ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ» ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
April 6, 2017
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ
April 18, 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +302463350138
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα, 07-04-2017

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ  «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΚΑΙ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

     Τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη  επισκέφτηκε  σήμερα  Παρασκευή 7-4-2017  στο Δημοτικό Κατάστημα , ο Πρόεδρος της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Ενεργειακής Πολιτικής της ΛΑ.Ε  Αθανάσιο Πετράκο  και από στελέχη του κόμματος , στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του στην Π.Ε. Κοζάνης   .

     Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στα ενεργειακά θέματα με κυρίαρχο την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ.

    Ο Δήμαρχος Εορδαίας μετά από μία γενική  ενημέρωση επί όλων των τοπικών ζητημάτων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση  στις αρνητικές εξελίξεις της ΔΕΗ, μετέφερε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά της πώλησης μονάδων της Επιχείρησης και υπέρ  της δυναμικής  συμμετοχής στο σημερινό μεγάλο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Πτολεμαϊδας.

    O κ. Λαφαζάνης αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη συνάντηση, τόνισε την επιθυμία μιας στενής συνεργασίας, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ  καθώς όπως είπε θα σημάνει την πώληση της ίδιας της  Ελλάδας και θα οδηγήσει σε περιπέτειες τους εργαζόμενους. Ο πρώην Υπουργός επεσήμανε  την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου και  ενιαίου μετώπου , που θα εμποδίσει την παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας.

 

Accessibility
Κλείσιμο