Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά προς το 7ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, για την 1η θέση στο Φεστιβάλ Τεχνητής Νοημοσύνης που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Μαθητικού Διαγωνισμού «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση».

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά προς τους μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρικίου, για τις προκρίσεις τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2022.
May 16, 2022
Κυριακή 22 Μαΐου η τέλεση του Μνημόσυνου του Καπετάν Φούφα και των συμπολεμιστών του.
May 17, 2022

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά προς το 7ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, για την 1η θέση στο Φεστιβάλ Τεχνητής Νοημοσύνης που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Μαθητικού Διαγωνισμού «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση».

ptolemaios

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +302463350148
Fax : +302463350150
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  16-05-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά προς το 7ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, για την 1η θέση στο Φεστιβάλ Τεχνητής Νοημοσύνης που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Μαθητικού Διαγωνισμού «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση».

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, για το 1ο βραβείο στο Φεστιβάλ Τεχνητής Νοημοσύνης που διοργανώθηκε, στο πλαίσιο του Μαθητικού Διαγωνισμού «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση», από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. Δυτ. Μακεδονίας τού ΕΣΠΑ 2014-2020, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής/Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής (DG-REGIO).

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός υλοποιείται σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δυτικής Μακεδονίας, με σκοπό να ανοίξουν οι πόρτες της Ψηφιακής Εποχής για τα μαθητές.

Την τελευταία δεκαετία, διαπιστώνουμε ραγδαία πρόοδο στον τομέα των τεχνολογιών και νέα επιτεύγματα Τεχνητής Νοημοσύνης τα οποία δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν, ενώ κάνουν επιτακτική την ανάγκη για ενσωμάτωση αυτής στην εκπαίδευση

Οφείλουμε τέλος να εκφράσουμε θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς  του 6ου και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, του  1ου Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Μουρικίου, για τη συμμετοχή τους στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, μέσα από τον οποίο αποκόμισαν σημαντικότατες εμπειρίες.

 

Accessibility
Κλείσιμο