Υπογραφή σύμβασης για το έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ».

Απάντηση στο δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «Δημιουργούμε Μαζί».
June 17, 2020
Μήνυμα για την ημέρα της Γιορτής του Πατέρα από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Εορδαίας Μαρία Αντωνιάδου.
June 19, 2020

Υπογραφή σύμβασης για το έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ».

ptolemaios

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +30 246 335 01 48
Fax : +30 246 335 01 50
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα, 19-06-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπογραφή σύμβασης για το έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ».

 

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου :«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ», προϋπολογισμού 511.500,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 225.072,55  ευρώ (με ΦΠΑ), υπέγραψαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «Κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Τ.Ε. δ.τ. ΠΙΛΑΓΑΣ Α.Τ.Ε.».

Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Φουρκιώτης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού Ρούλα Σεβαστού, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Κυριάκος Αντωνιάδης και ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας Σπύρος Αλεξιάδης .

Το συγκεκριμένο έργο έχει ως αντικείμενο τις απαραίτητες εργασίες πλήρους ανακαίνισης της εσωτερικής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, ώστε να καλύπτει τις ισχύουσες προδιαγραφές και να καλύπτει με ασφάλεια τις λειτουργικές απαιτήσεις σε ηλεκτρική ενέργεια. Επίσης περιλαμβάνει εργασίες ηλεκτροφωτισμού του αύλειου χώρου του σχολικού κτιρίου (τοποθέτηση προβολέων LED), εργασίες ηλεκτροφωτισμού πρόσοψης του κτιρίου καθώς και αρχιτεκτονικού ηλεκτροφωτισμού. Επιπρόσθετα θα πραγματοποιηθούν οικοδομικές εργασίες συντήρησης αντικατάστασης των ξύλινων θυρών και αντικατάσταση πλακιδίων στις τουαλέτες.

Οι εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε 365 ημέρες και η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από ΠΔΕ-Εθνικό Σκέλος/ΚΑ 60.7331.0160.

 

Δηλώσεις Δημάρχου Εορδαίας  – Υπογραφή Σύμβασης

Δηλώσεις Δημάρχου Εορδαίας - Υπογραφή σύμβασης 1ο Γυμνάσιο

 

 

 

 

 

 

Δηλώσεις Αναδόχου έργου

Δηλώσεις Αναδόχου έργου

 

 

 

 

 

 

Δηλώσεις Διευθυντή 1ου Γυμνασίου

Δηλώσεις Διευθυντή 1ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας

Accessibility
Κλείσιμο