ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ Α΄ΚΑΠΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: “ΠΡΟΛΗΨΗ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΤΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ “
June 16, 2017
ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ Α΄ ΚΑΠΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
June 26, 2017

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα, 20-06-2017

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

      Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του ιδίου και όλου του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος  Σάββα Μεντεκίδη και εύχεται καλή ανάπαυση στον εκλεκτό πολίτη του Δήμου μας Σάββα Μεντεκίδη .

    Ο Σάββας Μεντεκίδης , γεννημένος επιχειρηματίας, ανέπτυξε  την επιχειρηματική του δραστηριότητα  ξεκινώντας από την πατρώα  γη , το Βέρμιο και την Σπηλιά Εορδαίας, όπου, με το πολυβραβευμένο νερό “Σέλι” , πρόσφερε θέσεις εργασίας στον τόπο του και έκανε την πηγή Άσσος του Βερμίου και το μικρό χωριό του αναγνωρίσιμα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

     Δεν αρκέστηκε σε αυτό. Με την ακούραστη δημιουργικότητά του έφτασε ως τον Όλυμπο, όπου ίδρυσε το υπερσύγχρονο εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού “Διός” αυξάνοντας την δυναμικότητα των επιχειρήσεών του , με σταθερό προσανατολισμό πλέον, όχι μόνο στην εγχώρια, αλλά και στις ξένες αγορές.

     Αυτό όμως που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους είναι η κοινωνική του ευαισθησία και η υποστήριξη που απλόχερα παρείχε σε Συλλόγους της πόλης μας , με τις μόνιμες χορηγίες και ενισχύσεις του, ενώ σημαντική ήταν και η προσφορά του , ως Αυτοδιοικητικός,  στον π. .Δήμο Αγίας Παρασκευής  .

Αξιότιμε πολίτη της Εορδαίας  και φίλε Σάββα Μεντεκίδη καλό παράδεισο.

 

Accessibility
Κλείσιμο