ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΚΟΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
January 30, 2018
ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ» ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ
February 1, 2018

ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  30-01-2018

 ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ 

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης τίμησε τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της Εορδαίας παραθέτοντας δεξίωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο του εορτασμού για τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών.

Υποδεχόμενος τους προσκεκλημένους ο κ. Ζαμανίδης τους  ευχήθηκε υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν την συμβολή τους στη μόρφωση και καλλιέργεια του πνεύματος των παιδιών, εξάρωντας το σημαντικό εκπαιδευτικό  έργο, που επιτελούν αλλά και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Μιλώντας   ως εκπαιδευτικός ο Δήμαρχος Εορδαίας χαρακτήρισε επίκαιρη  τη γιορτή των Τριών  Ιεραρχών και σημαντικό το έργο των λειτουργών παιδείας τονίζοντας ότι : «Έχουμε ως εκπαιδευτικοί μία σπουδαία αποστολή που δεν έχει να κάνει μόνο με τη μεταφορά γνώσεων στα παιδιά , αλλά και με τη διαπαιδαγώγησή τους καθώς σε αυτές τις εποχές της κρίσης των αξιών, αποκτά πολύ μεγαλύτερη σημασία».

Ο κ. Ζαμανίδης αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής  για την εύρυθμη λειτουργία των Σχολείων της Εορδαίας , επισημαίνοντας ότι η εκπαίδευση βρίσκεται πάντα στις προτεραιότητες της Δημοτικής Aρχής , ενώ ανακοίνωσε πως εγκρίθηκε και θα ισχύει  από την επόμενη πληρωμή η μείωση στο 50% της Τηλεθέρμανσης για τα Σχολεία.

Accessibility
Κλείσιμο