ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 15 ΚΑΙ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΟΙ 10οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ WIFI4EU
December 10, 2018
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ- ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ”
December 18, 2018

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 15 ΚΑΙ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΟΙ 10οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  17-12-2018

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ  15 ΚΑΙ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018  ΟΙ 10ΟΙ  ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ  ΑΓΩΝΕΣ  ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

    Με τη συμμετοχή 200 και πλέον  αθλητών ηλικίας 9, 10,11 και 12 ετών από σημαντικές   ομάδες  της χώρας διεξήχθησαν   το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16  Δεκεμβρίου  2018 οι 10        οι    Πτολεμαϊκοί Αγώνες Κολύμβησης  στο Κλειστό Δημοτικό  Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας, με τη συνεργασία της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαϊδας , η οποία είχε μία άριστη αγωνιστική εμφάνιση  και   του Δήμου Εορδαίας  .

     Η τελετή έναρξης των αγώνων πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο15-12 -2018 το απόγευμα  με την παρέλαση όλων των σωματείων που συμμετείχαν στη διοργάνωση, παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Εορδαίας , της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ,της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής  , αθλητικών παραγόντων και  κόσμου που παρακολουθούσε από  τις κερκίδες του Κολυμβητηρίου.

     Υποδεχόμενος  τις ομάδες και τον κόσμο ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη και Αντιπρόεδρος των «ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ»    Ευστάθιος Κατσίδης  δήλωσε ότι «είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε και διοργανώνουμε αγώνες αυτού του επιπέδου στο υψηλών προδιαγραφών Δημοτικό Κολυμβητήριο, το οποίο θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όπως και την ομάδα μας  που δραστηριοποιούνται σε αυτό. Θα συμβάλλουμε ως Δημοτική Αρχή, ώστε να διατηρηθεί το αθλητικό πνεύμα της Εορδαίας που βρίσκεται σε ιδιαίτερα  υψηλό επίπεδο ».

     Ο κ. Κατσίδης επεσήμανε ότι το αμέσως  επόμενο διάστημα το Κολυμβητήριο θα φιλοξενήσει την Εθνική Ελλάδος με 25 διακεκριμένους κολυμβητές , ενώ   ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες στους αγώνες μικρούς  αθλητές, ευχαριστώντας όσους συνέβαλλαν  στην άρτια διοργάνωση των 10ων Πτολεμαϊκών Αγώνων.

     Καλή επιτυχία στους αγώνες ευχήθηκε στον χαιρετισμό του και ο Αντιπεριφερειάρχης  Δημήτριος Καρακασίδης

    Οι αγώνες  ολοκληρώθηκαν  την Κυριακή 16-12-2018 , στους 3 πρώτους νικητές κάθε αγωνίσματος ανά κατηγορία δόθηκαν  μετάλλια και  σε όλους τους συμμετέχοντες  αναμνηστικά διπλώματα.

Accessibility
Κλείσιμο