ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
June 26, 2018
«Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ» στο επίκεντρο εκδήλωσης που διοργάνωσαν το ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Εορδαίας
June 29, 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  26-06-2018

Συγχαρητήρια Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη σε διακριθέντες αθλητές και μαθητές  του Δήμου

 

   Οι αλλεπάλληλες  πρωτιές και διακρίσεις αθλητών και αθλητριών Ομάδων ,Σωματείων και Συλλόγων της Πτολεμαΐδας, αλλά και μαθητών Σχολείων του Δήμου  Εορδαίας , μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι διότι τιμούν και προβάλλουν στο πανελλήνιο ολόκληρη την περιοχή μας.

Ως Δήμος Εορδαίας συγχαίρουμε θερμά:

     -Τους δύο αθλητές Ιωάννη Μήγγο και Έφη Καγιογλίδου της Ομάδας  του «Πτολεμαίου» , για την  κατάκτηση  ΧΡΥΣΩΝ  στους  Πανελλήνιους  Αγώνες Στίβου ΑΜΕΑ , που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο  της Αθήνας .

  -Τη Γραμματούλα Χριστίδου και τους άλλους αθλητές   του Α.Μ.Γ. Ομίλου «Εορδαϊκή Δύναμη» Πτολεμαΐδας, για την κατάκτηση πολλών  μεταλλίων σε Πρωταθλήματα    ΤΑΕ-KWONDO της  Ελλάδος, αλλά και  για τις σημαντικές διεθνείς διακρίσεις τους .

  -Την αγωνιστική Ομάδα «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαΐδας , για τη συνεχή συγκομιδή πολλών νέων  μεταλλίων από Πανελλήνια πρωταθλήματα.

     -Τους μαθητές-μέλη  των τεσσάρων Σκακιστικών Ομίλων της Πτολεμαΐδας, για την κατάκτηση της  σημαντικών κυπέλλων σε  διάφορα   Πρωταθλήματα , αλλά και  για τις πρόσφατες πρωτιές στο 5ο Τουρνουά γρήγορου σκακιού , που πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαϊδα.

 

-Το  Νίκο Μαυρίδη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bodybuilding, που διεξήχθη πρόσφατα  στη Θεσσαλονίκη .

 

-Τους Αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης  Πτολεμαϊδας για τις επιδόσεις τους στο 1ο Τριεθνές Τουρνουά , που διοργάνωσε ο Όμιλος στην Πτολεμαϊδα , σε συνεργασία με την  Ελληνική Φίλαθλη  Ομοσπονδία Αντισφαίρισης.

 

– Επίσης συγχαίρουμε τους 3  μαθητές Ευδοξία  Ορφανίδου, Ελένη Λάτσιου και Αχιλλέας Γρηγοριάδης    του 1ου Γυμνασίου  Πτολεμαϊδας   για τη βράβευσή τους  στο 2ο  Διαγωνισμό Ορθογραφίας που διεξήχθη στην Κοζάνη , τους 4 μαθητές Ευδοξία Ορφανίδου , Σάββα Λευκόπουλο , Παναγιώτη Νιλολαϊδη και Δανάη Νικολαίδου  για τις διακρίσεις τους στο 7ο Μαθητικό Πρωτάθλημα ΣΚΡΑΜΠΛ Πτολεμαϊδας και τους 2 μαθητές Ελένη Παπαστεργίου και Αχιλλέα Γρηγοριάδη για την βράβευσή τους στο 2ο Πανελλήνιο Πρόγραμμα για τον Ποντιακό Ελληνισμό.

 

-Τους μαθητές Παναγιώτη Αρβανίτη, Ελένη Τσαγγαλίδου , Λεβεντιά Τουρτούρη και Μαρία Σπανού   του  4ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας για τη διάκρισή τους στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «Θαλή» και «Υπατία» .

 

-Τις 2 μαθήτριες Ζωή Δαλάκα και Δήμητρα Μπακάλη  του Γυμνασίου Ανατολικού Εορδαίας για τη βράβευσή τους στο  Β ΄ Πανελλήνιο Μαθητικό –Λογοτεχνικό  Διαγωνισμό της ΕΠΟΚ  Ελλάδος .

 

Επί πλέον όσους άλλους αθλητές και μαθητές διακρίθηκαν μέσα από διάφορες διοργανώσεις , προβάλλοντας το Δήμο Εορδαίας.

zaman

 

 

 

Accessibility
Κλείσιμο