Υπογραφή σύμβασης για το έργο: «Εργασίες ασφαλτόστρωσης αύλειου χώρου στο 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας».

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας από την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης και Παιδείας Δήμου Εορδαίας, Αναστασία Πράπα.
October 1, 2021
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας που θα γίνει την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 16:00 δια ζώσης ή με τηλεδιάσκεψη
October 5, 2021

Υπογραφή σύμβασης για το έργο: «Εργασίες ασφαλτόστρωσης αύλειου χώρου στο 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας».

ptolemaios
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +30 246 335 01 48
Fax : +30 246 335 01 50
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Υπογραφή σύμβασης για το έργο: «Εργασίες ασφαλτόστρωσης αύλειου χώρου στο 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας».

 

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου : «Εργασίες ασφαλτόστρωσης αύλειου χώρου στο 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας», προϋπολογισμού 74.400,00  ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 46.736,62 ευρώ (με ΦΠΑ), υπέγραψαν σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Φουρκιώτης, ο οποίος αναπληρώνει τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά που έχει μεταβεί στην Αθήνα, και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & Σια Ο.Ε.».

Το συγκεκριμένο έργο έχει ως αντικείμενο την ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου του 3ου Γενικού Λυκείου Πτολεμαΐδας, με τοπικές επεμβάσεις συντήρησης σε σημεία με προφανείς αστοχίες, έλεγχο των υψομέτρων για την απορροή των όμβριων υδάτων, συγκολλητική επάλειψη και τελική ασφαλτική στρώση. Τέλος θα γίνει διαγράμμιση ενός γηπέδου χειροσφαίρισης (handball), ενός γηπέδου καλαθοσφαίρισης (basketball) και δύο γηπέδων πετοσφαίρισης (volleyball). Θα αντικατασταθεί δε ο αθλητικός εξοπλισμός (εστίες ποδοσφαίρου 5Χ5, Ιστοί πετοσφαίρισης και μπασκέτες) στο 3ο ΓΕΛ και στο 4ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας.

 

Οι εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε εξήντα (60) ημέρες και η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από πιστώσεις ΣΑΤΑ Σχολείων.

Accessibility
Κλείσιμο