Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές στον Δήμαρχο Εορδαίας.

Επίσημη δοξολογία για την 1η του νέου έτους στον Δήμο Εορδαίας.
December 31, 2019
Πρόταση του Δήμου Εορδαίας για ένταξη της κατασκευής και του εξοπλισμού των εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων και συντροφιάς στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», με προϋπολογισμό έργου 372.000,00 € .
January 8, 2020

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές στον Δήμαρχο Εορδαίας.

ptolemaios

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +30 246 335 01 48

Fax : +30 246 335 01 50
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  31-12-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές στον Δήμαρχο Εορδαίας.

 

Ευχές και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα δέχθηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, από εκπρόσωπους συλλόγων και φορέων της περιοχής καθώς και από την Φιλαρμονική του Δήμου «O Αριστοτέλης».  Συγκεκριμένα τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν οι Τροβαδούροι Πτολεμαΐδας, αθλητές της ομάδας Χάντμπολ «Αρίων» Πτολεμαΐδας και μέλη των Προσκόπων Πτολεμαΐδας. Επίσης στο γραφείο του Δημάρχου Εορδαίας για ευχές βρέθηκαν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Κοζάνης κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης και ο Διοικητής της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας Πύραρχος Κωνσταντίνος Μαυροματίδης

 

Ο κ. Πλακεντάς με την σειρά του ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και υπογράμμισε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής, στους χρόνους που έρχονται, είναι η επιτυχία μέσω της δημιουργικής συνεργασίας όλων των παρατάξεων, για το καλό του Δήμου Εορδαίας.

Link με βίντεο από κάλαντα της Φιλαρμονικής Δήμου Εορδαίας  https://youtu.be/-EnC4EtyHeQ

 

Accessibility
Κλείσιμο