ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ Γ.Γ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ THN ΤΡΙΤΗ 27-6-2017 ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ
June 30, 2017
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
July 4, 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ Γ.Γ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  03-07-2017

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ Γ.Γ.  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

 

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 3-7-2017   ο Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών Ευάγγελος  Καπετάνιος  , στα πλαίσια  της διοργάνωσης Ημερίδας με σκοπό το συντονισμό για την επίσπευση υλοποίησης του  ΠΕΣΔΑ   Δυτικής Μακεδονίας , που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5-7-2017 στην Κοζάνη.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας ενημέρωσε τον κ. Καπετάνιο ,  σχετικά  με τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Εορδαίας , έδωσε τη σημερινή εικόνα , ενώ αναφέρθηκε και στα επόμενα βήματα που θα πρέπει να γίνουν για την περεταίρω αναβάθμιση του τομέα αυτού .

  Από την πλευρά του ο Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών, τον οποίο  συνόδευε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας Βασίλης Μιχελάκης , έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επισημάνσεις του  κ. Ζαμανίδη και για τα ζητήματα που έθεσε , τονίζοντας ότι θα προχωρήσουν από κοινού στην προώθησή τους.

Accessibility
Κλείσιμο