  Θεοδοσιάδης.

 

15. Έγκριση αποφάσεων Τοπικών Κοινοτήτων

Εισηγητής : Ο Πρόεδρος Δς Γεώργιος Θεοδοσιάδης.

 

16.  Έγκριση αποφάσεων ΚΟΙΠΠΑΠ

Εισηγητής : Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Χρήστος Κατσίνας

 

17.   Έγκριση αποφάσεων ΔΕΥΑΕ

Εισηγητής : Ο πρόεδρος ΔΣ Φώτης Ιορδανίδης

 

18. Έγκριση αποφάσεων ΔΕΤΗΠ

Εισηγητής : Ο Πρόεδρος ΔΣ  Γιώργος Κάλφας.

 

                                                                  Ο Πρόεδρος ΔΣ`

 

                                                             Γεώργιος  Θεοδοσιάδης

 

αναρτήθηκε  01-09-2015


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ
EΟΡΔΑΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
B/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 28/08/2015

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : 99

ΠΡΟΣ
Μέλη Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης
Κοιν: κ. Δήμαρχο

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση για Δ.Σ. Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Εορδαίας»

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 04/09/2015 και ώρα 12:30 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Εορδαίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.    Αποδοχή δωρεάς στο 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών.

2.    Αντικατάσταση Διευθυντή – Διαχειριστή Σχολικής Κοινότητας Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πενταβρύσου, Σχολικής Κοινότητας 1ου Γ.Ε.Λ. Πτολεμαΐδας, Σχολικής Κοινότητας 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, Σχολικής Κοινότητας 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, Σχολικής Κοινότητας 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, Σχολικής Κοινότητας Γυμνασίου Εμπορίου-Αναρράχης, Σχολικής Κοινότητας Γυμνασίου Περδίκκα, Σχολικής Κοινότητας Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας

 

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής

ΑΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

αναρτήθηκε  28-08-2015ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ
EΟΡΔΑΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: 28/08/2015
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. :
321

ΠΡΟΣ
Μέλη Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης
Κοιν: κ. Δήμαρχο

ΘΕΜΑ: «Σύγκληση Δ.Σ. Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Εορδαίας»

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 03/09/2015 και ώρα 12:30 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Εορδαίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.    Προκήρυξη διαγωνισμού κυλικείου 11ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, λόγω έκτακτης ανάγκης

2.    Κατάπτωση εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης όρων της σύμβασης μίσθωσης κυλικείου 11ου Δημοτικού Σχολείου λόγω οφειλής

3.    Πρόσληψη εθελοντών Σχολικών Τροχονόμων

4.    Αντικατάσταση διευθυντών-διαχειριστών Σχολικής Κοινότητας 4ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, Σχολικής Κοινότητας 9ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, Σχολικής Κοινότητας 10ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, Σχολικής Κοινότητας Δημοτικού Σχολείου Προαστίου και Σχολικής Κοινότητας Δημοτικού Σχολείου Πύργων

5.    Αντικατάσταση μέλους Συμβουλίου Σχ. Κοινότητας 11ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας

 

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής

ΑΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
αναρτήθηκε  28-08-2015                                                                                 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Πτολεμαϊδα  28-8-2015

     ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                Αριθμ. πρωτ:  35844

     ΔΗΜΟΣ  EOΡΔΑΙΑΣ                                                              ΑΔΑ: 67ΤΑΩΡ6-ΧΘ3

                                                                                                

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ   ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους σε φανερή-προφορική-πλειοδοτική δημοπρασία και σύμφωνα με τους παρακάτω όρους που συνέταξε η Οικονομική Επιτροπή με την υπ’αριθμ 193/2015 απόφασή της, σε εκτέλεση της υπ’αριθμ. 206/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την εκμίσθωση συνολικά 500 στρεμμάτων αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Ασβεστόπετρας , στην θέση << Μούρτσοβο>> και συγκεκριμένα:

1) 125 στρέμματα στο βόριο τμήμα της ανατολικής πλευράς της θέσης << Μούρτσοβο>>

2) 125 στρέμματα στο νότιο τμήμα της ανατολικής πλευράς της θέσης << Μούρτσοβο>>

3) 250 στρέμματα στη δυτική πλευρά της θέσης << Μούρτσοβο>>

 

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στις 8-9-2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ στο κοινοτικό κατάστημα Ασβεστόπετρας, ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού όπως ορίστηκε με την αριθμ. 373/2014 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί δημότες – κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Ασβεστόπετρας αν δεν εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποιος από αυτούς η δημοπρασία επαναλαμβάνεται στις 15-9-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι δημότες – κάτοικοι του Δήμου Εορδαίας και αν δε συμμετέχει κάποιος και από αυτούς η δημοπρασία επαναλαμβάνεται στις 22-9-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ και μπορεί να συμμετέχει  σε αυτήν οποιοσδήποτε.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τέσσερα (4) χρόνια και συγκεκριμένα για τις καλλιεργητικές περιόδους 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 και 2018-2019.

Όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των 10,00€ ανά στρέμμα. Η δημοπρασία και η εκμίσθωση θα γίνει για κάθε τεμάχιο χωριστά.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας:

1.    Εγγύηση συμμετοχής αναγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του ΤΠΚΔ για παρακατάθεση σ΄αυτό από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία ή από αυτόν που ενεργεί για λογαριασμό του ίση με το 1/10 του ανωτέρω ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς για ένα έτος (1) για τα στρέμματα που θα συμμετέχουν, που θα αντικατασταθεί με την υπογραφή της σύμβασης με άλλη ίσου ποσού 1/10 του μισθώματος που θα επιτευχθεί κατά τη δημοπρασία για ένα (1) έτος ή θα παραμείνει η ίδια σε περίπτωση που η χρηματική απόκλιση είναι μικρή.

2.    Δημοτική ενημερότητα από την Ταμιακή Υπηρεσία  του Δήμου των συμμετεχόντων και των εγγυητών τους.

3.    Φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας.

 

     Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαΐδας στο Γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής, αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Σιταρίδης Ιωάννης- Τσακμάκη Α. τηλ. 2463350110 και στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ασβεστόπετρας.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ
αναρτήθηκε  28-08-2015


                                                                                 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Πτολεμαϊδα  28-8-2015

     ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                Αριθμ. πρωτ:  35810

     ΔΗΜΟΣ  EOΡΔΑΙΑΣ                                                              ΑΔΑ: 6ΙΕΒΩΡ6-ΥΗ0

                                                                                                

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ   ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους σε φανερή-προφορική-πλειοδοτική δημοπρασία και σύμφωνα με τους παρακάτω όρους που συνέταξε η Οικονομική Επιτροπή με την υπ’αριθμ 190/2015 απόφασή της, σε εκτέλεση της υπ’αριθμ. 205/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, για την εκμίσθωση συνολικά 25,5 στρεμμάτων αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Καρυοχωρίου και συγκεκριμένα:

1.    Δημοτική έκταση 2,8 στρ. από το υπ΄ αριθμό 30 αγροτεμάχιο.

2.    Δημοτική έκταση 16,7 στρ. από το υπ΄ αριθμό 43 αγροτεμάχιο

3.    Δημοτική έκταση 6 στρ. από το το υπ΄ αριθμό 38 (Β) αγροτεμάχιο.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στις 8-9-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ στο κοινοτικό κατάστημα Καρυοχωρίου ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού όπως ορίστηκε με την αριθμ. 373/2014 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί δημότες – κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Καρυοχωρίου, αν δεν εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποιος από αυτούς η δημοπρασία επαναλαμβάνεται στις 15-9-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι δημότες – κάτοικοι του Δήμου Εορδαίας και αν δε συμμετέχει κάποιος και από αυτούς η δημοπρασία επαναλαμβάνεται στις 22-9-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ και μπορεί να συμμετέχει  σε αυτήν οποιοσδήποτε.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τέσσερα (4) χρόνια και συγκεκριμένα για τις καλλιεργητικές περιόδους 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 και 2018-2019.

Όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των 10,00€ ανά στρέμμα. Η δημοπρασία και η εκμίσθωση θα γίνει για κάθε τεμάχιο χωριστά.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας:

1.    Εγγύηση συμμετοχής αναγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του ΤΠΚΔ για παρακατάθεση σ΄αυτό από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία ή από αυτόν που ενεργεί για λογαριασμό του ίση με το 1/10 του ανωτέρω ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς για ένα έτος (1) για τα στρέμματα που θα συμμετέχουν, που θα αντικατασταθεί με την υπογραφή της σύμβασης με άλλη ίσου ποσού 1/10 του μισθώματος που θα επιτευχθεί κατά τη δημοπρασία για ένα (1) έτος ή θα παραμείνει η ίδια σε περίπτωση που η χρηματική απόκλιση είναι μικρή.

2.    Δημοτική ενημερότητα από την Ταμιακή Υπηρεσία  του Δήμου των συμμετεχόντων και των εγγυητών τους.

3.    Φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας.

 

     Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαΐδας στο Γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής, αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Σιταρίδης Ιωάννης- Τσακμάκη Α. τηλ. 2463350110 και στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καρυοχωρίου.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣαναρτήθηκε  28-08-2015
ENAΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ

ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ

  Την Τετάρτη 02-09-2015 και ώρα 10:00 στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Πτολεμαΐδας Δ.Α.Κ. «Γεώργιος Χαλκίδης», θα πραγματοποιηθεί συνάντηση  προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι δημότες  να ενταχθούν  σε τμήματα και να καταρτιστεί το εβδομαδιαίο πρόγραμμα άθλησης.

Επίσης από την Διοίκηση της Κ.Ε.Δ.Ε. σας κάνουμε γνωστό ότι, οι δημότες που δεν πρόλαβαν να κάνουν αίτηση και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα μπορούν να κάνουν αίτηση εγγραφής στην παραπάνω ημέρα και ώρα.

 Από το

Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε
αναρτήθηκε  27-08-2015


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

 

Ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Εορδαίας, κος Ιωάννης Αριστερίδης, θα ήθελε να συγχαρεί θερμά όλους τους μαθητές των σχολείων της πόλης μας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και τους γονείς και καθηγητές που μόχθησαν μαζί τους. Θα ήθελε επίσης να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στην καινούρια τους σταδιοδρομία.


αναρτήθηκε  27-08-2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ

 

    Ως  Δήμαρχος Εορδαίας  συγχαίρω  θερμά όλα τα παιδιά μας, τους μαθητές και τις μαθήτριες από τα Σχολεία της περιοχής, που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις, για τον δύσκολο  αγώνα που έδωσαν και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσουν.

    Επίσης, εκφράζω  τη μεγάλη ικανοποίησή μου  για την υψηλή βάση και τη μεγάλη ζήτηση που σημειώνει κάθε χρονιά  το τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Πτολεμαϊδα και συγχαίρω θερμά τους επιτυχόντες.


αναρτήθηκε  26-08-2015ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 26/08/2015
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:  35487

ΠΡΟΣ
Μέλη Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας
Κοιν: κο. Δήμαρχο

ΘΕΜΑ: «Σύγκληση Δ.Σ. Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Εορδαίας»

   Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Εορδαίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31/08/2015 και ώρα 12:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Εορδαίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.    Αίτημα παραχώρησης χρήσης προαύλιου χώρου 2ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας  από τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας για το χρονικό διάστημα 11/09/2015-12/09/2015.

2.    Αίτημα παραχώρησης χρήσης προαύλιου χώρου 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρητών στις 5/9/2015.

3.    Αίτημα παραχώρησης χρήσης κλειστού γυμναστηρίου 1ου-3ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, κλειστού γυμναστηρίου 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και κλειστού γυμναστηρίου Γυμνασίου Εμπορίου –Αναρράχης από τον Αθλητικό σύλλογο “ΕΛΠΙΔΑ” Περδίκκα.

4.    Αίτημα παραχώρησης χρήσης κλειστού γυμναστηρίου 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας από τον Αθλητικό σύλλογο “ΦΟΙΝΙΚΑΣ” Πτολεμαΐδας.

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΠ

ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ


αναρτήθηκε  26-08-2015ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                Πτολεμαΐδα 21-8-2015

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ                                                                Αριθμ. πρωτ.35061

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Π  Ρ  Ο  Σ

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Εορδαίας

                                            

      Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαΐδας την Πέμπτη 27-8-2015 και ώρα  10.00 π.μ για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Εξουσιοδότηση νομικού συμβούλου του Δήμου Εορδαίας για την άσκηση έφεσης κατά της υπ’αριθμ 219/2015 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης

2. Εγκριση και ψήφιση πίστωσης από τον ΚΑ 80.8111.0000 του προϋπολογισμού οικ έτους 2015 ,για την αποζημίωση των υπερωριών των πρακτικογράφων του Δήμου Εορδαίας .

3. Ανάθεση εργασιών συντήρησης κοινόχρηστων χώρων

4. Εγκριση και ψήφιση πίστωσης σε εκτέλεση της υπ’αριθμ 326/2013 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης

5. Εγκριση ή μη του πρακτικού της Επιτροπής του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια τόνερ – μελανάκια για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Εορδαίας, επανάληψη του διαγωνισμού  με τροπ/ση των τεχνικών προδιαγραφών.

6. Κατάρτιση όρων φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης των αγροτεμαχίων της Τ.Κ.Καρυοχωρίου

7. Κατάρτιση όρων φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης των αγροτεμαχίων της Τ.Κ. Μεσοβουνου

8. Κατάρτιση όρων φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης των αγροτεμαχίων της Τ.Κ.Σπηλιας

9. Κατάρτιση όρων φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης των αγροτεμαχίων της Τ.Κ. Ασβεστόπετρας

10. Κατάρτιση όρων φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης των αγροτεμαχίων της Τ.Κ.Περδικκα

11. Εγκριση τεχνικών προδιαγραφών, κατάρτιση όρων διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού για την «Σίτιση μαθητών Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας», ψήφιση της σχετικής πίστωσης ύψους  105.165,00 ευρώ

12. Σύνταξη σχεδίου προϋπολογισμού έτους 2016

13. Εξέταση ένστασης Σοφίας Φιτσιου κατά της 150/2015 ΑΟΕ

14. Εγκριση ή μη του πρακτικού διενέργειας δημοπρασίας για την εκμίσθωση χρήσης χώρων για την λειτουργία Λουνα – Παρκ κατά την τέλεση της Εμποροπανήγυρης 2015 στην Πτολεμαΐδα.

                                               

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

αναρτήθηκε  25-08-2015
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Ο Δήμος Εορδαίας  σας προσκαλεί την Κυριακή 23-8 2015 στον 8ο Ορειβατικό  Μουρίκιο  δρόμο 2015<<Παναγίώτης Παναγιωτίδης >>Εκκίνηση – Τερματισμός στο γήπεδο της Τ.Κ Εμπορίου Εορδαίας .Ώρα Εκκίνησης  09:00.Τερματισμός πρώτου αθλητή 10:45

Απονομές των αθλητών  13:00

 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣαναρτήθηκε  19-08-2015


ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 

 

Το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού και ο Δήμος Εορδαίας υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας για την ένταξη του Δήμου στο Δίκτυο Οργανισμών και Υπηρεσιών που εμπλέκονται στη διαχείριση περιστατικών Κακοποίησης και Παραμέλησης Ανηλίκων, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Προγράμματος : « Ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη Διερεύνηση, Διάγνωση και Διαχείριση Περιστατικών Κακοποίησης και Παραμέλησης Παιδιών (ΚαΠα-Π)».

Κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι:

 • Η εφαρμογή του Εθνικού Πρωτοκόλλου για τη Διερεύνηση, Διάγνωση και Διαχείριση Περιστατικών ΚαΠα-Π, το οποίο περιλαμβάνει σαφώς διατυπωμένες οδηγίες σχετικά με τις ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθούνται σε περιπτώσεις ΚαΠα-Π από όλους τους επαγγελματίες που ενδέχεται να εμπλακούν στη διαχείρισή τους και
 • Η χρήση- ενημέρωση του Εθνικού Συστήματος Αναφοράς ΚαΠα-Π, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει ως επιδημιολογικό εργαλείο διαρκούς επιτήρησης της επίπτωσης κρουσμάτων ΚαΠα-Π.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας εκπαιδεύτηκαν οι δυο Κοινωνικοί Λειτουργοί του Γραφείου Ψυχοικοινωνικής Στήριξης του Δήμου Εορδαίας, οι οποίοι είναι αρμόδιοι για τη διαχείριση περιστατικών κακοποίησης ανηλίκων στην περιοχή.


αναρτήθηκε  17-08-2015ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

 

Σας ενημερώνουμε την επανέναρξη του γραφείου ψυχοκοινωνικής στήριξης του Δήμου Εορδαίας, σε χώρο ο  οποίος βρίσκεται στο Δημαρχείο Εορδαίας, απέναντι  από το γραφείο της κοινωνικής προστασίας στο ισόγειο (παλαιό γραφείο ενημέρωσης του Δήμου) με τηλ. 2463350112.  Το γραφείο αποτελείται από δυο κοινωνικούς λειτουργούς, μια κοινωνιολόγο και μια ψυχολόγο και  εξυπηρετεί περιπτώσεις ατόμων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα και στους οποίους θα διεξάγεται κοινωνική έρευνα με κατ’ οίκον επισκέψεις, μετά από  αίτημα  τους.

Συμπληρώνεται δε,  ότι  η παροχή ψυχολογικής  στήριξης και συμβουλευτικής θα διεξάγεται μόνο στον χώρο του γραφείου από την ψυχολόγο.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι οι  υπηρεσίες του Γραφείου Ψυχοκοινωνικής Στήριξης του Δήμου είναι δωρεάν.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΠΠΑΠ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΝΑΣ

αναρτήθηκε  13-08-2015