ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ Η ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΒΛΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΒΛΑΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΆΥΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
March 18, 2019
ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ”
March 19, 2019

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  18-03-2019

 

Συγχαρητήρια Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη σε διακριθέντες αθλητές και μαθητές

      Οι αλλεπάλληλες επιτυχίες Αθλητικών και Μαθητικών Ομάδων και Συλλόγων της Εορδαίας , μας κάνουν υπερήφανους σαν Δήμο αλλά και  σαν τοπική κοινωνία .

Συγχαίρουμε θερμά :

     -Τους αθλητές Χρήστο και Παρασκευά Καλαϊτζόπουλο από τα «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαϊδας , που «έπιασαν», συμμετέχοντας στους Χειμερινούς Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης στη Θεσσαλονίκη ,  συνολικά 4 όρια για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων της Αιγύπτου.

    -Τον Αθλητή της Εορδαϊκής Δύναμης Πολυχρόνη Χριστίδη και τον Προπονητή του Χρήστο Χρηστίδη , για την κατάκτηση της Τρίτης Θέσης στο «Διεθνές  πρωτάθλημα 9th ZRENZANIN OPEN 2019» , με την  Επίλεκτη Ομάδα ΤΑΕKWONDO Βορείου Ελλάδος.

    -Την Ομάδα Ρομποτικής του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαϊδας , για την απόσπαση του Βραβείου Καλύτερης Μακέτας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019.

    -Τους 20  μαθητές /τριες  του 4ου Γυμνασίου  Πτολεμαΐδας  που συμμετείχαν στην παράσταση χορού «Χορεύω, άρα επικοινωνώ» , η οποία ανέβηκε  στην Κεντρική Σκηνή του      ΔΗΠΕΘΕ  Κοζάνης.

Accessibility
Κλείσιμο