Συνάντηση με θέμα την λειτουργία 2ου ΕΠΑΛ Εορδαίας.

Συντονισμός ενεργειών για την τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού (COVID-19) στο Δήμο Εορδαίας.
October 16, 2020
Ενημέρωση από Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Π.Α.Π Δήμου Εορδαίας
October 18, 2020

Συνάντηση με θέμα την λειτουργία 2ου ΕΠΑΛ Εορδαίας.

ptolemaios

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +30 246 335 01 48
Fax : +30 246 335 01 50
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,16-10-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με θέμα την λειτουργία 2ου ΕΠΑΛ Εορδαίας.

Μετά από συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά με το διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας Ηλία Σβώλη και το διευθυντή 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας Σπύρο Αλεξιάδη, παρουσία της αντιδημάρχου Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλας Σεβαστού, του Προέδρου Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Κυριάκου Αντωνιάδη και του δημοτικού συμβούλου Ιωάννη Καραβασίλη, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1. Να αποσυρθεί η εισήγηση του Προέδρου της Δ.Ε.Π. Εορδαίας, προς το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, με θέμα: «Λήψη απόφασης για παραχώρηση αιθουσών στο 2ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας»
2. Η εξ ολοκλήρου παραχώρηση της αίθουσας αμφιθεάτρου του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, με την κατά περίπτωση σύμφωνη γνώμη του διευθυντή του, με βάση το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί στο 2ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας.
3. Να υπάρξει ειδική μέριμνα και έλεγχος από τους Σχολικούς φύλακες για τον ξεχωριστό προαυλισμό των 2 σχολικών μονάδων.
4. Να υπάρξει συνεννόηση με τους μεταφορείς μαθητών (ιδιοκτήτες λεωφορείων) για την ασφαλή μεταφορά τους και την απρόσκοπτη λειτουργία των δρομολογίων.

Τα παραπάνω θα ισχύσουν έως την λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς και κατόπιν, ενόψει της επόμενης σχολικής περιόδου, σε συνεργασία με την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, θα προγραμματιστεί η οριστική λύση του ζητήματος.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση να ενημερωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, ώστε τη ερχόμενη Δευτέρα να αποκατασταθεί η λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος.

Accessibility
Κλείσιμο