ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Δ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
June 13, 2019
ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΔΟ ΓΟΝΑΤΑ
July 23, 2019

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Δ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  25-06-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Υπεγράφη  από  το  Δήμαρχο  Εορδαίας και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας  η σύμβαση του έργου «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ –ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Δ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ»

 

       Υπεγράφη τη Δευτέρα  24 Ιουνίου  2019 από το  Δήμαρχο  Εορδαίας και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη  και τον ανάδοχο εργολάβο Νίκο Πολυζώη, συμφωνητικό εκτέλεσης έργου «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ –ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Δ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ», συνολικού κόστους 491.574,90 ευρώ.

     Ιδιαίτερα σημαντικές και άκρως απαραίτητες χαρακτήρισε αυτές τις παρεμβάσεις ο Δήμαρχος Εορδαίας , καθώς με την πλήρη, άρτια , ασφαλή και έντεχνη εκτέλεση του έργου , αναβαθμίζονται οι λειτουργίες της Δ.Ε.Υ.Α.Ε.

     Στη σημαντικότητα του έργου αναφέρθηκε , από την πλευρά του και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας   επισημαίνοντας ότι θα καταβληθούν οι ανάλογες προσπάθειες , ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες εντός τους τρέχοντος έτους.

    Να σημειωθεί ότι η εκτέλεση και αποπεράτωση του έργου θα πραγματοποιηθεί με βάση τη συνολική προθεσμία αποπεράτωσης , που ανέρχεται σε 28 εβδομάδες  και μετριέται από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Accessibility
Κλείσιμο