ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
June 7, 2018
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ”
June 8, 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

msc-inf

msc-infmsc-inf

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6/6

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Εορδαίας θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στις 30/5/2018.

Τα άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας δίνουν καθημερινά μάχη με την πάθηση αυτή και χωρίς την βοήθεια των ατόμων που βρίσκονται στο πλευρό μας τίποτα από όσα πραγματοποιεί ο σύλλογος δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπροσώπους του δήμου που παραβρέθηκαν στην ημερίδα που πραγματοποίησε ο σύλλογος το απόγευμα της Τετάρτης στις 30/05/2018 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, όπως επίσης τον Δήμο Εορδαίας, τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Νομού Κοζάνης, τον διευθυντή της παιδιατρικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείο , την διευθύντρια της μαιευτικής κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, τη διευθύντρια του ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου, τους προέδρους των φορέων ΑμεΑ (την Πανελλήνια Ομοσπονδία ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας, Πανελλήνιος σύλλογος καρκινοπαθών, το σύλλογο πανθεσσαλικής ένωσης ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας, το σύλλογος ΑμεΑ περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ,το σύλλογο καρκινοπαθών Εορδαίας, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων παιδιών με αναπηρία)

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Πουλασιχίδου Κούλα που με την φιλική της παρουσία έκανε τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία ARITI S.A για την υποστήριξη της και,

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία SANOFI Ελλάδος για την ανταπόκριση στον σύλλογο παρέχοντας μας τα γυαλιά εξομοίωσης αισθήσεων των ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας και Κα. Συμιακάκη για την παρουσίαση του βιωματικού όπως και για την υποστήριξη της στην πραγματοποίηση της ημερίδας.

Ο σύλλογος θα ήθελε να εκφράσει την αμέριστη εκτίμηση του απέναντι στους ανθρώπους που περικλείουν τον σύλλογο και τα άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας όπου με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στο βιωματικό ήρθαν ακόμη πιο κοντά στους πάσχοντες με ΣΚΠ-ΠΣ.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ

Accessibility
Κλείσιμο