ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
August 28, 2018
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
September 4, 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  28-08-2018

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων  

     Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση  ως Δήμαρχος Εορδαίας και ως Εκπαιδευτικός   συγχαίρω θερμά όλα τα παιδιά , τους  μαθητές και τις μαθήτριες από τα Σχολεία της χώρας και ιδιαίτερα της  περιοχής μας , που εισήχθησαν  στις Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές  και κυρίως  όσα πρώτευσαν , για τον δύσκολο  αγώνα που έδωσαν με συνοδοιπόρους τους καθηγητές και τους γονείς τους  και τους εύχομαι  καλή σταδιοδρομία όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσουν.

    Η επιτυχία αυτή  αποτελεί δικαίωση μιας  μακράς και επίπονης προσπάθειας , αλλά και  την απαρχή ενός νέου κεφαλαίου της ζωής τους με χαρές , συγκινήσεις και ακαδημαϊκές γνώσεις.

    Συγχαίρω όμως για τον αγώνα τους  και όσους μαθητές και μαθήτριες δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιες Σχολές , επισημαίνοντας  πως δεν πρέπει να απογοητεύονται γιατί  το μέλλον δεν καθορίζεται από μία πρόσκαιρη  ατυχία καθώς  η ζωή είναι γεμάτη  νέες  ευκαιρίες ή εναλλακτικές επιλογές.

    Επίσης, εκφράζω τη μεγάλη ικανοποίησή μου για τη μεγάλη ζήτηση, που σημειώνει κάθε χρόνο  το τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Πτολεμαϊδα καθώς και η Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαϊδας , συγχαίροντας  θερμά τους επιτυχόντες.

 

 

Accessibility
Κλείσιμο