ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ” – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ» ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΟΥ 2019

Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαϊδας – Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μ. Πιτένη στην Πτολεμαϊδα
December 3, 2019
2η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό Προέδρου και Αναπληρωτή αυτού της Διοικούσας Επιτροπής των Τομέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Μακεδονίας)
December 6, 2019

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ” – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ» ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΟΥ 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πτολεμαΐδα, 4 Δεκεμβρίου 2019

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΟΥ 2019

 

Με τη συμμετοχή 80 μελών και φίλων της Υψικαμίνου ολοκληρώθηκαν οι δυο εξορμήσεις πολιτισμού σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Στην Θεσσαλονίκη, 24 Νοεμβρίου 2019, οι μικροί, αλλά και οι μεγαλύτεροι φίλοι του συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν, την πρόσφατη ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και της Κατοχής. «Ο Μεγάλος περίπατος του Πέτρου», διασκευή από το ομώνυμο βιβλίο της Άλκης Ζέη, ήταν μια παράσταση διανθισμένη με δυνατά σκηνικά και καθηλωτικές ερμηνείες, κατά την οποία η μεταφορά ενός σπουδαίου βιβλίου στη θεατρική σκηνή πραγματοποιήθηκε εύστοχα, σχεδόν ξεπερνώντας σε ζωντάνια το ίδιο το βιβλίο. Στην συνέχεια, ο σπουδαίος κριτικός τέχνης, Μάνος Στεφανίδης, μας μύησε στον κόσμο των εικαστικών καθοδηγώντας μας στα σπουδαία έργα σύγχρονης τέχνης, της 3ης Art Fair Θεσσαλονίκης, του μεγαλύτερου εικαστικού γεγονότος στη βόρεια Ελλάδα!

Στην Αθήνα, 29, 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2019, παρακολουθήσαμε τρεις θεατρικές παραστάσεις, ξεναγηθήκαμε στα δυο σπουδαιότερα μουσεία της χώρας μας και επισκεφτήκαμε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Παράλληλα, υπήρχε αρκετός χρόνος να εκμεταλλευτεί ο καθένας και να ξεναγηθεί στην Αθήνα. Ήταν τρεις μέρες γεμάτες ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Στον απόηχο των δύο αυτών ξεχωριστών εξορμήσεων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους, όσοι συμμετείχαν.  Επίσης, το ταξιδιωτικό γραφείο Topsis Travel, τον κ. Μάνο Στεφανίδη για την ξενάγησή του και τον σκηνοθέτη κ. Θέμη Μουμουλίδη για τη συνεχή υποστήριξή του στον Σύλλογό μας.

Μείνετε συντονισμένοι! Έρχεται συνέχεια…!

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Accessibility
Κλείσιμο