Προσωρινή απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας του ΚΔΒΜ Δήμου Εορδαίας

Ανακοίνωση διενέργειας δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης μέσω του ηλεκτρονικού μητρώου μελών επιτροπών διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων (Μη. Μ.Ε.Δ.) την Τρίτη 17-03-2020
March 11, 2020
Ενημερωτικό υλικό για τη λοίμωξη από τον Κορωνοϊό
March 12, 2020

Προσωρινή απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας του ΚΔΒΜ Δήμου Εορδαίας

ptolemaios

Προσωρινή απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας του ΚΔΒΜ Δήμου Εορδαίας

Στο πλαίσιο των τελευταίων εξαγγελθέντων έκτακτων μέτρων και της δημοσίευσης της συνημμένης ΚΥΑ (ΦΕΚ 783/Β’/10.3.2020),  το ΚΔΒΜ Δήμου Εορδαίας πληροφορεί το ενδιαφερόμενο κοινό για την επίσημη ενημέρωση του ΥΠΑΙΘ:

10-03-2020  Προσωρινή απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, αποφασίστηκε η απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, δημοσίων και ιδιωτικών, όλης της χώρας για τις επόμενες 14 ημέρες. Το μέτρο αφορά σε σχολεία, πανεπιστήμια και λοιπές εκπαιδευτικές δομές που εποπτεύονται από το Υπ. Παιδείας, όπως ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ και φροντιστήρια.

Οι δομές αναστέλλουν τη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία (αλλά όχι και την εξ’ αποστάσεως), καθώς και συναθροίσεις, όπως σε εστιατόρια, βιβλιοθήκες, αναγνωστήρια κλπ. Οι διοικητικές υπηρεσίες και οι εστίες στέγασης θα λειτουργούν κανονικά ενώ η έρευνα στα Πανεπιστήμια θα διενεργείται απρόσκοπτα.
Το έκτακτο αυτό μέτρο λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους, με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στους πολίτες.

ΠΗΓΗ : minedu.gov.gr

 

Accessibility
Κλείσιμο