ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ Δ.Σ. ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 14/6/2018
June 7, 2018
ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
June 7, 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

 

eord-diadyma apob

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Αγαπητές/οί  Συνδημότισσες/τες ,

Ο Δήμος Εορδαίας σε συνεργασία με την ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, η οποία αποτελεί τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ξεκινά, πιλοτικά και σε περιορισμένη κλίμακα, την εφαρμογή προγράμματος Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) και εν συνεχεία κομποστοποίησης οικιακών βιοαποβλήτων (υπολείμματα τροφών).

Η υποχρέωση για την χωριστή συλλογή και επεξεργασία των βιοαποβλήτων προκύπτει από το νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ) και έχει ενσωματωθεί τόσο στο Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΤΣΔΑ) του Δήμου μας όσο και στο Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων(ΠΕΣΔΑ) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η περιοχή σας  έχει επιλεγεί μέσα από την εξέταση κριτηρίων, ως η καταλληλότερη για την εφαρμογή ενός τέτοιου προγράμματος, αφού εξασφαλίζει αρκετές από τις προϋποθέσεις για την επιτυχία του.

Προκειμένου να ενημερωθείτε αναλυτικά για την μέθοδο ανάπτυξης και εφαρμογής του προγράμματος, σας καλούμε την Πέμπτη 07 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου και 10ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας  σε ανοιχτή εκδήλωση όπου θα γίνει παρουσίαση και ανάλυσή του, από συνεργάτες του Δήμου και της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ.

Η επιτυχία του προγράμματος, εξαρτάται από όλους μας. Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και να συνδράμετε στην προσπάθεια του δήμου μας για ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Καλή Επιτυχία,

 

Ο Δήμαρχος Εορδαίας

Ζαμανίδης Σάββας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  1. Δήμος Εορδαίας : 246 305 50 35 (Αραμπατζής Γιάννης)
  2. ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ : 246 104 55 31 (Ιασωνίδου Φρόσω – Μάρκου Εύη)
Accessibility
Κλείσιμο