ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 3Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ- ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ” ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ
December 21, 2018
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
December 27, 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 3Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  21

-12-2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 3Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ  

 

    Τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα δέχθηκε σήμερα Παρασκευή 21-12-2018  στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, από μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου και του 3ου Γυμνασίου     Πτολεμαΐδας .

    Υποδεχόμενος τα παιδιά  ο κ. Ζαμανίδης τα ευχήθηκε καλή πρόοδο , υγεία και δύναμη προτρέποντάς τα να χαρούν την όμορφη ηλικία τους , ενώ τα  συνεχάρη για την προσπάθεια διατήρησης του εθίμου των ημερών , με παραδοσιακά κάλαντα .

    Οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Πτολεμαϊδας , που συνοδεύονταν από τη Διευθύντρια Δέσποινα Ιωαννίδου και τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Γιώργο Αγγελίδη , έψαλλαν κάλαντα του Πόντου και της Ικαρίας.

    Τα παιδιά του 3ου Γυμνασίου     Πτολεμαΐδας  με τα μουσικά τους όργανα υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Μουσικής Χαράλαμπου Τσινικοσμάογλου     και συνοδευόμενα από το Διευθυντή τους Θεοδόσιο Βόϊτσε  , απέδωσαν υπέροχα τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα .

Accessibility
Κλείσιμο