ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ» ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗΣ
February 1, 2018
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
February 7, 2018

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  01-02-2018

ΣΕ ΚΛΙΜΑ  ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ Η  ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

       Μέσα σε μια ευχάριστη , ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η ετήσια  εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας   του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Εορδαίας , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου  .

       Χαιρετίζοντας την εκδήλωση και  λίγο πριν κόψει την παραδοσιακή  πίτα  ο  Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης ευχήθηκε καλή υγεία σε όλους , συνεχάρη το Σωματείο για τη δράση του  , ενώ   έδωσε ιδιαίτερη έμφαση  στις καλές  σχέσεις που πρέπει να αναπτύσσονται μεταξύ των  εργαζομένων καθώς     έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή έργων και την καλή λειτουργία του Δήμου,  του οποίου τη ραχοκοκαλιά αποτελούν οι   εργαζόμενοι .

      Από την πλευρά του  ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο Εορδαίας και μέλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ  Δημήτρης Τσίπρας     ευχήθηκαν  δύναμη για τη νέα  χρονιά, τονίζοντας ότι κύριο μέλημα της Διοίκησης είναι να επικρατεί η εργασιακή ειρήνη.

    Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι τα τέσσερα «φλουριά» αντιστοιχούν σε δωροεπιταγές των 50 ευρώ , ενώ από μία ημέρα άδεια έδωσε  ο Δήμαρχος Εορδαίας στους τυχερούς μεταξύ των οποίων  ήταν οι Σταύρος Λουκίδης , Παρασκευή Κεσίδου και Μαρία Ιωαννίδου.

Accessibility
Κλείσιμο