ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ “ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ “Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ’70. ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΠΟΥ” ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ
April 12, 2019
ΔΩΡΕΑ “ΖΩΗΣ” ΣΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ
April 24, 2019

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ “ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  17-04-2019

 

Πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Εορδαίας «Τεχνική Συνάντηση για την πορεία υλοποίησης των Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης» 

 

     Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η «Τεχνική Συνάντηση για την πορεία υλοποίησης των Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης» , που πραγματοποιήθηκε την           Τρίτη 16-4-2019  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας , στο πλαίσιο της εξέτασης της πορείας εφαρμογής και των απαιτούμενων ενεργειών επιτάχυνσης της υλοποίησης των Επιχειρησιακών Σχεδίων Στρατηγικής  Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΕΣΣΒΑΑ).

    Η  ενημέρωση έγινε από τους εκπροσώπους της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Η. Μουρατίδη και Β. Αυγουστινάκη .

    Τα θέματα ημερήσιας διάταξης αφορούσαν  την πορεία υλοποίησης των  ΕΣΣΒΑΑ του ΕΠ ΠΔΜ 2014-2019,  την  Διαδικασία Αξιολόγησης Προτάσεων , τον Προγραμματισμό Προσκλήσεων, τις Υποχρεώσεις Πληροφόρησης και Επικοινωνίας , το περιεχόμενο Ετήσιας Έκθεσης Υλοποίησης ΕΣΣΒΑΑ  και άλλα  ζητήματα.

    Στην Τεχνική Συνάντηση έδωσαν το παρών  και τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι των Δήμων Γρεβενών , Εορδαίας , Καστοριάς , Κοζάνης και Φλώρινας.

Accessibility
Κλείσιμο