Συμβεβλημένοι
ΙατροίΒΛΑΣΤΗ

Τοπική Κοινότητα Βλάστης 

 


Σταθμοί
περιβαλλοντικών
μετρήσεων

  

 Κεντρική ιστοσελίδα    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 

                                                                                                             

 

ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

 

 

    Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης τίμησε τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της Εορδαίας παραθέτοντας δεξίωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο του εορτασμού για τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών.

    Υποδεχόμενος τους προσκεκλημένους ο κ. Ζαμανίδης τους  ευχήθηκε υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν την συμβολή τους στη μόρφωση και καλλιέργεια του πνεύματος των παιδιών, εξάρωντας το σημαντικό εκπαιδευτικό  έργο, που επιτελούν αλλά και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

    Μιλώντας   ως εκπαιδευτικός ο Δήμαρχος Εορδαίας με αφορμή και τη νέα χρονιά τόνισε: «πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι οι εκπαιδευτικοί να γίνουμε περισσότερο παιδαγωγοί και λιγότερο εκπαιδευτές γιατί αυτό το οποίο  λείπει από την κοινωνία μας είναι η δημιουργία χαρακτήρων, που θα αλλάξουν τα δεδομένα για έναν κόσμο καλύτερο».

   Αναφερόμενος στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την εύρυθμη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων της Εορδαίας ο κ. Ζαμανίδης επεσήμανε ότι δόθηκε βαρύτητα στις συνθήκες λειτουργίας των υπαρχουσών δομών, ενώ επιδιώκεται η δημιουργία και νέων Σχολείων με την αναζήτηση πηγών χρηματοδότησης.

   Η έκπληξη όμως για τον Δήμαρχο Εορδαίας ήρθε από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαίδας ,όπου και ο ίδιος υπηρέτησε, οι οποίοι συνοδευόμενοι από την Διευθύντρια και τους Καθηγητές τους παρουσίασαν ένα υπέροχο έργο –αφιέρωμα στο βίο και  στις διδαχές των Τριών Ιεραρχών.

   Στα διαχρονικά μηνύματα των τιμωμένων Αγίων αναφέρθηκε και ο κ. Ζαμανίδης συγχαίροντας τους συντελεστές της εκδήλωσης ,ενώ απευθυνόμενος στα παιδιά τα ευχαρίστησε για την έκπληξη ,που του επεφύλαξαν, τονίζοντας ότι: «Εσείς αποτελείται την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο».        

     

Πτολεμαϊδα 30-01-2015


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                Πτολεμαΐδα 29-1-2015

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ                                                                Αριθμ. πρωτ. 4162

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Π  Ρ  Ο  Σ

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Εορδαίας

 

      Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαΐδας την Τρίτη 03/02/2015 και ώρα  12:30 μ.μ για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

      1.Έγκριση της μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών ασφάλισης οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου Εορδαίας.

2      Εγκριση της μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών φύλαξης – ασφάλειας χώρων Δήμου Εορδαίας.

3      Κατάρτιση όρων διακήρυξης διενέργειας πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης κοινόχρηστου χώρου για εγκατάσταση & λειτουργία μηχανοκίνητων – ηλεκτροκίνητων παιχνιδιών .

4      Εγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια « Αγωνιστικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός Ηλεκτρονικού  Συστήματος Χρονομέτρησης και Πίνακας αποτελεσμάτων για το Κλειστό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας» , προϋπολογισμού 185.730,00 ευρώ.

5      Εγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια « Εξοπλισμός κτιρίου κέντρου διάσωσης – ανάδειξης και διάδοσης του πολιτισμού των Ελλήνων της Ανατολής», προϋπολογισμού 113.639,70 ευρώ.  

6      Έκθεση απολογιστικών στοιχείων Δ’ Τριμήνου οικ έτους 2014.

7      Εξουσιοδότηση δικηγόρου για παράστασή του σε δικαστικές υποθέσεις του Δημου.

8      Εγκριση και ψήφιση πίστωσης 2.200,22 ευρώ από τον προϋπολογισμό οικ έτους 2015 ,για την επέκταση δικτύου Φ.Ο.Π. Δ.Δ.Μηλοχωρίου από ΔΕΔΔΗΕ.

9      Ανάθεση εργασιών σε λογιστή για την κατάρτιση πινάκων ισολογισμού ετών 2011,2012,2013 & 2014 , του απολογισμού οικ έτους 2014 καθώς και όλων των λογιστικών εργασιών που απαιτούνται για το κληροδότημα του Δημητρίου Γ. Τσίρου για ένα έτος.

10   Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας της δημοπρασίας για το έργο « Επισκευή φθορών ασφαλτικού οδοστρώματος του οδικού δικτύου Δ. Εορδαίας».

11   Κατάρτιση των όρων διακήρυξης της δημοπρασίας με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης του έργου « Επισκευή φθορών ασφαλτικού οδοστρώματος του οδικού δικτύου Δ. Εορδαίας» ,προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ.

12   Λήψη απόφασης σχετικής με την ένσταση της EUROTRADE κατά της 11/2015 ΑΟΕ για την κατακύρωση της «προμήθειας – μεταφοράς – εγκατάσταση Μονάδων αιθουσών  διδασκαλίας ελαφράς λυομενης προκατασκευης».

13   Απευθείας ανάθεση υπηρεσιών οδικής ασφάλισης οχημάτων του Δήμου Εορδαίας , ψήφιση της σχετικής πίστωσης και ορισμός αναδόχου.

14   . Ψήφιση πίστωσης από τακτικά έσοδα για το υπόλοιπο του ποσού που απαιτείται για την ΄΄ Αναβάθμιση Ενεργειακή Αισθητική και Κτιριολογική του Δημοτικού Σχολείου Ανναρράχης΄΄.

15   .Ανάθεση εργασιών συντήρησης λυόμενης αίθουσας του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαϊδας, ψήφιση της σχετικής πίστωσης και ορισμός αναδόχου.

 

                          Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

                            ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

Πτολεμαϊδα 30-01-2015


                                                                                                                     

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                          Πτολεμαΐδα :  29-1-2015

ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                          Αριθμ. Πρωτ. :    4902      

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ                                

……………………………….                                       

Γραφείο Προέδρου  Δ.Σ.                                                      

Τηλέφωνο : 24633 50111

                                                                         ΠΡΟΣ

 

1.    Το Δήμαρχο

2.    Τακτικά Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

3.    Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας

4.    Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου

                         

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

     Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Πτολεμαΐδας την 3   Φεβρουαρίου    2015  ημέρα   Τρίτη  και ώρα  6:00 μ..  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης :

 

1.    Προγραμματισμός προσλήψεων  έτους 2015.

Εισηγητής : Ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης

2.    Κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης λόγω κατασκευής του κόμβου και της συνδετήριας οδού νέου οικισμού Κομάνου με την υφιστάμενη επαρχιακή οδό Πτολεμαίδας – Γαλάτειας.

Εισηγητής Ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης. 

3.    Ορισμός εκπροσώπου στην Γενική Συνέλευση της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ.

      Εισηγητής : Ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης

4.    Έκθεση εκκαθάρισης του ορκωτού λογιστή εκκαθαριστή  της Δημοτικής επιχείρησης  πρώην δήμου  Βερμίου .

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Κοκκινίδης.

5.    Αποδοχή της 1ης Τροποποίηση της Πράξης  « μελέτες και έργα για την αποκατάσταση του ποταμού Σουλού στο Δήμο Εορδαίας.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης.

6.    Υποβολή πρότασης  στο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα « Αστική Αναζωογόνηση 2012- 2015 ( πράσινο ταμείο )  αναβάθμιση ενεργειακή & κτιριολογική  για το Σχολείο Αναρράχης

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης.

7.    Aποδοχή της Απόφασης ένταξης της πράξης « Αγροτική οδοποία στην Τ.Κ. Μηλοχωρίου  στο πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013    Αποδοχή  ποσού συνολικής δαπάνης 470.000,00 €  – αναμόρφωση πρ/σμού – Τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος έτους 2015  -- Τρόπος εκτέλεσης του έργου – Εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή Σ.Α.Ο.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης.

8.    Αποδοχή  της απόφασης ένταξης της πράξης « Αγροτική Οδοποία στην Τ.Κ. Πύργων Δ. Εορδαίας »  στο πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013  - Αποδοχή ποσού συνολικής δαπάνης 615.000,00 €  – αναμόρφωση πρ/σμού – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2015  - Τρόπος εκτέλεσης του έργου - Εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή Σ.Α.Ο.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης.

9.    Αποδοχή ποσού 101.636,45 €  από πιστώσεις ΕΣΠΑ  για υπογείωση καλωδίων  στο έργο Ανάπλαση Νότιας εισόδου Πτολεμαΐδας.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης.

10.  Αποδοχή ποσού 100.000 € από πιστώσεις ΣΑΕ 571 του ΠΔΕ για την εκτέλεση έργου Συντήρηση δικτύου Δήμου Εορδαίας.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης

11. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών διαφόρων  έργων.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης.

12. Λήψη απόφασης για παρακράτηση από τα δημοτικά τέλη  για λογαριασμούς ΔΕΗ  που αφορούν την κεντρική πλατεία Ολυμιάδος και γήπεδο Ολυμπιάδος

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Κοκκινίδης.

 

 

13. Παραγραφή τιμολογίων λόγω παρέλευσης πενταετίας και ελλιπών δικαιολογητικών πληρωμής.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Κοκκινίδης.

 

14.  Συνδιοργάνωση  αποκριάτικων εκδηλώσεων έτους 2015.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Απόστολος Καίδης.

 

15. Έγκριση αποφάσεων ΚΕΔΕ.

Εισηγητής : Ο Πρόεδρος ΔΣ Γεώργιος Σπενδαμίδης.

 

 

 

                                                                   Ο Πρόεδρος ΔΣ

 

                                                             Γεώργιος  Θεοδοσιάδης

Πτολεμαϊδα 29-01-2015


 

ΔΕΞΙΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ

 

Στο πλαίσιο του εορτασμού μνήμης  των Τριών Ιεραρχών ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης  θα δεξιωθεί , την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας  Εκπ/σης της Εορδαίας τιμώντας τους, για την προσφορά τους στην Παιδεία.

 

Πτολεμαϊδα 28-01-2015


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Ν.Π.Δ.Δ «Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης & Παιδείας (ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π)» 25ης Μαρτίου 15 – Πτολ/δα 50200
Πτολεμαΐδα , 14/1/2015 Α.Π.: 39, 13/01/2015


ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΣΕ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

    Σύμφωνα με την απόφαση υπ’ αριθμό 77/2014 του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης & Παιδείας (ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π)» του Δήμου Εορδαίας, πρόκειται να δημιουργηθεί «Αθλητικό Μουσείο». Θα ήταν επιθυμητή η χορήγηση υλικού για τη στήριξη του Αθλητικού  Μουσείου από  αθλητικά σωματεία, παλαίμαχους αθλητές, ιδιώτες και όποιου άλλου διαθέτει τεκμήρια της αθλητικής –πολιτιστικής  κληρονομιάς της περιφέρειας Κοζάνης.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στην κ. Γκέκα Βαρβάρα, υπεύθυνη του

 Παλαιοντολογικού Μουσείου τηλ. 24630 54444, ή στην κ. Μάγκου Νατάσσα, τηλ 6972247233, ή στον κ. Νάτση Πέτρο τηλ. 6977019848.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π

Χρήστος Κατσίνας

Πτολεμαϊδα 27-01-2015


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ
EΟΡΔΑΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: 22/01/2015
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : 60

ΠΡΟΣ
Μέλη Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης
Κοιν: κ. Δήμαρχο

ΘΕΜΑ: «Σύγκληση Δ.Σ. Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Εορδαίας»

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28/01/2015 και ώρα 13:00 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Εορδαίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.    Ανάθεση εκτέλεσης εργασίας για την αντικατάσταση δαπέδου στο Ειδικό Σχολείου Πτολεμαΐδας.

2.    Έγκριση ανασυγκρότησης σχολική κοινότητας 4ου Νηπιαγωγείου Πτολεμαΐδας.

3.    Αποδοχή ποσού 2968,48€ για την κάλυψη της δαπάνης προμήθειας βιβλίων Γερμανικής και Γαλλικής γλώσσας.

4.    Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού μίσθωσης κυλικείου 12ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας.

 

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής

ΑΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Πτολεμαϊδα 26-01-2015


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                              Πτολεμαΐδα :  23-1-2015

ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                              Αριθμ. Πρωτ.  2822

     ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

     ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

       ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ                                

……………………………….                                      

    Γραφείο Προέδρου                                                        

Τηλέφωνο : 24633 50151

 

                                                                                    ΠΡΟΣ

                                                                     Τα μέλη του Συμβουλίου   

                                                      Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                   

     Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της  Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας  ,

 που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Πτολεμαΐδας την

 30 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 7:00 μ. μ. για τη συζήτηση και

 λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης :

 

 

  1. Κοπή Βασιλόπιτας

 

  1. Συζήτηση για την συνδιοργάνωση με τον Δήμο των εκδηλώσεων της Καθαράς Δευτέρας

      Εισηγητής : Η πρόεδρος  της Δημοτικής Κοινότητας

      Πτολεμαΐδας κ. Μωυσιάδου Αναστασία

 

3. Προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστημάτων

      Εισηγητής : Η πρόεδρος  της Δημοτικής Κοινότητας

      Πτολεμαΐδας κ. Μωυσιάδου Αναστασία

 

  1. Συζήτηση για θέματα που αφορούν την καθαριότητα και το

      πράσινο στην  Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας

      Εισηγητής : Η πρόεδρος  της Δημοτικής Κοινότητας

      Πτολεμαΐδας κ. Μωυσιάδου Αναστασία

 

                                                  Η πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας

                                                                     Πτολεμαΐδας

Μωυσιάδου Αναστασία

 Πτολεμαϊδα 26-01-2015

                                     


 

 

                                                                                        Αριθμ.πρωτ:1808

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Aρ.μελ.10/2014

ΕΡΓΟ:

 

 

 

 

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣH:

 

‘’Αντικατάσταση επικεράμωσης και πλήρης ανακαίνισης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαϊδας’’

 

 

ΣΑΕΠ 541 – Π.Δ.Μ.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

1. Ο Δήμος  Εορδαίας, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου  ‘’ Αντικατάσταση επικεράμωσης και πλήρης ανακαίνισης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαϊδας’’με προϋπολογισμό 255.000,00 Ευρώ.

Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών:  

1η ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ, 2η  ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΕΙΣ, 3η  ΔΙΚΤΥΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν  τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού ανοικτής διαδικασίας (Διακήρυξη ΤΥΠΟΣ Β, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π) από το Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαϊδας, Δ/νση 25ης Μαρτίου 15, μέχρι και την Πέμπτη 12/02/2015.

 Πληροφορίες στο τηλέφωνο και FAX :2463350110, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία  κ. Σιταρίδης Ιωάννης.  Για τεχνικές διευκρινίσεις αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Ελένη Σιαπαλίδου, Πολιτικός Μηχανικός και κ. Αστέριος Σιδέρης, Μηχανολόγος Μηχανικός, τηλ. 2463027066.

3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 17/02/2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι αυτό της προσφοράς με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης του άρθρου 6 του Ν.3669/2008.

4. Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί:

Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις ή σε κοινοπραξία         Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ.., εφόσον ανήκουν στην Α1 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ, και στην  A2 τάξη  και άνω για έργα κατηγορίας ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ.

5. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 4.146,34   ΕΥΡΩ και ισχύ τουλάχιστον 6 μηνών και 30 ημερών, από την ημερομηνία δημοπράτησης. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι 6 μήνες από την ημερομηνία υποβολής των προσφορών.

6.Για την παραλαβή των τευχών, οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν τη δαπάνη αναπαραγωγής τους, που ανέρχεται σε  20 ΕΥΡΩ, εκτός αν αναλάβουν την αναπαραγωγή των τευχών με δική τους δαπάνη και επιμέλεια.

7.Τα έξοδα των εκ του νόμου απαραίτητων δημοσιεύσεων της διακήρυξης της δημοπρασίας θα βαρύνουν τον Ανάδοχο και εισπράττονται με τον πρώτο λογαριασμό πληρωμής του έργου.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική  Επιτροπή του Δήμου Εορδαίας.

 

                                         

Ο Δήμαρχος Εορδαίας

Σάββας Ζαμανίδης

αvaρτήθηκε 22-01-15


ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ                                                       Πτολ/δα, 13/01/2015

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                        Αρ.πρωτ.: 1176

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛ. ΜΕΛΕΤΗ

ΤΗΣ Α.Δ.Σ 22/2014

Πληροφορίες: ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Λ.

Τηλ. : 2463350120

Προς :

Όπως πίνακας
αποδεκτών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρακαλείστε όπως προσέλθετε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 22-01-2015  και ώρα 11:00 π.μ. για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:

1)    Αίτημα υπ’ αρ. πρωτ. 34399/01-08-2014 του κ. Κωτσίδη Παναγιώτη σχετικά με παραχώρηση δύο θέσεων φορτοεκφόρτωσης στην οδό Καπετάν Φούφα 1.

2)    Αίτημα υπ’ αρ. πρωτ. 34680/04-08-2014 του κ. Εμμανουηλίδη Δημήτριου σχετικά με άδεια φορτοεκφόρτωσης δύο θέσεων στην οδό Καπετάν Φούφα 8.

3)    Αίτημα υπ’ αρ. πρωτ. 35441/08-08-2014 του κ. Σιαπανίδη Νικόλαου σχετικά με αφαίρεση πινακίδας Ρ40 στην οδό Ομήρου.

4)    Αίτημα υπ’ αρ. πρωτ. 29694/01-07-2014 του κ. Μωϋσιάδη Ιάκωβου  σχετικά με μεταφορά πινακίδας Α.ΜΕ.Α. στην οδό Δημοκρατίας με Σουλίου.

5)    Αίτημα υπ’ αρ. 37882/22-08-2014 του κ. Ξανθόπολου Σάββα σχετικά με κλείσιμο οδού κατά το διάστημα από Ιούνιο μέχρι και Σεπτέμβριο.

6)    Αίτημα υπ’ αριθμ. 39294/03-09-2014 του κ. Τόμαση Ευάγγελου σχετικά με αυτοψία στάθμευσης.

7)    Αίτημα υπ’ αριθμ. 2501/4/153/1-ρμα της κ. Παπαδοπούλου Δέσποινας σχετικά με κατάργηση διάβασης πεζών (ειδική ράμπα αναπήρων) στην οδό Μεταμορφώσεως με Διοικητηρίου.

8)    Αίτημα υπ’ αριθμ. 52890/14-11-2014 του κ. Αμαραντίδη Γεωργίου σχετικά με παραχώρηση θέσης Ρ72 στην οδό Δημοκρατίας 105.

9)    Αίτημα υπ’ αριθμ. 53772/20-11-2014 σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Α’ Τομέα.

 

10) Αίτημα υπ’ αριθμ. 54192/24-11-2014 του κ. Θεοδωρίδη Γεώργιου σχετικά με απομάκρυνση εγκαταλελειμμένης καντίνας στις εργατικές κατοικίες.

 

11) Αίτημα υπ’ αριθμ. 51763/07-11-2014 του κ. Μπαλτζή Βασίλη σχετικά με την κίνηση βαρέων οχημάτων στο δρόμο που ενώνει την πόλη με τον οικισμό καρδιάς.

 

12) Αίτημα υπ’ αριθμ. 51764/07-11-2014 του κ. Τσαλκιτζίδη Αθανάσιου σχετικά με τοποθέτηση κώνων στην οδό 25ης Μαρτίου 14.

 

13) Αίτημα υπ’ αριθμ. 54172/24-11-2014 της κα. Κωτσίδου Μελπομένης σχετικά με χορήγηση θέσης ΑΜΕΑ στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 61.

 

14) Αίτημα υπ’ αριθμ. 55846/31-12-2014 του κ. Βύζα Κωνσταντίνου σχετικά με άδεια εισόδου στην Διοικητηρίου 2 και άδεια τοποθέτησης πινακίδων απαγόρευσης επι του πεζοδρομίου της Αγίας Τριάδας.

 

15) Αίτημα υπ’ αριθμ. 53484/19-11-2014 του Super Market Πτολεμαΐς ΕΠΕ σχετικά με χορήγηση τριών θέσεων φορτοεκφόρτωσης στην οδό Βας. Σοφίας 36.

 

16) Αίτημα υπ’ αριθμ. 56877/11-12-2014 της κα. Τσιώμπρα Φανής σχετικά με παραχώρηση δύο θέσεων στάθμευσης στις οδούς Καραζάνου 1 και Αμύντα 3

 

17) Αίτημα υπ’ αριθμ. 50184/30-10-2014 του 5ου Δημοτικού σχολείου σχετικά με τη διασταύρωση των οδών Διοικητηρίου με Δημοκρατίας.

 

18) Αίτημα υπ’ αριθμ. 262/07-01-2015 της κα. Κυπρικτσή Μαρίας σχετικά με τη μετακίνηση γραμματοκιβωτίων και πινακίδας Κ.Ο.Κ. που βρίσκονται επί τους οδού 25ης Μαρτίου 56.

 

19) Αίτημα υπ’ αριθμ. 1582/16-01-2015 του κ. Γεωργίου Ανδρέα σχετικά με χορήγηση θέσης στάθμευσης στην οδό Φιλίππου 10.

 

20) Αίτημα υπ’ αριθμ. κα. Δημητριάδου Αλεξάνδρας σχετικά με χορήγηση θέσης στάθμευσης από Β. Σοφίας έως Ομήρου.

 

21) Αίτημα υπ’ αριθμ. 164/19-01-2015 του κ. Παπαγεωργίου Χρυσόστομου σχετικά με εγκαταλελειμμένο όχημα στην οδό Ι. Χρηστίδη 42.

 

22) Αίτημα υπ’ αριθμ. 2501/4/153/1-ρν/11-11-2014 του τμήματος Τροχαίας Πτολεμαΐδας σχετικά με κυκλοφοριακή συμφόρηση στις οδούς Κομνηνών και Σουλίου.

 

23) Αίτημα υπ’ αριθμ. 2501/4/153/1-ρνα/07-11-2014 του τμήματος Τροχαίας Πτολεμαΐδας σχετικά με ρυθμιστικές πινακίδες.

 

24) Αίτημα υπ’ αριθμ. 2009/4/10-α/12-01-2015 του τμήματος Τροχαίας Πτολεμαΐδας σχετικά με τη λειτουργία Λαϊκής αγοράς.

 

25) Αίτημα υπ’ αριθμ. 2501/4/153/1-ρογ/14-01-2015 του τμήματος Τροχαίας Πτολεμαΐδας σχετικά με ρυθμιστική πινακίδα στην οδό Β. Κωνσταντίνου 61.

 

26) Αίτημα υπ’ αριθμ. 2501/4/153/1-ρλθ/17-07-2014 του τμήματος Τροχαίας Πτολεμαΐδας σχετικά με τοποθέτηση πλαστικών κολωνακίων στη συμβολή των οδών Καυκάσου και Κανάρη.

 

27) Αίτημα υπ’ αριθμ. 2501/4/153/1-ρν/08-12-2014 του τμήματος Τροχαίας Πτολεμαΐδας σχετικά με ρυθμιστική πινακίδα στη συμβολή στη συμβολή των οδών Κομνηνών με Αγίας Τριάδος.

 

28) Αίτημα υπ’ αριθμ. 2501/4/153/1-ρνε/08-12-2014 του τμήματος Τροχαίας Πτολεμαΐδας σχετικά με έλλειψη ρυθμιστικής πινακίδας στη διασταύρωση των οδών 25ης Μαρτίου και Διοικητηρίου.

 

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παρουσία σας στη συνεδρίαση, παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε εγκαίρως στο ανωτέρω τηλέφωνο.

 

 -Ο-

Αντιδήμαρχος

Βύρλιος Μάρκος

αvaρτήθηκε 20-01-15                                                                                                               

                                                                                                      


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ EΟΡΔΑΙΑΣ                                       Πτολεμαίδα 19-1-2015

……………………………….                              Αριθμ Πρωτ 1815

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

        ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Αρμόδιος υπάλ.:    Σιταρίδης Ι.

Τηλ./ fax         :   24633 50110

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Σας γνωρίζουμε ότι με την υπ’αριθμ 2/2015 ΑΟΕ καταργήθηκε η δημοπρασία που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τρίτη 20-1-2015 για το έργο «Αντικατάσταση επικεραμωσης & πλήρης ανακαίνισης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του 8ου Δημοτικού Σχολείου » Aρ.μελ.Δ/νσης Τ.Υ.10/2014, πρ/σμός μελ. 255.000,00 ευρώ . Η νέα ημερομηνία παραλαβής τευχών και διεξαγωγής της ανωτέρω δημοπρασίας θα ανακοινωθεί κατ’εφαρμογή των κανόνων δημοσιότητας.

 

                                                                                         Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

                                                                                  ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

                                                                                                  

αvaρτήθηκε 19-01-15


ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΥ ΚΟΜΝΗΝΩΝ

 

   

 


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΚΩΝ και

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

                                                                                          

                                                                                 Πτολεμαίδα 9-1-2015

                                                                Αρ. Πρωτ.  535  

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του άρθρου 26 του Ν.4024/2011.

2. Τις διατάξεις της υπ' αριθ ΔΙΣΚΠΟ/Φ.18/οικ. 21508/04.11.2011 Απόφασης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΦΕΚ 2540/07.11.2011 τεύχος Β’)

3. Την υπ' αριθ. ΔΙΣΚΠΟ/Φ.18/οικ.21526/4.11.2011 Εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

4. Την ανάγκη ανάδειξης μελών για τη συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας και αξιολόγησης των διαγωνισμών Υπηρεσιών για το έτος 2015 σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ/τος 28/80 – και το αρ 72 παρ 1ε του Ν3852/2010.

5. Την ανάγκη ανάδειξης μελών για τη συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής Υπηρεσιών του Δήμου για το έτος 2015 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ.1 του Π.Δ/τος 28/80 – άρθρου 273 Ν.3463/2006.

 

Γνωστοποιούμε ότι η Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου   την Τετάρτη 14/01/2015  ώρα 09.30 π.μ ,  θα διεξάγει κλήρωση για την ανάδειξη των τακτικών και αναπληρωματικών μελών, που θα συγκροτήσουν  τις ανωτέρω Επιτροπές.

 

Η παρούσα ανακοίνωση να τοιχοκολληθεί στο κατάστημα της έδρας του Δήμου.

 

                                                  Ο Προϊστάμενος Διοικητικών

                                                                   Υπηρεσιών                                                     

                                                        Μαρασλής Στέφανος

αvaρτήθηκε 13-01-1


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 09/01/2015
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:  612

ΠΡΟΣ
Μέλη Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας
Κοιν: κο. Δήμαρχο

ΘΕΜΑ: «Σύγκληση Δ.Σ. Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Εορδαίας»

   Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Εορδαίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/01/2015 και ώρα 13:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Εορδαίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

1.      Μεταβολές σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κοζάνης σχολικού έτους 2015-2016.

2.      Παραχώρηση κλειστού γυμναστηρίου στον Αθλητικό σύλλογο «Ατρόμητος».

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΠ

 

ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

 

αvaρτήθηκε 13-01-1


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                          Πτολεμαΐδα :  12-1-2015

ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                          Αριθμ. Πρωτ. :      760                 

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ                                

……………………………….                                       

Γραφείο Προέδρου  Δ.Σ.                                                      

Τηλέφωνο : 24633 50111

                                                                         ΠΡΟΣ

 

1.    Το Δήμαρχο

2.    Τακτικά Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

3.    Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας

4.    Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

     Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Πτολεμαΐδας την  16 Ιανουαρίου   2015  ημέρα   Παρασκευή  και ώρα  6:00 μ..  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης :

 

1.     Ενημέρωση – συζήτηση σχετικά με την απόφαση του εφετείου Δυτικής Μακεδονίας για την απαλλοτρίωση του Οικισμού της Τοπικής Κοινότητας Μαυροπηγής.

Εισηγητής : Ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης

2.     Μεταβολές Σχολικών Μονάδων Α/θμίας &  Β/Αθμίας εκπαίδευσης σχολικού έτους 2015-2016.

Εισηγητής : Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Π Ανέστης Καραφουλιδης.

3.      Γνωμοδότηση  για το ετήσιο πρόγραμμα Ανάπτυξης  Δασοπονίας  έτους 2015.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Τσοκτουρίδης Ιωάννης

4.     Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο « Εξοπλισμός κτιρίου κέντρου διάσωσης – ανάδειξης και διάδοσης του πολιτισμού των Ελλήνων της Ανατολής ».( Έγκριση προμήθειας καθορισμός του τρόπου διενέργειας της προμήθειας και έγκριση  διάθεσης της σχετικής πίστωσης)

Εισηγητής Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης

5.     Έγκριση πρωτοκόλλου  οριστικής και ποιοτικής παραλαβής προμήθειας Εξοπλισμού ειδικών σχολείων Δήμου Εορδαίας.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης.

6.     Συγκρότηση επιτροπών  παραλαβής Φυσικού Εδάφους.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης.

7.      Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής έργων.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης.

8.     Έγκριση παράτασης προθεσμίας περάτωσης εργασιών διαφόρων έργων

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Πολυχρονίδης

9.     Πρόσληψη προσωπικού για κατεπείγουσες εποχικές  ανάγκες ΟΤΑ ( δίμηνης απασχόλησης ) για την υπηρεσία καθαριότητας.

Eεισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Κοσμάς Σιδηρόπουλος.

10.   Έγκριση διενέργειας  και τρόπος εκτέλεσης  παροχής υπηρεσιών  ασφάλισης οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου Εορδαίας.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Κοσμάς Σιδηρόπουλος.

11.  Έγκριση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2015 του ΝΠΔΔ  ΚΟΙΠΠΑΠ

Εισηγητής : Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΟΙΠΠΑΠ  Χρήστος Κατσίνας

12.   Ψήφιση πίστωσης  από τον πρ/σμό του Δήμου μας  που αφορά Επιχορήγηση ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Κοκκινίδης.

13.   Έγκριση διενέργειας και τρόπος εκτέλεσης παροχής υπηρεσιών φύλαξης – ασφάλειας χώρων του Δήμου Εορδαίας.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Κοκκινίδης.

14.  Tροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού Έτους 2015.

Εισηγητής : Ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης.

15.  Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέν.

Εισηγητής Ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Κοκκινίδης.

16.  Εκμίσθωση κοινόχρηστων χώρων για εγκατάσταση και λειτουργία μηχανημάτων – ηλεκτροκίνητων παιχνιδιών

Εισηγητής Ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Κοκκινίδης.

17.   Μεταβίβαση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών

Εισηγητής Ο Αντιδήμαρχος Μάρκος Βύρλιος.

18.  Έγκριση αποφάσεων Σχολικής επιτροπής Α/θμιας εκπαίδευσης.

Εισηγητής : Ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής  Ιωάννης Αριστερίδης.

19.  Έγκριση αποφάσεων Τοπικών Κοινοτήτων.

Εισηγητής : Ο Πρόεδρος ΔΣ Γεώργιος Θεοδοσιάδης.

 

                                                                   Ο Πρόεδρος ΔΣ

                                                             Γεώργιος  Θεοδοσιάδης

αvaρτήθηκε 12-01-1


 

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ

 

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης  σε εκτέλεση της ισχύουσας  απόφασης με αριθμό πρωτοκόλλου 14473/11-4-2012  του Υπουργού Εσωτερικών με θέμα «Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου και για την προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών», καλεί σε σύσκεψη τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων και των  συνασπισμών συνεργαζομένων κομμάτων  που συμμετέχουν στις προσεχείς εκλογές, την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015  και ώρα 11 π..μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, προκειμένου να καθοριστούν οι χώροι και οι τρόποι χρήσης τους κατά την προεκλογική περίοδο.       

 

 

Ο Δήμαρχος Εορδαίας

Σάββας Ζαμανίδης

αvaρτήθηκε 12-01-1


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                Πτολεμαΐδα  9-1-2015

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ                                                                Αριθμ. πρωτ.   639

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Π  Ρ  Ο  Σ

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Εορδαίας

 

      Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαΐδας την Παρασκευή 16-1-2015 και ώρα  13.00 μ.μ για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

      1.    Τροποποίηση προϋπολογισμού οικ έτους 2015

2      Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών υπηρεσιών – εργασιών  σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.28/80

3      Ψήφιση πίστωσης για την αγορά  διατηρητέου κτιρίου στην Τ.Κ. Φουφα

4      Ανάθεση εργασιών τακτοποίησης των κτιριακών εγκαταστάσεων του 1ου Γυμνασίου & 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας.

5      Κατάρτιση όρων φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση βοσκοτοπων7.000 στρ στην Τ.Κ. Ανατολικού

6      Κατάρτιση όρων φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση βοσκοτόπων 8.970 στρ στην Τ.Κ. Κομνηνών

7      Κατάρτιση όρων φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση βοσκοτόπων 9.690 στρ στην Τ.Κ. Μεσοβούνου

8      Κατάρτιση όρων φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση βοσκοτόπων 5.425 στρ στην Τ.Κ. Πύργων

9      Σύσταση υπολόγων παγίας προκαταβολής

10    Λήψη απόφασης σχετικά με την εξέλιξη του διαγωνισμού « Προμήθειας μεταφοράς –εγκατάστασης μονάδων αιθουσών διδασκαλίας ελαφριάς λυόμενης  προκατασκευής»

11    Εγκριση ή μη πρακτικού της επιτροπής του έργου « Αντικατάσταση υγρομόνωσης στο Μουσικό Σχολείο και συντήρηση στέγης στο 10ο Νηπιαγωγείο», ορισμός αναδόχου & επαναψήφιση πίστωσης.

12    Απευθείας ανάθεση μελέτης «Ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Αναρραχης της Δ.Ε. Μουρίκου», ψήφιση της σχετικής πίστωσης.

13    Εγκριση και επαναψήφιση πιστώσεων.

14    Εγκριση και ψήφιση πιστώσεων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

 ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

αναρτήθηκε 12-01-15


 

ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ   ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ  ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη και  για αύριο Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 τα Σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας,  θα λειτουργήσουν κατά  μία διδακτική ώρα αργότερα, λόγω των συνεχιζόμενων χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.     

 

αναρτήθηκε 08-01-15


 

ΚΑΤΑ  ΜΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ  ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των δημοτικών παιδικών σταθμών) του Δήμου θα λειτουργήσουν κατά  μία διδακτική ώρα αργότερα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. 

αναρτήθηκε 07-01-15


 

ΛΑΜΠΡΟΣ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ  

ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 
     

  

 

Με θρησκευτική κατάνυξη και ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια και ο καθαγιασμός  των υδάτων στο Δήμο Εορδαίας.

    Επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων ήταν και εφέτος το υπερσύγχρονο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας όπου συγκεντρώθηκαν οι Ιερείς των ενοριών, για την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, που πραγματοποιήθηκε παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθους πολιτών.

     Οι σχεδόν πενήντα κολυμβητές , μέλη της Ακαδημίας, βούτηξαν στα νερά της θερμαινόμενης πισίνας για να πιάσουν το Σταυρό που έριξε ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Χρυσόστομος, ενώ ο τυχερός ο οποίος ανέσυρε τον Σταυρό ήταν ο 14 χρονος  μαθητής Δημήτρης Ζήκος.

     Μεταφέροντας το μήνυμα του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκλήτου για υγεία, φώτιση και δύναμη , ο π. Χρυσόστομος ευχήθηκε ο Θεός να βοηθήσει τους Έλληνες να σταθούν και πάλι   στα πόδια τους .

     Εμφανώς ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης για την αθρόα συμμετοχή των πολιτών και το ενδιαφέρον των μικρών κολυμβητών, ευχήθηκε το Άγιο Πνεύμα να δώσει φώτιση σε όλους, πολίτες και διοικούντες , ώστε να ξεπεραστεί η δύσκολη συγκυρία που βιώνει ο τόπος.  

    «Ο νέος χρόνος να φέρει μία καινούργια και ελπιδοφόρα σελίδα για την πατρίδα μας», ευχήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς.

     Να σημειωθεί ότι η όλη διοργάνωση στο κολυμβητήριο ήταν άψογη, ενώ παράλληλες εκδηλώσεις για τον καθαγιασμό των υδάτων πραγματοποιήθηκαν στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας, όπου πολλοί νέοι βούτηξαν στα παγωμένα νερά προκειμένου να λάβουν την ευλογία του Τιμίου Σταυρού.  

             

αναρτήθηκε 07-01-15


 

 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ  ΚΑΛΑΝΤΑ  ΚΑΙ  ΕΥΧΕΣ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΝΕΟ  ΕΤΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΕΟΡΔΑΙΑΣ 

 

    Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου, της  χορωδίας του πολιτιστικού Συλλόγου «ο Σωτήρας» και του Συλλόγου «Τροβαδούροι» Πτολεμαΐδας , ανταλλάσοντας ευχές για την καινούργια χρονιά.

    Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο κ. Ζαμανίδης ευχήθηκε υγεία και ομοψυχία σε όλους τους Δημότες και ένα ελπιδοφόρο νέο έτος , επισημαίνοντας  ότι ο  Δήμος  Εορδαίας θα πάρει αυτά που δικαιούται μέσα από μία συντονισμένη και συλλογική διεκδίκηση.

    Για τις καθιερωμένες ευχές επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Εορδαίας ο Αρχιεπίσκοπος Ιόππης Δαμασκηνός  τονίζοντας ότι: «Στο πρόσωπο του Δημάρχου του πρώτου πολίτη του Δήμου, εκφράζω τις ευλογίες μου προς όλους και εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι μεστός πνευματικών αγαθών και με την πρόνοια του Θεού να αναπτερωθεί η ελπίδα των Ελλήνων».

    Από την πλευρά του ο κ. Ζαμανίδης με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε τον συντοπίτη μας Αρχιεπίσκοπο υπογραμμίζοντας το συνεχές ενδιαφέρον του για τα θέματα της περιοχής.          

αvaρτήθηκε 31-12-14


 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ  ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ

Ο Δήμαρχος Εορδαίας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον εορτασμό των Θεοφανείων, με τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού για  τον Αγιασμό των υδάτων, που  θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 12μ. στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας.

 

Με τιμή,

 

Ο Δήμαρχος Εορδαίας

Σάββας  Ζαμανίδης

 

αvaρτήθηκε 31-12-14


 

Γ  Ρ  Α  Φ  Ε  Ι  Ο      Δ  Η  Μ  Α  Ρ  Χ  Ο  Υ

Δημ. Κατάστημα, 25ης Μαρτίου 15 Τ.Κ. 502 00 Πτολεμαϊδα τηλ. 2463350100 fax 2463350150  

                                                           Πτολεμαϊδα 24-12-14    Αριθμ. Πρωτ. 58371        

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Δοξολογίας για την 1η του Νέου Έτους 2015    

 Την 1η Ιανουαρίου, 2015  ημέρα Πέμπτη  και ώρα 10:00 π.μ. θα τελεσθεί επίσημη δοξολογία για την 1η του νέου έτους, στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας. Παρακαλούνται να παραστούν όλες οι πολιτικές στρατιωτικές και δικαστικές αρχές, σύλλογοι, σωματεία, οργανώσεις και όλος ο λαός της πόλης. Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος  Πτολεμαϊδας παρακαλείται να μεριμνήσει για την τήρηση της τάξης στον Ιερό Ναό. Από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου θα σημαιοστολιστούν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά καταστήματα και οι οικίες. Μετά το πέρας της δοξολογίας, θα ακολουθήσει δεξίωση στο Δημοτικό Κατάστημα.

Με τιμή

Ο Δήμαρχος

Σάββας  Ζαμανίδης

 

 Το πρόγραμμα αυτό έχει θέση επίσημης πρόσκλησης.

αναρτήθηκε 29-12-14


 

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ :«Αντικατάσταση επικεράμωσης και πλήρης ανακαίνισης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαϊδας» αρ.μελ.Δ/νσης Τ.Υ.10/2014

αναρτήθηκε 29-12-14


 

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ :«Συντήρηση συγκροτήματος 7 ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαϊδας» αρ.μελ.Δ/νσης Τ.Υ.23/2013

 

αναρτήθηκε 29-12-14


 

αναρτήθηκε 29-12-14


 

ΕΥΝΟΪΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ  ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΕ

Σημαντική  «ανάσα» για τα οικονομικά ζητήματα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας , καθώς και άλλων ΔΕΥΑ της  χώρας ,  αναμένεται να δώσει η  Τροπολογία της Βουλής σχετικά με την ευνοϊκή ρύθμιση των οφειλών  των υπερχρεωμένων Δημοτικών Επιχειρήσεων, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας χαρακτήρισε ως  ιδιαίτερα ευνοϊκή την εξέλιξη αυτή για την ΔΕΥΑΕ ,που αντιμετωπίζει δυσκολίες με την αποπληρωμή των τόκων ,τονίζοντας ότι θα της δοθεί η δυνατότητα ρύθμισης των χρεών , ενώ θα υπάρξει και το ενδεχόμενο διαγραφής μέρους αυτών.

Αναφερόμενος ο κ. Ζαμανίδης και στην θετική έκβαση του θέματος του  Πλημμελειοδικείου Εορδαίας επεσήμανε ότι αυτές οι γιορτές έφεραν ευχάριστες εξελίξεις για τον τόπο , υπογραμμίζοντας «θα αγωνιστούμε και θα επιδιώξουμε την επόμενη χρονιά να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για τον Δήμο μας».       

αναρτήθηκε 24-12-14


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 
       

 

Τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα  κάλαντα έψαλλαν στο Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη τα μέλη της Φιλαρμονικής , οι πολιτιστικοί Σύλλογοι Μικρασιατών, Θρακιωτών και Ποντίων , τα δύο ΚΑΠΗ του Δήμου, εκπρόσωποι της ΚΝΕ και πολλά παιδάκια της πόλης , ανταλλάσοντας ευχές για «καλές γιορτές».  

Η υποδοχή από τον κ. Δήμαρχο ήταν ιδιαίτερα θερμή προς όλους, τους οποίους ευχαρίστησε για την διατήρηση των πατροπαράδοτων εθίμων , που δίνουν το εορταστικό χρώμα των ημερών , τονίζοντας ότι θα υπάρξει ένας κοινός συντονισμός όλων  των δυνάμεων με την Δημοτική Αρχή, ώστε να αποκτήσει ο τόπος αυτά που δικαιούται. 

Δεδομένης της ευκαιρίας ο κ. Ζαμανίδης ανακοίνωσε σε όλους την ευχάριστη έκβαση του θέματος του Δικαστικού φορέα της Πτολεμαίδας , καθώς ψηφίστηκε η τροπολογία στη Βουλή η οποία αναφέρει ότι επανιδρύεται το Μεταβατικό Πλημμελειοδικείο Εορδαίας, τονίζοντας πως τελικά κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος  Εορδαίας δέχθηκε στο Γραφείο του για τις καθιερωμένες ευχές και τον Επίσκοπο Ιόππης Δαμασκηνό με τον οποίο είχαν και μία εποικοδομητική συνομιλία.          

αναρτήθηκε 24-12-14


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                Πτολεμαΐδα  24-12-2014

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ                                                                Αριθμ. πρωτ: 58378

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   

Π  Ρ  Ο  Σ

                                              Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Εορδαίας

      Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαΐδας την Τετάρτη 31-12-2014 και ώρα 11:00 π.μ, για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

 

1.    Εγκριση ανατροπής αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης – δέσμευσης πίστωσης , για τις οποίες η δαπάνη έχει ματαιωθεί για οποιοδήποτε λόγω ή η ανάληψη της υποχρέωσης δεν έχει εκτελεστεί εν όλω ή εν μέρει μέσα στο οικονομικό έτος 2014.

2.    Απαλλαγή υπολόγων παγίας προκαταβολής.

3.    Ψήφιση πίστωσης.   

 

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

αναρτήθηκε 24-12-14


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

  

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Το μείζον θέμα που ανέκυψε αναφορικά με την λειτουργία του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας της Πτολεμαΐδας, απασχόλησε τη συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας –Εορδαίας Αναστάσιο Τσιλφίδη, προκειμένου να βρεθεί η λύση για την απρόσκοπτη λειτουργία του σημαντικού αυτού φορέα. Υπενθυμίζεται ότι έχει δοθεί γραπτή εντολή από το Υπουργείο Εργασίας και  τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΠΕ κ. Πανταζή τον οποίο και  ευχαρίστησαν  τόσο ο Δήμαρχος Εορδαίας  κ. Ζαμανίδης, όσο και ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Π. κ. Τσιλφίδης, για την επαναλειτουργία του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας της Πτολεμαΐδας με εναλλάξ φυσική παρουσία τουλάχιστον ενός Επιθεωρητή Εργασιακών Σχέσεων στην οικεία περιοχή ,σε καθημερινή βάση.

Κατά την υλοποίηση όμως της υφισταμένης εντολής  ο Προϊστάμενος του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας Κοζάνης Γεώργιος Βατάλης, συνάντησε την αντίδραση των Επιθεωρητών για την στελέχωση του εν λόγω  Γραφείου.

Να σημειωθεί ότι  η περιοχή της Εορδαίας ανήκει στο χώρο ευθύνης τους και θεωρείται «πρέπον» ο Πανελλήνιος Σύλλογος Επιθεωρητών Εργασίας και οι δικοί μας Επιθεωρητές να επανεξετάσουν την στάση τους , προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

αναρτήθηκε 22-12-14 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                  

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                  Πτολεμαϊδα  18/12/2014

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ                                                    Αριθμ.πρωτ. 57811

 

                                                                                          

 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ   ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

    Διακηρύσσει τη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού με σύστημα προσφοράς με ενιαίο  ποσοστό έκπτωσης, για την ανάδειξη αναδόχου   εκτέλεσης του  έργου:  “ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΟ 10ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ’’ αρ.μελ. Δ/νσης Τ.Υ. 17/2013 συνολικού πρ/σμού μελέτης  62.500,00 €.

   Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 30-12-2014  ημέρα Τρίτη  και ώρα 10.00 το πρωί (λήξη παραλαβής προσφορών) στα γραφεία της Δ/νσης Τ.Υ. του Δήμου (1ο χιλ.Πτολεμαϊδας-Ασβεστόπετρας) ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού. 

        Δεκτές στη δημοπρασία γίνονται εργοληπτικές επιχειρήσεις στην Α1 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας οικοδομικα και επιχειρήσεις γραμμένες στα Μητρώα Περιφερειακών ενοτήτων ανάλογης ειδικότητας και εμπειρίας (άρθρο 11 της Απόφασης Δ17α/04/50/ΦΝ430/2-10-2001, ΦΕΚ 1314/Β /11-10-2001 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει).

    Εγγύηση συμμετοχής  καθορίζεται το ποσό των 1.016,26  ευρώ.

    Έντυπα και πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες  ημέρες και ώρες από τη Γραμματεία Οικονομικής Επιτροπής  (αρμ. υπάλ. κ. Σιταρίδης Ιωάννης  τηλ: 2463350110) μέχρι και την Δευτέρα 29-10-2014.

  Ο  Δήμαρχος

Σάββας Ζαμανίδης

αναρτήθηκε 18-12-14