ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤA ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ 2017
May 4, 2017
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
May 10, 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  05-05-2017

Τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου , που συνόδευαν οι Βουλευτές κ.κ. Δημητριάδης και Ντζιμάνης, υποδέχθηκε σήμερα 5-5-2017  στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης.

  Ενημερώνοντας τον κ. Υπουργό  ο Δήμαρχος Εορδαίας παρουσίασε αναλυτικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος , αναφέρθηκε στα ενεργειακά ζητήματα τονίζοντας ότι η περιοχή θα πρέπει να κρατήσει τον ενεργειακό της χαρακτήρα και την βιομηχανική της κληρονομιά , χωρίς όμως η ανάπτυξη να είναι μονοδιάστατη σε σχέση με τη ΔΕΗ  και να αφορά και άλλες οικονομικές και επενδυτικές δραστηριότητες που θα ενισχύσουν τον τόπο  ,ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον πρωτογενή τομέα.

    Από την πλευρά του ο κ. Υπουργός αναφορικά με τα ενεργειακά θέματα υπογράμμισε ότι επειδή η υπόθεση με τη ΔΕΗ είναι πολύπλοκη και θα δημιουργήσει πολλές επιπτώσεις στην περιοχή, θα πρέπει να αναπτυχτούν όλοι οι άλλοι τομείς .

«Στους βασικούς  πυλώνες της κυβέρνησης είναι η ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού» τόνισε ο κ Υπουργός, ο οποίος στη συνέχεια  συμμετείχε στη σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας.

Accessibility
Κλείσιμο